320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Shaq Vaata postitust
    No kurja, esimesel poolajal kolmesed 55%, teisel ei proovi űldse. Miks? Ja nagu ma varasemalt mainisin siis Eesti ei oska edu hoida. Kurb
    Puudub hävitaja instinkt. Eestlane liialt aumees. Maas lamajat ei lööda
    Messi...The never ending legend!

    Kommentaar


      Ei saa aru, mis seal poolajal riietusruumis seletati. Või mindi lihtsalt teisele poolajale liiga lõdvalt peale. Igal juhul oli Läti ülimalt agressiivne, samas Eesti vajus täitsa ära. Samuti peaks võistkonna treener mingisuguse kindla mängujoonise võistkonnale ette joonistama, eelistatavalt sama mis eelmisel poolajal, kuna see õnnestus suurepäraselt. Aga ei, selle asemel hakatakse punnitama, ei mingit vabat ja kiiret liikumist, ei mingeid teravusi, mis jätaksid kolmejoonemehed joone taha vabaks. Käs lätlased pakkusid siis enda agressiivse kaitsemänguga tõesti nii suure üllatuse?

      Kommentaar


        maa-ala kaitse vastu häviti taas kord. ma ei suutnud teist poolaega enam vaadata. kuskilt maalt sai selgeks, et sinna see läheb... jälle

        Kommentaar


          Algselt postitas coco Vaata postitust
          No ei andnud ju, kui teie maksimum on see, et Arbet paneb vabalt kolmese rõngast mööda ja pall kukub otse sülle korvi all olevale eestlasele, kes selle lihtsalt auti pillab samal ajal kui tablool valitseb skoor 9:41, siis pole mõtet rääkida mingist võitlemisest.
          Hea näite oled muidugi toonud, et iseloomustada mitte võitlemist.

          Muu osaga nõustun ja Sinu jutu lõpus ongi minu meelest see iva, et põleti ereda leegiga läbi (lasti täis) ja oligi tulemus see bardakk platsil.
          Algselt postitas Plechazunga
          Jones doesn't get injuries. Injuries get Jones.

          Hmm, that didn't really work.

          Kommentaar


            See Arbeti näide oli pigem maksimumi andmise kohta, 9:41 pigem võitlemise kohta.

            Tänane mäng oli taktikaline ja psühholoogiline kaotus, kõik algab muidugi taktikast. Ise imestasin ka, et miks mehed ei pane enam kaugelt, see on Eesti mäng, on alati olnud. Esimene poolaeg pandi ju vapustavalt hästi, millest tulenevalt hakkame siis järsku pea ees end sinna korvi alla suruma?!? Arbetil, Veidemannil ja mõnel vennal veel oli ju näha, et käsi on lahti, las nemad panevad, mida sa Kangur ja Vene seal surud kui näed et ei lähe. Üleüldiselt, Vene ja Sokk, not impressed at all...

            Kommentaar


              võimalik et ka füüsiliselt oldi suht läbi, sest ega kiiremaid liigutusi suurt keegi kolmanda veerandi keskelt alates enam ei teinud.
              äkki lihtsalt mingi liiga lühikese pingiga peale, ja oleks pidanud laskma rohkem vahetusmehi platsile, kasvõi mõneks minutiks - siis kui veel 10ga ees oldi? hullem kui see mis toimus, ikka poleks saanud olla.
              Seisan üksi mere ääres
              jalas kollased sandaalid
              valged, merevahust sääred
              hüüan: "Elagu skandaalid!"

              Kommentaar


                See Kanguri ja Soku "rahu-rahu" absull igal rünnakul tappis ära meie mängu, kiiremad liigutused ning initsiatiivi ja sinna ta läks.
                2,5 head mängu tehti vähemalt ning lõpuks siiski tullakse pea püsti Eesti poole tagasi.

                Kommentaar


                  1,5 korda järjest väga kehvalt mängida ei saa olla juhus, eriti elukutseliste puhul.
                  Ma ei oska öelda, mis oli valesti, kuid tundub, et vilekoor oli õigustatud, sest peale seda hakati mängima.
                  Olnuks ma vilekoori ajal saalis, siis tundnuks ma ennast ebameeldivalt. Puhtalt sellepärast, et vilekoor mulle lihtsalt ei meeldi. Õnneks oli mäng nõnda kehva, et läksin värsket õhku hingama.
                  Eesti poolehoidjatelt on ikka emapiimast see toetamise osa välja jäänud - teiste ebaedu tähistamine ja vastaste halvustamine oli meite omadele just omased. Kui vastastel keegi viienda vea sai, siis tegime ikka selgeks, et ta on kusik. Kui Sokk sai viienda vea, siis vastased jagasid tunnustust. Näiteid kogunes palju.
                  Mõnes teises mängus, kus Eesti ei osalenud, ma midagi taolist ei kohanud.
                  Vaatamata kõigele oli saadud emotsioon vägev. Harva oli saalis vaikust ja pidevalt oli tunda, kuidas keegi kuklasse hingab ning raske oli magama jääda.
                  Lätlaste teeninduskultuur aga tekitas tunde, et sealt riigist tuleb võimalikult ruttu ära saada.
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                  "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                  "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                    Lätlaste teeninduskultuur aga tekitas tunde, et sealt riigist tuleb võimalikult ruttu ära saada.
                    See oli päris pekkis tõesti ja kusjuures vana linnas veel eriti.
                    Sattusin Riias suht imelikke teid pidi ka pühapäevast vutti Läti - Tsehhi vaatama. Staadion on neil ikka täis peldik, poolehoidjad hoki särkidega...
                    Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

                    Kommentaar


                      Kahju, et välja langesime aga veel nukram on see, et kellega me kahe-kolme-nelja aasta pärast mängime? Kangur, Arbet ja Talts on juba üle kolmekümne, nagu ta Tanel Sokk, Hallik, Gert Dorbek, Toome. U-16 sats on küll talente täis aga nemad hakkavad lammutama ehk 6-7 aasta pärast. Pisut vanematest on ka andekaid tüüpe nagu Post, Tamm, Kotsar, Pehka aga ega nemadki lähiaastail veel Arbeti või Taltsi tasemele jõua. Nagu ilmselt mitte ka 22-23 aastased vennad nagu Laane või Paasoja.

                      Kommentaar


                        Lühikeste osas ma niiväga ei muretseks. Timmu, Veideman, Kurbas, Vene kõik 25 ringi, Jõesaar äkki tuleb korralikult, Olmre on päris timmis olnud, Laane on tegelt päris äge, Soo võiks ju Cramos meheks saada (nagu ka Meister Rockis), rääkimata siis noorematest meestest ning mine sa tea, mis selle Nurgeriga USAs saab. Aga üldiselt pikkadega on küll seis sitt, mis sitt. Kui Nurgerist midagi ei tule, siis kes meil üldse võtta oleks? Mitt on küll Itaalias, aga nende 17a võib minna ja naa. Ning, ongi kõik vist? Mingid Kitsingud ja asjad. Loodetavasti Bamba levitas vähemalt korralikult seemet Eestis, aga uute Bamba Tamm juunioritega läheb vast aega.

                        Kommentaar


                          Timmu!?

                          Kommentaar


                            jõesaarega tundub natuke jama olevat, otsapidi ju väidetavalt raplas tagasi.... igast sood ja laaned ja paasojad... kõik on tore, aga need on eesti liiga tasemel mehed, kellega pole suuremas korvpallis paraku midagi teha. kes ikka pole juba kahekümnendate eluaastate alguses staabilselt eesti liigas tegija, see ei hakka reeglina seda reeglina kõrgema tasemega korvpalli mängima. tempo on ikka hoopis teine, samuti see kuidas mängitakse mängu lõppe jne. see pole sugugi halvustavalt öeldud, aga reaalsus on lihtsalt selline, et koduliiga on tore ja vahva ja puha, aga pingelisi ja hea tempoga mänge on lihtsalt liiga vähe ja nendeski teab igaüks ette mida vastane teeb. on vaja ikka vaadata välismaa poole. sellesplaanis teeb headmeelt mitme noorkorvpalluri piiritaha minek. ega neil kaotada pole ju midagi, kogemus juures ja kui välja ei vea, siis eesti liigas jõuab alati toksida.

                            Kommentaar


                              Aga üldiselt pikkadega on küll seis sitt, mis sitt. Kui Nurgerist midagi ei tule, siis kes meil üldse võtta oleks?
                              Jep, kui Nurgerist mängumeest ei tule on mõne aasta pärast asi tõesti kusine.
                              Iseenesest ju noori ja pikki on. Kasvõi Audentesest Toomas Koll (sünd. 98/pikkus 205), Madis Soodla (98/206), Heivo Parrol (96/207), Maik -Kalev Kotsar (96/207), U-16 satsist Matthias Tass (99/208) ja Karl-Kristjan Karpin (00/205). Aga läheb aastaid, enne kui neist keegi kasvõi koondise ukse peale koputab.

                              Kommentaar


                                hea on kogu selle asja juures see, et vähemalt on mingidki nö kehad olemas ja nad saavad osaleda ka omavanuste euroopa turniiridel. vahepeal oli ju seis, kus meite noortekoondised kuskil ei osalenudki. toksiti siin esiliigat ja kogu moos. sellest need augud tekivadki.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X