Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustTalts oli vigane kui koondis kogunes ja ta naases alles vigastuspausilt siis kui sõpakad olid lõppemas/lõppemas juba ja valikturniiri koondis koos.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitust2013. aastal alustati valikturniiri ilma vigaste Kanguri, Vene ja T. Sokuta. Esimesed mängud saadi pähe, siis need kolm ühinesid koondisega ja lõpuks jõuti finaalturniirile välja.
Kommentaar
-
Täpselt sellist mängu kardetigi enne turniiri. Tahetakse, aga päris hästi välja ei tule. Õnne ka nagu ei olnud ja oligi kaotus olemas. Siin kohal on hea näide, kui oluline on lõpuni mängida (Veidemani kolmene siis). Ja tänu kahele lõpu kolmesele ei olnud vahe kõige hullem.
Kohe oli näha, et oli eelmisest mängust ette valmistused tehtud ja meie eelised olid piiratud. Korvi all on ikkagi hõre ja see suurt lendu ei võimalda. Tagaliin veel suudab sammu pidada, aga kui lauas jäetakse alla, siis väsitab see ka moraalselt.
Nüüd vist nende parimate teiste hulka jõudmine on raske, aga siiski võiks proovida järgmised ära võtta. Või võidelda elu eest ja rahvas on teiega rahul.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Aasta parim kommentaar: https://www.facebook.com/OhtulehtKor...%3A%22R5%22%7DWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Eesti korvpallikoondis vajab Euroopa meistrivõistlustele pääsemiseks laupäeval Poola vastu võitu. Aga kui suurt?
Siin on analüüs sellest, et kuidas ikka punkte lugeda ja nii edasi. Ma saan aru miks seda tehakse, aga miks me arvame, t Poola tuleb siis üldse sellise ilmega. Pigem on neil ka palju kaotada ja nad panevad kõik mängu ja me ei pea üldse punkte lugema. Ma loodan, et mehed, nagu keegi neist ka ütles, annavad endast kõik ja kõnnivad sirge seljaga saalist minema. Vahet pole mis tulemus.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitusthttp://sport.delfi.ee/news/korvpall/...ks?id=75626009
Siin on analüüs sellest, et kuidas ikka punkte lugeda ja nii edasi. Ma saan aru miks seda tehakse, aga miks me arvame, t Poola tuleb siis üldse sellise ilmega. Pigem on neil ka palju kaotada ja nad panevad kõik mängu ja me ei pea üldse punkte lugema. Ma loodan, et mehed, nagu keegi neist ka ütles, annavad endast kõik ja kõnnivad sirge seljaga saalist minema. Vahet pole mis tulemus.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustAh et kui on suurem tõenäosus, et tuleb kaotus, siis ei tohiks üldse endale selgeks teha kui suure skooriga oleks vaja võita? Mis perses loogika see veel on? Igaks juhtumiks ja stsenaariumiks tuleb valmis olla. Kas tõesti on vaja eeskujuks tuua Manuel Pellegrinit, kes läks Münchenisse kaotust vastu võtma ja leides ennast äkitselt 3-2 eduseisus, ei teadnud, et alagrupi võitmiseks on vaja veel üks ära lüüa.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustPigem on see, et skoori mängides tabab juba kramp ja ei saada millegagi hakkama. Ma arvan, et 198 juhul 200st. Ei tule küsimus selles kas me peame viimasel sekundil viskama veel kahese või hoidma. Aga kõik artiklid ümber selle teha? Liigne surve numbritele pole veel eriti hästi kunagi töödanud
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMe saame pähe oma enda relvaga. Kolmeseid ei lähe, aga teised viskavad väga kõva protsendiga. Ja muidugi vabavisked. See on ikka alla arvestust.
Rohkem julgust mehed!
Kommentaar
-
Mina arvan, et mehed olid tublid. Nad võitlesid lõpuni ja andsid mis neis oli, mitte nagu jalka koondis. Jah, oskusi jäi puudu, aga enne mänge öeldi ju, hea, kui üks võit saadaks.
Jah, lõpus saadi pakk, aga Poola oli üle. Vähemalt üritati ja see on oluline.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMina arvan, et mehed olid tublid. Nad võitlesid lõpuni ja andsid mis neis oli, mitte nagu jalka koondis. Jah, oskusi jäi puudu, aga enne mänge öeldi ju, hea, kui üks võit saadaks.
Jah, lõpus saadi pakk, aga Poola oli üle. Vähemalt üritati ja see on oluline.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar