Talts pani mingi 40 sekundi jooksul 3 kulpi
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustnaljamies oled
Aitäh.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Mina olen kuulnud, et Rocki supernoored nagu Denikin ja Kivimäe ning teised saavad samuti pärast raskeid mänge (nagu Perm), kui nad taas 0 mänguminutit kirja saavad, vaba päeva ja ei pea trenni tegema ning ei tee ka. Tõenäoliselt siit nende kitsehüpetega arenemine tulebki. Loodetavasti ei kurna poisid end ära.
Aga arvatavasti teavad kossueksperdid ja insaiderid nagu Mikk4 asjast ikka rohkem.Last edited by Martin; 20.02.08, 17:52.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMina olen kuulnud, et Rocki supernoored nagu Denikin ja Kivimäe ning teised saavad samuti pärast raskeid mänge (nagu Perm), kui nad taas 0 mänguminutit kirja saavad, vaba päeva ja ei pea trenni tegema ning ei tee ka. Tõenäoliselt siit nende kitsehüpetega arenemine tulebki. Loodetavasti ei kurna poisid end ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSa oled vist vabsee ekspert. Et tuleta siis naljamiesile meelde Rocki meeste vanused. Eriti šeff oleks, kui sinusugune korvpalliasjatundja suudaks veel esile tõsta need noored põhimehed, kes väljakul no keskmiselt oma 20 minti joosta saavad, mitte lihtsalt mängijatele plaksu ei löö ja vett ei kanna. See oleks nagu eriti kõva.
Aitäh.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKui mees on oma töö teinud, siis peab ta ka puhata saama. Eks pingipoiste töö olegi 0 mänguminutit saada. Pealegi tahavad treenerid ilmselt puhkepäevast viimast võtta.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
võit on võit
teised teised räägivad mida tahavad
küll jäi ette, et petreener läks ära ja klubile oli see suur löök
siis jäi ette, et Perm tegi 22 pallikaotust ja kui poleks neid olnud, siis oleks Perm võitnud jne
kuid pallikaotused tehti rocki kaitse survel, ning see oli eile tõesti suurepärane
eriti Talts. no mida meest 3se joonel kulp, siis pall saada ja donki panna. suurepärane
võitu Permist on väga raske loota, kuid mitte võimatu
2-1 rockile. ega ma muudmoodi saagi, kui panustada rockileСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMina olen kuulnud, et Rocki supernoored nagu Denikin ja Kivimäe ning teised saavad samuti pärast raskeid mänge (nagu Perm), kui nad taas 0 mänguminutit kirja saavad, vaba päeva ja ei pea trenni tegema ning ei tee ka. Tõenäoliselt siit nende kitsehüpetega arenemine tulebki. Loodetavasti ei kurna poisid end ära.
Kommentaar
-
Tartu võidab sel aastal kulla,on meeskonda,on mõtlemist,on toetajaskonda,millest Kalevil hästi palju puudu tuleb.Kurb.Kalevit võib päästa AINULT Reed.Muud mitte midagi.Rämeda individuaalitsemise,ime ja hädavisetega(nagu viimane kord Tartu vastu) lõpmatuseni ei võida meeskonnamängu.Kapten Trumm
Kommentaar
-
mängu vaadates pani tõsiselt imestama kindla mängujoonise puudumine
punnitati üksi, sööte viimasel hetkel, või väga ebakindlalt
visked üle vastaste käte, vabu viskekohti väga vähe
täna tõesti lootsin, et kalev võidab, ikkagi eesti klubi
aga peale tänast mängu olen kindel, et rock võidab eesti meistritiitli
teeks kasvõi kihlveo kasti õlle peale, et rock võidabСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustaga peale tänast mängu olen kindel, et rock võidab eesti meistritiitli
teeks kasvõi kihlveo kasti õlle peale, et rock võidab
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar