Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

WRC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rudy
    replied
    Annaks jumal, et Soomes meie mehed ja Rovanperä püsivad lõpuni teel, Tänakul on auto "käes" ja siit tuleb mingi epic lahing võidule. Põhiline, et vahe Neuvillega sõidetakse minimaalseks üldarvestuses (Kreekas teed puhastama minna on päris keeruline).

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas vanafänn Vaata postitust
    Oskab keegi öelda, kas Rally Estoniat näidatakse kuskil üle? Ma algselt eeldasin, et Delfis justkui on aga tundub et näitavad ainult kontserti ja kõike muud peale ralli.
    Go3 Sport 2 kõik kiiruskatsed otseülekandes.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas vanafänn Vaata postitust
    Oskab keegi öelda, kas Rally Estoniat näidatakse kuskil üle? Ma algselt eeldasin, et Delfis justkui on aga tundub et näitavad ainult kontserti ja kõike muud peale ralli.
    Tv3 või Tv6

Leave a comment:

• vanafänn
    replied

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Poola lõppes nagu ikka uue punktisüsteemiga läheb tavaliselt, et kõik tiitli pretedendid saavad samas suurusjärgus punkte.

Viimastel päevadel on päris põnevaid uudiseid Hyundai leerist tulnud. Küll Neuville ei ole rahul, et uus mootori mapping võeti nii vara kasutusele ja küll on häda, et tema ei saa test rallit alla teha. Kui mina oleksin Cyril Abiteboul ja vaataksin selliseid faktoreid: Neuville on MM sarja liider, aga punktiedu ei ole suur; Evans hakkab ohustama tema üldseisu; Neuville ei teinud Poolas head sõitu (ehk ei saa võibolla kiiretel teedel ikkagi hakkama); Tänak oli Poolas kiire. Oma sini-must-valgete prillidega ma teeks kõik, et aidata Tänakut, kes tundub praegu kindlam valik kui Neuville. On tõenäoline, et peale Lätit ja Soomet on Evans mööda läinud Neuvillest, seega oleks ehk mõistlik Tänak ka järgi aidata, kellel on parem stardipossa ja on head hoogu leidmas. Vastasel korral saab Evans lahti Hyundai meestest.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Reedel kell 9:58 saab nädalavahetuseks uusi plaane teha. See "palju punke kiiretelt rallidelt" hype lõppes väga ruttu.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Jalkas võiks ka äkki, et 60:00 pealt lüüakse mäng lukku. Sellel hetkel oleva tulemuse järgi jagatakse siis 3/0 ja 1/1 punktid. Siis läheb seis nulli ja viimase 30 minuti eest lüüakse veel 3/0 ja 1/1 punktid laiali. Ja lõpus on veel punktiminutid, kus võitja saab ühe punkti lisaks.
    Kui muidu sisust rääkida, siis nt viimane etapp oli just punktisüsteemi pärast u 89x huvitavam. Oleks jalkaloogika, siis pärast neuville pauku oleks umbes 2 päeva ogier, tänak, sordo lōpuni tiksunud

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust

just, tähtis on poisid ala peale saada ja et rõõmu tunneksid tegevustest, ühiselt veedetud ajast
    Jalkas võiks ka äkki, et 60:00 pealt lüüakse mäng lukku. Sellel hetkel oleva tulemuse järgi jagatakse siis 3/0 ja 1/1 punktid. Siis läheb seis nulli ja viimase 30 minuti eest lüüakse veel 3/0 ja 1/1 punktid laiali. Ja lõpus on veel punktiminutid, kus võitja saab ühe punkti lisaks.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma üritasin ka nädalavahetusel veidi aru saada, et kes ralli võitis, miks laupäeval mingid asjad lukku pandi ja üleüldse. Siis andsin alla ja mõtlesin, et las poisid sõidavad lihtsalt.
    just, tähtis on poisid ala peale saada ja et rõõmu tunneksid tegevustest, ühiselt veedetud ajast

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma üritasin ka nädalavahetusel veidi aru saada, et kes ralli võitis, miks laupäeval mingid asjad lukku pandi ja üleüldse. Siis andsin alla ja mõtlesin, et las poisid sõidavad lihtsalt.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    See võit oli päris rets ja mõnusa emotsiooniga tähistamine. Isegi Neuville oli pundis ja tundus õnnelik Hyundai võidu üle, seega saavad hästi läbi küll kaamerate ees vähemalt.

Punktide osas mis mind see nädalavahetus häirima hakkas on see asi, et kuna konkurents on pea olematu, siis täiesti lappes olnud Evans sai Tänakust kokkuvõttes ainult 7p vähem. Kuigi meie mees oli peaaegu kõige kiirem ja Evans oli täiesti liimist lahti. Mure ongi selles, et konkurentsi pole ja sõitjaid, kes võiks selles olukorras Tänaku ja Evansi vahele minna lihtsalt pole. Antud juhul võiks kaaluda jagatavate punktide vahe suurendamist kuidagi moodi. Siis on igal kohal suurem väärtus.

Nüüd räägitakse, et kiired rallid tulevad ja meie ekipaaž läheb parki jalutama. Kust see ažiotaaž tuleb? Sardiinias oli laupäeval peale lõunat kiired katsed ja Tänak ei saanud üldse nendega hakkama. Okei, nendeks rallideks on teised seaded võimalik valida, aga mul küll seda optimismi pole, et Ott kõige kiirem oleks. Eelmine aasta Neuville näitas EST ja FIN poodiumiga ära, et oskab neid rallisid ka sõita. Lisaks, minu outside bet on üldse see, et järgmistel rallidel hakkab Evansi tõus. Ta on Soomes võitnud ja Toyota on hea kiiretel teedel. Kui Evans oli Portugalis ja Sardiinias täiesti out, siis loogika ütleb, et kiiretel teedel võiks klappida asi.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ei ole see päris nii ka, et ainult punktid huvitavad. Nendel meestel on ikka räme võitjamentaliteet ja nad tahavad ikkagi ralli lõpuks poodiumi kõrgeimal astmel shampat pritsida. Vaata, kuidas Ott praegu punnib, et Ogier'lt esikohta kätte saada. Suva tal kindlasti pole. Loeks ta vaid punkte, ei hakkaks ta üldse üritama, sest vahe on ikkagi sees ja peakonkurendid on kõik selja taga.

Ma paneks kõik need "pühapäeva" sõitjad rallisi esimesena startima. Näis, kas siis tekib taas isu kogu hooaega kaasa teha või üldse loobuda. Praegune süsteem ilmselgelt soosib neid.
    Ma arvan, et Ott pushing nii palju kui kannatab eelkõige, et sellest autost üldse sotti saada. Nagu ta korduvalt on öelnud, ta ei saa veel aru kus sellel auto limiit on, millest üle minnes hakkaks eksima. KUi see aitab Ogieri ära võtta, siis üli hea. Kui ei, siis loodetavasti ta leiab selle limiidi vähemalt.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ei ole see päris nii ka, et ainult punktid huvitavad. Nendel meestel on ikka räme võitjamentaliteet ja nad tahavad ikkagi ralli lõpuks poodiumi kõrgeimal astmel shampat pritsida. Vaata, kuidas Ott praegu punnib, et Ogier'lt esikohta kätte saada. Suva tal kindlasti pole. Loeks ta vaid punkte, ei hakkaks ta üldse üritama, sest vahe on ikkagi sees ja peakonkurendid on kõik selja taga.

Ma paneks kõik need "pühapäeva" sõitjad rallisi esimesena startima. Näis, kas siis tekib taas isu kogu hooaega kaasa teha või üldse loobuda. Praegune süsteem ilmselgelt soosib neid.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Ogieri ja Rovanperä huvitab ralli võit ja meeskonna punktid.
    Ott, Neuville ja Evansit huvitavad indiv punktid ja natukene ka meeskonna punktid.
    Näiteks kui nüüd Ott Ogieri järel teine on, siis tal on suht suva sellest. Punkte saab ikka rohkem kui Neuville ja Evans.
    Ainuke kirves on tõesti tiimi punktides. Need kes indiv maailmameistriks tahavad tulla, siis neid ei tohiks need hobisõitjad küttida.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Punktid punktidest. Ma räägin sellest, et vaid valitutel rallidel kaasa tegevad Rovanpera, Ogier ja Lappi lõikavad kasu stardipositsioonist (va asfaldi rallidel). Ehk nad ei pea esimesel päeval teed puhastama erinevalt sarjas kogu hooaja kaasa tegevatest tiitlinõudlejatest Neuvillist, Otist ja Evansist. Reedene stardijärjekord teatavasti pannakse paika MM-punktiseisu järgi. Laupäevane stardijärjekord ralli üldseisu järgi, aga pööratud järjekorras. Ehk näiteks, kui Ogier saab reedel parimad olud ja seetõttu võtab liidrikoha, siis on tal ka laupäeval parimad olud kasutada, kuna stardib viimasena. Sel hooajal on ju neljast rallist kolm just valitud rallidel kaasa tegevatele meestele kukkunud. Sama võib ka Portugalis juhtuda, kuigi Rovanpera juba pani liidrikohalt laksu ja meie mees Ogier'i kõvasti surub.

Leave a comment:

Working...
X