Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    KAs Fox Ja Lyde lahkuvad ? Linehan vist lahkub kindlalt ju?
    Lyde hakkab saksas mängima ja Linehan konnas.Nagu aru olen saanud siis Foxi jaoks ei ole enam raha ja tuuakse mingid oadavamad vennad.

Kuna vahepeal olin info puuduses siis vahepeal on nagu aru olen saanud Eesti korvpall mutta vajunud ja kahtlane kas nii pea sealt tagasi tullakse.
    Koondise treeneriks peab saama võitleja hingega Kuusmaa ja asjad hakkavad muutuma
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      Linehan konnas.
      Möh?
      1010101010

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
        Möh?
        1010101010
        Prantsusmaal, lammas.

Kommentaar

Haha, 16.7%, see on miskit ebareaalset juba. Maksame veel 100k kuus kuttidele

7p veerandajal on tore.

Kommentaar

olgem positiivsed, kas tuleb 30p mängu lõpuks ära või ei.

Kommentaar

Poisid,te panete vabaviskeid hullemini,kui teises liigas eestikatel...

Eriti liimist lahti oli neis m2ngudes Janar Taltsi m2ng,miski ei 6nnestunud.Pettumus,talt oodatakse koondises enamat.
              2ra v6iks ka m2rkida,et tundub,et Eestile ei sobi nii tihe m2ngude graafik,mis ei tohi kyll vabanduseks olla,aga ei suudeta keskenduda ja ka fyysis ning vaim ei kesta nii lyhikese aja jooksul.
              Kapten Trumm

Kommentaar

Masendav mäng. Tundus , et lihtsalt keegi ei viitsi mängida. Dorbek, Kangur, Vene ja no Kriisa ka, rohkem ma mängumehi väga ei näinud.

Kommentaar

Imo, Dorbek tegi isegi korraliku mängu, egas ta eelmistes mängudes eriti platsile ei saanud ka ju

Kommentaar

Dorbek on alati koondise eest hästi mänginud. Oleks võinud küll kogu seeria jooksul rohkem platsile saada.

Kommentaar

Rõõm näha ,kuidas te oma pintsaklipslasest juhi AAviksoo juhtimise all vaikselt hääbute ja välja surete.
                      Kammige läbi kõi metsad ja karulaaned ehk leiate veel ühe Aivari Pohlaku suguse hullu ,kes teid pasast välja toob ,kuigi ma ei usu ,et temasarnast enam leidub ehk siis head väljasuremist Salumetsa seniilsete ja Kaljuveeri lollakate kommentaaride saatel.
                      Kodustage kindlasti hästi palju neergreid , see võib olla üks päästerõngas .!!!
                      FCF Forever

Kommentaar

Olen juba päris kopsaka summa tänu neile nisanäppudele võitnud.
                        Kindel raha juba 5 mängu järjest, korja ainult ülesse

Kommentaar

Algselt postitas Thugie Vaata postitust
                          Masendav mäng. Tundus , et lihtsalt keegi ei viitsi mängida. Dorbek, Kangur, Vene ja no Kriisa ka, rohkem ma mängumehi väga ei näinud.
                          jah Kriisa on küll eriline mängu mees, ega see kui mees ei oska aga sittamoodi rabeleb ei tähenda, et ta mängu mees on. vaata statistikat teinekord ja loe krõõsa plussid ja miinused kokku.... mees on ju vanema mehe ja kapteni kohta täielik idioot

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                            Rõõm näha ,kuidas te oma pintsaklipslasest juhi AAviksoo juhtimise all vaikselt hääbute ja välja surete.
                            Kammige läbi kõi metsad ja karulaaned ehk leiate veel ühe Aivari Pohlaku suguse hullu ,kes teid pasast välja toob ,kuigi ma ei usu ,et temasarnast enam leidub ehk siis head väljasuremist Salumetsa seniilsete ja Kaljuveeri lollakate kommentaaride saatel.
                            Kodustage kindlasti hästi palju neergreid , see võib olla üks päästerõngas .!!!
                            Millest sa räägid? Korvpall on Eestis jalgpalliga vähemalt võrreldavas seisus, arvatavasti isegi paremas. Kui jalgpallis oleks Euroopa A, B ja C liigad - mis sa pakud millises meie oleksime? Vihje: see oleks C.

Kommentaar

Ärge vaielge nii palju, vaadake pilte hoopis (mine tea, millal jälle A-divisjoni pilte saab näidata): http://sport.err.ee/index.php?0597122
                              Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust
                                Ärge vaielge nii palju, vaadake pilte hoopis (mine tea, millal jälle A-divisjoni pilte saab näidata): http://sport.err.ee/index.php?0597122
                                Tantsutüdrukud on ilusad nagu alati.

Kommentaar

Working...
                                X