320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    kossukoondise ja Cramo osas muidu tunned ja tead detaile ning seetõttu oskad kommenteerida?
    Oskan. Mänguminutid, mänguaeg jne on täpselt fikseeritud ning vastav stats mul olemas. Nagu ka korvpalliringkondade suhtumine nt Jõesaare ja Kitsingu kohta.

    Kommentaar


      Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
      Oskan. Mänguminutid, mänguaeg jne on täpselt fikseeritud ning vastav stats mul olemas. Nagu ka korvpalliringkondade suhtumine nt Jõesaare ja Kitsingu kohta.
      aga jalgpallis lähevad need minutid ja mänguaeg keerukamaks?

      Üldiselt, norin niisama. Kui asjast rääkida, siis Kebabi jutt ja ka pahvi jutt on ka ikka max-max-max retarded. Ma ei tea, milllele sa isiklikult täpselt siin oponeerida üritad, seega sinu puhul jury still out.

      Meeskonna aspektist - ei ole kuigi keeruline mõista omaniku soovi oma raha eest mingit tulemust saada. Kui ta oma rahakotiga hääletades peab oluliseks, et mehed treeniksid enne hooaeg koos, siis nii on. Tõepoolest, mingis kontekstis on "pahalaste" patriootlikud ja väärtuspõhised argumendid arusaadavad, kuid... tahaks arvata, et oma panuse on seesamune, oma rahakotiga hääletav klubi omanik andnud juba piisavas ulatuses küll. Kui ühel hetkel paar venda kilulinnast otsustavad, et "meile nüüd aitab", siis ei jaksaks seda kiunu siin ära kuulata (vt ka paar lehte eespool olevaid hüsteerilisi pajatusi TÜ kontekstis).

      Mängija aspektist - "riigi esindamine on auasi" n shit. On tõesti, aga selle suure au eest sa omale elamispinda ei osta. Ergo oled sõltuv sellest "värdklubist", kelle omanike reaalsest ja käega katsutavast väärtusloomest räägitakse sarkastiliselt jutumärkides. Ja veel - ma ei tea kui keeruline on mõista (tundub, et on), et oma tööandja ja karjääri kontekstis tahaks igapäeva töökohal võimalikult hästi performida. Kui treeneri arvates on nt preseasonil osalemine vajalik, siis jällegi.. nii on. Ja ma tooks siinkohal välja ka, et mitte väga ebaloogiline on ka väide, et seesamune Kitsing, kes käib oma 28 eluaastat, teab, et tema edasisele hooajale oleks kasulikum oma klubimeeskonnaga koosolemine. Et noh, kumb siis kaalub ülesse? enda karjäär või au eest saksamaalt 50se ketuka saamine.

      Et jah, emotsioonid on toredad n all. Ütlesin ka tartu klubi poolenisti likvideerimise kontekstis, et... inimlikult kahju, veidi analüüsides arusaadav. sama ka siin. Võite siin Cramot värdklubiks ja milleks iganes sõimata, aga ei tea kui tark teguviis on sülitada ainsa klubi peale, mis Eestis täna mingitki väljundit pakub.

      Kommentaar


        Eesti korvpalli tugevusest annab ülevaate koondis. Cramo panus koondisesse on ümmargune 0.
        Pahvi artiklist ja Kitsingu teatest (lingid eelpool) saab selgelt välja lugeda, et Cramo juhid ei lubanud! meestel koondisesse minna.
        Mis väljundit pakub Cramo, kui ta selget pidurdab eesti korvaplli arengut? Lipulaevana oleks tema kohus aidata koondist, kuna rahakott lubab palgata parimaid eestlasi, kes arenevad koos kvaliteetsete välismängijatega. See ei ole ilus eeskuju meie tulevastele korvapalluritele ja korvapallihuvilistele, kes näevad, et meie parimatele ei ole korvapalli esindamine enam oluline. Korvpallihuvilised ilmselt lähevad mujale ja noored huvituvad ka rohkem Klavanist, võrkpalluritest, Tänakust ja pööravad oma energia mujale. Cramo juhtkond ei saa aru, et nende teguviis hävitab ka nende enda korvpallipublikut. Cramo ainuke võimalus on nüüd võitma hakata, vastupau CSKA-le ja teistele tipptiimidele võiks rahva jälle saali tuua. Kui läheb nii nagu alati, siis on asjad hapumad kui eales varem. Hetkel paistab Cramo tegevus väljaspoole inetu ja kole.
        On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
        I don’t care what you think of me!
        Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

        Kommentaar


          Meeskonna aspektist - ei ole kuigi keeruline mõista omaniku soovi oma raha eest mingit tulemust saada.
          Esiteks, on ääretult vaieldav, kas nende paari täiskoosseisus mängitud kontrollmängu abil hooaja lõikes mingit tulemust lõigata saabki.
          Teiseks, Cramo tasemel klubil oleks mõistlikum pikemas perspektiivis ka natuke avalikkuse, toetajate jne reaktsioonidele mõelda. Muidugi, kohustust ei ole. Aga ilmselt mina ja kebab, kes me jalkafoorumiski oleme sõna võtnud, pole ainsad, kes potentsiaalsest fännkonnast nii arvavad.

          Kommentaar


            Palju muidu Cramo (VTB) mänge vaatamas käisite varem? Või see rohkem selline "Olen Rocki fänn ja Cramo sakib eniveis ja nüüd sakib veel rohkem" keiss? Et lihtsalt kontekstist aru saada.

            Kommentaar


              Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
              Esiteks, on ääretult vaieldav, kas nende paari täiskoosseisus mängitud kontrollmängu abil hooaja lõikes mingit tulemust lõigata saabki.
              Teiseks, Cramo tasemel klubil oleks mõistlikum pikemas perspektiivis ka natuke avalikkuse, toetajate jne reaktsioonidele mõelda. Muidugi, kohustust ei ole. Aga ilmselt mina ja kebab, kes me jalkafoorumiski oleme sõna võtnud, pole ainsad, kes potentsiaalsest fännkonnast nii arvavad.
              mu jutu mõte taandub sinna, et vaielda ja arutada loomikult võib, kuid päris full retardiks (sõimamised värdklubideks ja eesti korvpalli hävitajateks ja üleüldse) ei tasu minna. mis puudutab konkreetset küsimust, siis ise kaldun arvama, et pre-season on tähtis, kuid ma ei tea detaile. Küllalt on Cramol olnud seda jama, et hooaja alguseks pole piltlikult öeldes poolt satsi kohal, nüüd otsustatakse vähe professionaalsemalt teha, thats all.

              mis puudutab su teist lõiku, siis... ajal mil kõik mehed (k.a. cramo mängijad) olid koondises kohal, ei olnud nagu märganud tohutut "austust" ja "meeletut huvi" cramo tegevuste vastu. et kui sa siin eelnevalt palusid argumenteeritud väiteid, siis katsuks ise ka nii hoida. u cant have it both ways.

              Kommentaar


                Ma siiski arvan, et korvpallis see koondise teema on erinev jalgpallis, nii konkurentsi, tavade kui ka maailmapraktika mõttes.

                Konkurents - kui ikka Pareiko ja Kink jonnisid ja Ojamaaga olid teemad, siis oli jalkas kohe mitu venda sinna võtta, jah, ehk klassi võrra nõrgemad, aga seal oli selline tahtmine ikkagi olemas. Sest koondis on koht, kus end skautidele müüa. Kossus skaudid vist vaatavad pigem Ühisliigat.
                Tavad - alates Sokust ja Müürsepast on see koondise esinemine toodud ohvriks klubilise ja eraelu asjaolude ees. Ja need Rocki mängijad, kes koondisepausi ajal pulmareisidel käisid jne.
                Maailm - samuti maailmapraktikas see NBA eriolukord on loonud teistsugused jõujooned. UEFA ja FIFA on arvestatavad jõud, FIBA ja euroopa korvpalliorganisatsioonid on ikka sellised nõrgemad. Korvpallis on alati loobujaid, jah, Sloveenia ja Serbia ja Prantsusmaa eesotsas Parkeriga ikka saavad ka kõvasi satse kokku, aga sama palju on kuulsaid loobujaid Rik Smitsi ja Nowitski aegades tänaseni välja.

                Ning mis see Cramo nii hullu ikka teinud siis on, isegi kui veidi survestavad oma huvide mõttes, valgevenelase ju lasid koondisesse. B taseme mehi a la Kitsing saabki survestada. Kui Müürsepa tasemel mees neil oleks, ma arvan, et teda nad niiviisi ei saaks survestada. Eriti kui samal ajal toimub järmine:
                - peatreeneri oma pojad samuti koondisesse ei tule, kes väsinud ja kel muud huvid?
                - Vene otsib taas klubi, nö vanakesed samuti väsinud ja ei jaksa ilma pausita hooajale vastu astuda (Kangur ja Talts).
                - USA ülikoolis käijate teema.

                Kommentaar


                  Nurmekas, lisaks juurde ka korvpallurite ja jalgpallurite erinevad lepingukestvused ja sellest tulenev stabiilsus olevikku ja tulevikku silmas pidades (vigastuste kontekst nt). eriti sellistel B-kati vendadel nagu Kitsing.

                  Kommentaar


                    Hetkeseis on selline, et koondisekoss on suht koolnud. Tulevikumehed on liiga noored ja ülejäänud ei viitsi au eest koondises punnitada, kuna treener on ju ka selline pujään, et anna olla.

                    Selles praeguses koondises oli vaid 3 1999 aasta poissi, ülejäänud peaksid ju juba tegijad olema. pole see midagi nii noor koondis.

                    Kommentaar


                      Mis värk üldse sellega on, et erakapiltalil põhinev klubi peab iga hinna eest koondist aitama?
                      Instagram

                      Twitter

                      Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                      telekavaataja.blogabet.com

                      Kommentaar


                        Kitsingu pärast mingit värdklubi juttu ajada ja boikotti korraldada on pehmelt öeldes keelega ülereageerimine. Sest täpselt selles asi ongi- Jõesaar tegi oma otsuse juba varem, Tanel Sokku ei kutsutud ja Kangurit ka mitte, Dorbek vigane , Keedus vigane. Ja siis tulebki see emotsionaalne "esindusklubi ja null meest koondises", "Kalevi hallis teevad trenni Cramo ja koondis, mehed ainult särke ei vaheta". Kitsingu paar kolmest ei oleks Saksa saunast päästnud, see on ka igale asjatundjale selge, seepärast on vaja mingit frustratsiooni välja elada (sportlase suunal otse ie saa, sest tahaks talt ju hiljem intekaid kätte saada ja muidu tahaks ka läbi saada). No kui see kellelgi mingit vererõhku alandab ja naist peksust päästab, siis muidugi okei.
                        "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                        Kommentaar


                          Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                          Mis värk üldse sellega on, et erakapiltalil põhinev klubi peab iga hinna eest koondist aitama?
                          Ei saaks paremini öelda kogu selle vingumise peale.
                          "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

                          Kommentaar


                            Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
                            Kitsingu pärast mingit värdklubi juttu ajada ja boikotti korraldada on pehmelt öeldes keelega ülereageerimine. Sest täpselt selles asi ongi- Jõesaar tegi oma otsuse juba varem, Tanel Sokku ei kutsutud ja Kangurit ka mitte, Dorbek vigane , Keedus vigane. Ja siis tulebki see emotsionaalne "esindusklubi ja null meest koondises", "Kalevi hallis teevad trenni Cramo ja koondis, mehed ainult särke ei vaheta". Kitsingu paar kolmest ei oleks Saksa saunast päästnud, see on ka igale asjatundjale selge, seepärast on vaja mingit frustratsiooni välja elada (sportlase suunal otse ie saa, sest tahaks talt ju hiljem intekaid kätte saada ja muidu tahaks ka läbi saada). No kui see kellelgi mingit vererõhku alandab ja naist peksust päästab, siis muidugi okei.
                            Vanu ei kutsutud, sest nad juba kevadel ütlesid, et nad ei tuleks.
                            Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

                            My spell checking is second to nine!

                            Kommentaar


                              Algselt postitas eika Vaata postitust
                              Palju muidu Cramo (VTB) mänge vaatamas käisite varem? Või see rohkem selline "Olen Rocki fänn ja Cramo sakib eniveis ja nüüd sakib veel rohkem" keiss? Et lihtsalt kontekstist aru saada.
                              Elan Tallinnas ja seega olen ikka Cramo (kodu)mänge vaatamas käinud.Seni. Tartu kodumänge pole kordagi vaatama juhtunud.

                              Kommentaar



                                Selles praeguses koondises oli vaid 3 1999 aasta poissi, ülejäänud peaksid ju juba tegijad olema. pole see midagi nii noor koondis.
                                Tasemelt oleks olnud ka Treier ja Tass, järgmise paari aasta jooksul kindlasti ka Drell ja Jurkatamm.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X