Algselt postitas mining531
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
How does Freddy Kruger wipe his butt?
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKolmandal veerandil oli Kalev tasemel, 100 punkti hoiti rahulikult ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKolmandal veerandil oli Kalev tasemel, 100 punkti hoiti rahulikult ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPiinlik.
Huvitav, miks seda Kalevit sinna üldse enam kutsutakse ja veel peale ka makstakse? Puhtalt nime pärast?
Venemaa panustab üüratuid summasid liigadesse, mis meenutavad kunagisi NSV liidu tšempionaate. Jõuline laienemine käib ka Eesti suunal.
“VTB-ühisliiga on 100% poliitiline liiga, tehtud poliitilise rahaga ja väga selgelt ideoloogilistel eesmärkidel,”
Kommentaar
-
Eile kui mängu poole silmaga jälgisin ja kuulasin kuidas härra Tuul räägib, et Kalev enam ei pinguta, siis ma aru ei saa miks Varrak põhimehi üldse platsil hoidis. Las oleks noored mänginud ja kogemust saanud tuleviku eesmärgil. Muidugi ma pole BC Kalev Cramo meeskonnaga põhjalikult kursis, et kas neil üldse on noori meeskonnas mängimas?
Kommentaar
-
Peatreener Pozzecot mäletan sellest ajast, kui ta kunagi mingil turniiril vana Kalevi vastu mängis. Oli ka mängumehena meeldejääv tüüp. Kangurilt muidugi tubli töö.
Nagu ka Cramolt täna Nizni Novgorodi vastu. Eriti Elegar tegi supermängu. Ei ole sel mehel agentidega vist vedanud, et Kanguriga samal tasemel ei mängi.
Kommentaar
-
Elegari koha pealt olin ka mina üllatunud, et ta Kalevis jätkab. Isegi Bamba Fall leidis endale VEF-i näol vaat et korralikuma klubi, kui seda Kalev on. Elegar võiks vabalt Euroliiga tasemel mütata. Vähemalt nii on Ühisliiga mängude pealt mulje jäänud. Kahju ainult, et mehed tema ümber Kalevis on paras hunnik õnnetust.
Kangurit on mõnus Varese eest mängimas näha. Tüübil käed koguaeg käivad juhendamaks kaaslasi, kus ja millal peab olema. Nagu mängujuht juba. Tulevikus peaks treeneriainest temas küllaga olema. Lisaks mulle tundus, et ta on suve jooksul korralikult lihast kasvatanud. Või oli asi lihtsalt adidase mänguvormis? Väga atleetlik ja võimas nägi igaljuhul välja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar