Algselt postitas dannar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Kliima soojeneb, niiet suusatamise võib ka varsti maha tõmmata. Tegelikult asi algab juba kooli tasemelt, 90datel polnud sportimine just väga moes ja popularne, praegu ka on õpilastel muud paremat teha kui oli vene ajal kossu trennis käija. Küllap see B divisjon on ja jääbki meie tasemeks, niikaua kuni keegi ei pea vajalikuks pingutada.
-
Seal tabelis ainult A divisionis mängivad meeskonnad. Igasugused Hollandid, Gruusiad, Montenegrod, Valgevened, Rootsid on meist ikkagi veel tagapool, rääkimata veel nõrgematest tiimidest.Algselt postitas dannar Vaata postitustEuroopas eelviimased!
Kommentaar
-
mitte päris, paistab et siin A divisjoni riigid, muidu on veel igasuguseid nõrgemaid.Algselt postitas dannar Vaata postitustEuroopas eelviimased!
Kommentaar
-
no see tabel on ka päris jura ju. mis valemiga on sellised kohad NZL-l, Nigeerial, Venezuelal, Liibanonil, Iraanil jne.? Liibanon on kõvem kui Iisrael?Algselt postitas Peeter I Vaata postitustCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Täpselt sama jura, kui see FIFA edetabel.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno see tabel on ka päris jura ju. mis valemiga on sellised kohad NZL-l, Nigeerial, Venezuelal, Liibanonil, Iraanil jne.? Liibanon on kõvem kui Iisrael?
Mis see Eesti koht seal ongi, mingi 112 vist
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Vaata sellist värki nagu How it works. Mina pole seda tabelit kokku pannud.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno see tabel on ka päris jura ju. mis valemiga on sellised kohad NZL-l, Nigeerial, Venezuelal, Liibanonil, Iraanil jne.? Liibanon on kõvem kui Iisrael?
Kommentaar
-
küsimus polnud sulle adresseeritudAlgselt postitas Peeter I Vaata postitustVaata sellist värki nagu How it works. Mina pole seda tabelit kokku pannud.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
ptsi,Kunn,siis jookseme koos algviisikus platsile kah,aitab nussist,pappi me ka palju ei taha.Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustNoh lohhid , järgmisel aastal saate Monacos Prints Albertiga mängida.
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Võtke mind ka. Ma olen Metstaki vastu mänginud!Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustptsi,Kunn,siis jookseme koos algviisikus platsile kah,aitab nussist,pappi me ka palju ei taha.
Kommentaar
-
Ja kuidas läks?Algselt postitas dannar Vaata postitustVõtke mind ka. Ma olen Metstaki vastu mänginud!
Kommentaar
-
Kaotasime vist kahega. Olid segameeskonnad toonase BC Tallinna vms-gaAlgselt postitas Peeter I Vaata postitustJa kuidas läks?
Kommentaar
-
Muidugi v6tame,..ja vist tuleb Metstak ka v6tta.Algselt postitas dannar Vaata postitustVõtke mind ka. Ma olen Metstaki vastu mänginud!
Kapten Trumm
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar