Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Korvpall

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Super Mario
    Meeskonnaliige
    • Jun 2011
    • 223

Algselt postitanud kasutaja rixxer poolt
    Naljatilk. Koondise juurde käivad ikka ettevalmistus ja kokkumäng ka. Rääkimata sellest, et valikmängud on sisuliselt paari nädala kaugusel. Või mõtlesid sa järgmist aastat?
    Milline osa nali oli. Ei, ma ei teinud nalja. See et valikmängud on kohe kohe hakkamas ei tähenda seda, et kõigi meeste kohad koondises kindlustatud on. Ok jah, Kangur, Arbet, Talts, väike Sokk, Veideman on mehed keda eriti ei kõiguta sealt keski, aga teistel meestel tuleb iga hinnaga oma kohat kinni hoida. Ma usun, et kui Vallo kutsutaks siis Kitsing lendak kohe. Keerlese tulekuga oleks Saks paugupealt läinud. Tanel Soku tulekuga peaks ka Saage koht kõikuma hakkama. Aga need on ainult spekulatsioonid ja nagu ma ennemgi ütlesin, mina hetke kooslust ei lammutaks. Lisaks Vallo ainult tooks korvi alla mürma. Muud mehed on täitsa OK.

Kommentaar

• Shaq
      Pallipoiss
      • Apr 2006
      • 1942

Keerles vaevalt tuleb. Pole ta koondist esindanud ja ei usu,et hakkab esindama ka enam.
      Antud videos on selgelt näha,et Toome üritas donki panna aga hüppest jäi väheks, kust te lay-upi veel näete?

Kommentaar

• krissucool
        Eesti koondislane
        • Aug 2006
        • 1565

Millest sa räägid?Keerles on viimastel aastatel korduvalt koondist esindanud.
        See jutt et koondises võib muutusi tulla on mudugi äärmiselt loll jutt.Pole sellist asja varem Eesti koondises juhtunud ja ma ei näe ühtegi põhjust miks peaks ka praegu juhtuma.Et koondise tsükli alguses Keerles ja muud loomad Sokkule ei sobinud ja nüüd peaks nad meeskonda tooma!?Milleks, et ära lõhkuda kokkumänginud meeskond?
        Giggs will tear you appart.

Kommentaar

• SoccerGoal
          Asjahuviline
          • Jul 2008
          • 1224

Kui Vallo tuleb, siis lendab Raadik, aga mitte Kitsing. Üldse ei saa aru, mida temas nähakse.

Mina ootaks küll pikisilmi järgmisest aastast koondises näha Vallot ja Raitu. Kui nad ei kuulu lõplikku nimekirja ja hiljem saab jälle asjapulkadelt teada, et nendega pole õieti räägitudki, vaid lihtsalt põhjendused välja võlutud, siis on küll pizdets.

Ärgem unustagem Venet ja Eichfussigi. Viimane peab nüüd muidugi etema hooaja tegema, kui lõppenud hooaeg oli. Konkurentsi ON ja selle üle ainult hea meel.

Kommentaar

• Kaspy
            Eesti koondislane
            • Jan 2004
            • 3521

Cramo on sel hooajal päris huvitava satsiga välja tulemas. Viskava tagamängija ja jõulise ääre kogemustes muidugi kahtlusi ei teki aga muretsema paneb eelkõige Varraku oskus mängujuhi kohal hakkama saada ja lisaks ka see, kuidas Lehismets oma põhitöökoha kõrvalt kaitses suudab hakkama saada. Õnneks on korvi alla jõudu juurde hangitud bulgaaria koljati näol, kelle profiili veel meeskonna kodulehele pole jõutud üles riputada.

Kommentaar

• eika
              analrapist
              • Mar 2004
              • 13080

Kusjuures, ma kahtlustan, et Varrak-Kuusmaa-Lehismets-Müürsepp-Bulgaarlane ja vahetuses see Senegali koljat koosseisuga meeskond saaks hooajal Meistriliigas paar võitu küll.

Kommentaar

• xrip55
                Eesti koondislane
                • Jan 2009
                • 1103

hei.
                Täna kell 22:30
                Hispaania - Leedu.
                Stream : http://www.myp2p.eu/broadcast.php?ma...54&part=sports

Kommentaar

• BlueBlackWhite-
                  Twinsocceri asjapulk
                  • Apr 2011
                  • 866

Hispaania - Leedu oli kerge hilinemisega ka Viasatis, Hispaanial on jälle Gasol ja co kohal, aga 24 meeskonnaga EM tuleb huvitav : =)
                  Hala Madrid !

Kommentaar

• Super Mario
                    Meeskonnaliige
                    • Jun 2011
                    • 223

......

Kommentaar

• roque jr
                      Asjahuviline
                      • Apr 2008
                      • 803

Kas siin rubriigis käib ka korvpalli sõpru, kes tahaks pelada tulevasel hooajal kossu, aga puudub võimalus, kuna pole leidnud meeskonda, kus end realiseerida?
                      trey says:

ära klikkide pärast muretse rahuldamatu roju

Kommentaar

• Super Mario
                        Meeskonnaliige
                        • Jun 2011
                        • 223

Algselt postitanud kasutaja roque jr poolt
                        Kas siin rubriigis käib ka korvpalli sõpru, kes tahaks pelada tulevasel hooajal kossu, aga puudub võimalus, kuna pole leidnud meeskonda, kus end realiseerida?
                        Kirjuta lähemalt mulle PM´i

Kommentaar

• SiimFace
                          jO?
                          • Jun 2008
                          • 38

Ega ETV Korvpalli EM-i Leedus üle ei kanna?

Kommentaar

• 17
                            Moderaator
                            • Mar 2003
                            • 9273

viasat sport baltic peaks näitama. etv minu teada mitte.

Kommentaar

• Super Mario
                              Meeskonnaliige
                              • Jun 2011
                              • 223

Algselt postitanud kasutaja SiimFace poolt
                              Ega ETV Korvpalli EM-i Leedus üle ei kanna?
                              Oh looda sa :@
                              Neljapäeval ei suutnud nad isegi Eesti-Austria mängu lõpuni näidata kuna AK hakkas. ETV näitab hoopis miskit kergeraksu MMi, kus Eestlased kohal, aga noh medaleid.... ei usu... ma loodan et siis ka AK rikub mõne ülekane ära!!!!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30425

Algselt postitanud kasutaja 17 poolt
                                viasat sport baltic peaks näitama. etv minu teada mitte.
                                VSB näitab üsna suures mahus seda tralli. Jalgpalli pea üldse sel ajal pole

Kommentaar

Töötlen...