Algselt postitas ROOTSI KUNN
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Kogu see Eesti korvpalli süsteem on suht suur mudamülgas ja lõpuks maandus samale tasemele ka koondis.Mina jään selle arvamuse juurde,et koondisele oleks vaja kõvasti asjalikumat treenerit ja hetkel oleks eestist võtta vaid aivar kuusmaa kes on suutnud TTÜ poisid mängima panna ja usun et suudab seda teha ka koondisega.Kerde jääb kuidagi liiga pehmeks,peaks juba aru saama ,et eestlase suudab mängima panna vaid piitsaga mitte präänikuga.teine teema on see kui kergelt mehed loobuvad esndamast koondist kuna sel põhjusel,et mis ma ikka seal pingil istun.aga samas mudaliigas on ka omad plussid,ehk saab koondis ka mõned võidud näiteks Andorra üle,kuigi ma hetkel ei tea mis riigid seal muda püherdavad.
üks soov oleks veel et meie 25aastased nn tuleviku lootused lõpuks avaneksid ja hakkaksid tõsiselt mängimaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustRõõm näha ,kuidas te oma pintsaklipslasest juhi AAviksoo juhtimise all vaikselt hääbute ja välja surete.
Kammige läbi kõi metsad ja karulaaned ehk leiate veel ühe Aivari Pohlaku suguse hullu ,kes teid pasast välja toob ,kuigi ma ei usu ,et temasarnast enam leidub ehk siis head väljasuremist Salumetsa seniilsete ja Kaljuveeri lollakate kommentaaride saatel.
Kodustage kindlasti hästi palju neergreid , see võib olla üks päästerõngas .!!!
Kui Eesti korvpall hetkel madalseisus ja langes "mudaliigasse", siis mis sa arvad, kus pärap****s meie jalgpall kõige lihtsama statistilise arvutuse kohaselt on olnud ja mis on tõenäosus, et lähema 20 aasta jooksul jõutakse tasemele, kus on olnud korvpall
Mul ei ole midagi konstruktiivse kriitika vastu, aga kui mingi ajuhaige jalgpallivänn katkematult teisi spordialasid lahmib, näitamaks iga kord selgelt välja oma olematut mõistust, siis ajab ikka s**a keema küllMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas päkapikk Vaata postitustVana mees,aga loll nagu lauajalg.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMuidugi, jalgpallurid on kogemata paar mängu suutnud võita ja tase kohe teine
Korvpalluritel on eesmärk saada võimalikult suure palganumbriga leping Kalevis või Rockis. Sealt see vahe tulebki. Arvestades seda, mis positsioonil oli jalgpall aastal 1991 ning mis positsioonil oli korvpalli, siis selge on see, et jalgpalli on metsikult arenenud. Samas kui korvpall on teinud taandarengu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMuidugi, jalgpallurid on kogemata paar mängu suutnud võita ja tase kohe teine
Kui Eesti korvpall hetkel madalseisus ja langes "mudaliigasse", siis mis sa arvad, kus pärap****s meie jalgpall kõige lihtsama statistilise arvutuse kohaselt on olnud ja mis on tõenäosus, et lähema 20 aasta jooksul jõutakse tasemele, kus on olnud korvpall
Mul ei ole midagi konstruktiivse kriitika vastu, aga kui mingi ajuhaige jalgpallivänn katkematult teisi spordialasid lahmib, näitamaks iga kord selgelt välja oma olematut mõistust, siis ajab ikka s**a keema küllFCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKuule lammas tee omale selgeks ,et sa oledki just jalkafännide foorumis ja korvpallile sa minu suust kiitust ei kuule. Ma lihtsalt ei seedi seda kirbutsirkust.Jõudis kohale sulle või oled sa puudega ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustSõprusmängud saavad läbi ning tuuakse ka jalkafännid maa peale tagasi. Korvpallist kahju, nüüdsest minu silmis võrkpall Eestis nr 1 võistkondlik ala.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSinuga on kõik selge . Täna võrkpall ,homme paintball , ülehomme taskupiljard, kes parasjagu momendil edukam on sellele keele perse lükkad . Ära solvu aga mul on asjast oma nägemus , ma ei ole spordifänn.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustÄra siis Aaviksoo kohta nii karm ole , ikkagi ju teie suur juht.
Ei midagi nii väga isiklikku kunn,kuid minu mõistus ei võta,et miks olla mõne teise spordiala vastu nii vaenulik.
Jah,jalgpall on kah minu jaoks nr1 spordiala Eestis,kuid nii jalg-korv kui ka võrkpallurid mängivad Eesti lipu all,esindavad Eestit.
Kui läheb sitasti võrkpalluritel,olen kurb,läheb sitasti korvpalluritel,olen kurb,läheb sitasti jäähoki koondisel,olen samamoodi kurb.Mehed on siiski ühtemoodi Eesti nime-,lipuvärvide ja Eesti au eest väljas,olgu nad siis mis pallurid tahes.
Kunn.....võta klapid peast ja vaata maailma lahtiste silmadega,rohkem ma sulle soovitada miskit ei oska.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustSõprusmängud saavad läbi ning tuuakse ka jalkafännid maa peale tagasi. Korvpallist kahju, nüüdsest minu silmis võrkpall Eestis nr 1 võistkondlik ala.
Rootslaste Kuninga puhul ongi nii,et kirbutsirkus ehk ala ilmselt ei meeldi.Siis on ka raske edasi arutleda...Kui Kanter sitasti paneb,on mul ka yliraske ymber lylituda naiste vasaraheitele,sest asi on meeldivuses.Ega's mulle kettaheidegi meeldi,aga oma kutt ikka v6istles,seega viimast vooru vaatsin.
Syndroomiga Kaljupeerul oli t2na stuudios poolajal kylla tulemas Jaak!!! Aaviksoo.Kuigi ta jalkas ka vusserdab,on ta kossus nagu v6istlustantsija Lembitu Otse Kuuse Otsast vormelistuudios.Mingu krimiuudistesse yle.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Tahtsin mainida, et kui keegi Eesti jalgpalliliidu president 90'ndate alguses hakkas jalgpalli pushima Eestis ja selle tulemusena Euroopast hunnikute viisi raha hakkas tulema ning seeläbi teatud tegelaste keel teatud organite anuses veel pikemaid ringkäike hakkas sooritama, siis tuleks vast meelde tuletada seda, "Kunn", et teise perses keelega sorkimisega ise pauku lahti ei saa.
Ühesõnaga - isegi kui tegemist olematu eduloota ja tulevikuta alaga eelistab teatud seltskond ikka oma keele just vastavasse rõngasse toppida, ehkki ala näol on vastavas kliimavöötmes, vastava mängijate arvuga ja kõige ressursimahukama alaga ja isegi kui siit lähima 50 aasta jooksul tuleb 4-5 mängijat, kes on võimelised mängima ilnglise/hispaania liigas, siis tõuseb sellest reaalselt tulu vaid Levadale/Pohlakule vmt., kes nimetet mängija müügist kena kopika taskusse pistavad - ah jaa, finaalturniirile jõuame ka 1 korra. On's selle nimel mõtet nimetet teistele rahuldust pakkuda?
Jalgpalli parim saavutus Eestis on nimetet foorum - muu on iseseisva mõtlemise puudusest ja teatud tegelaste ahnusest tingitud grupeering, millel vähemalt koondise tasemel ei ole mingit lootust, aga millele teatud seltskond tavatseb kaasa elada, lootuses, et torkavad keele Rooney või Kaka' anusesse leiavad reaalsuses peale igat kaotatud mängu, tribüünidel lõdisedes, et tegemist on kõigest Viikmäega.
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSinuga on kõik selge . Täna võrkpall ,homme paintball , ülehomme taskupiljard, kes parasjagu momendil edukam on sellele keele perse lükkad . Ära solvu aga mul on asjast oma nägemus , ma ei ole spordifänn.
Kommentaar
-
Tundub, et korvpalli ajajad on tõsiselt jalgpalli kallale asunud. Juba tulevad vastulöögid Kunnile.
Rootsi Kunnil soovitaks siiski vähem sellel teemal sõna võtta, kossu omad saavad isegi aru, kuhu nad vajusid ja teavad, et olukord järelkasvuga on katastroofiline, võrreldes isegi võrkpalli ja käsipalliga, rääkimata vutist. Sisuliselt on olukord sarnane Eesti jäähokiga, kus üllatus küll, on eesotsas samuti kossutaustaga spetsialistid.
See tähendaks, et nn. jalkaringkonnad võiksid lõpetada kossu üle naermise ja ilkumise.
Lisaks veel, et rohkem ma sellel teemal ei arutleks, need, kes jalkat lootusetuks peavad, võiksid siiski mõelda, et just viimasel ajal on meie erinevad koondised ka ametlikes valikmängudes häid tulemusi saavutanud, võrreldes varasemaga. Kasvõi U-21 koondis, kes aastaid oli ainult kaotustele orienteerunud, on oma kaks viimast valikmängu võitnud. Mullu alistati Makedoonia, hiljuti ka Šveits, seejuures veel võõrsil. Samuti tegi furoori U-19 koondis, pääsedes esmakordselt edasi teisele valiketapile.
Jalgpallifännid peaksid olema soliidsed, mitte üritama korvpallile ära panna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar