Sai just seda mängu siin Valencias vaadatud saalis. Kõrval istunud hollandlased uurisid et kes see number 21 on, sai siis tutvustatud veidi, et mehe debüüt sellisel tasemel ja värki...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Poistel oli võitlemishimu tagasi silmades. Pikki ei olnud, pole lugu, ikka saame hakkama. Ma isegi ei uskunud, et me suudame lõpu ära võtta. Kullamäe eksis ju vabaviske järel liiga kiiresti sisse jooksmisega ja vastane sai palli endale. Ma olin kindel, et teeme vea või midagi sellist. Ja siis tuli selline audi eksminus? Täiesti uskumatu, korvpall on ikka lahe mäng!Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
- Likes 1
Kommentaar
-
Teist korda järjest mängu lõpp keeratakse enda kasuks. Ja seekord oli veelgi pingelisem - topelt ead, vabaviskekd ja lauapallid. Sellist stsenaariumit annab kirja panna.
Kui natukene kritiseerida, siis lõpus oleks võinud Rosenthal Kullamäe asemel olla.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
- Likes 1
Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas grafix Vaata postitustÜlikõva, aga saksamaal tuleb räige kannatamine. Konontšuk on julm snaiper
Loodetavasti saadakse Unibet Arena poolfinaaliks ja topime täis ära selle.
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas grafix Vaata postitust
Väike valearvestus, bambergile pandi kardinad ette ja kustutati tuli ka ära, et vastase peatreener ütles peale mängu ilmselt Rannulale, et võid järgmine aasta ise juhtima tulla seda satsi.
Loodetavasti saadakse Unibet Arena poolfinaaliks ja topime täis ära selle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitust
29 Märts mil peaks mäng toimuma olla Unibet juba maadlejate poolt hõivatud. Variant oleks mängida 31 Märts, aga see eeldab juba luba FIBA-lt ja vastaste heaks kiitu ning, et see nende kalendrit ei mõjuta koduliigas.
Kommentaar
-
Cramo 29ndal toimuv kodumäng Tondiraba hallis - keskel kõrvuti olevad sektorid. Ühes on pilet 25€, teises VIP 125€. Kas seal vipikas saab terve mängu massaaži?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustCramo 29ndal toimuv kodumäng Tondiraba hallis - keskel kõrvuti olevad sektorid. Ühes on pilet 25€, teises VIP 125€. Kas seal vipikas saab terve mängu massaaži?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar