Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Korvpall
Collapse
X
-
-
Where money?
Või Lilleküla Arenale telk peale ja parkett maha?Kommentaar
-
Vaadates neid viimaseid Kotsari uudiseid siis..
Kommentaar
-
Päris jube. Ühelt poolt oli võistkond, kes on üks maailma parimaid ja kellel kõik tuli justkui nii lihtsalt välja. Ja teisel pool võistkond, kes vist kartis kõike. Esimesel veerandil tehti kaks kahe punkti viske katset ja mõlemad läksid mööda. Ma ei oska öelda midagi rohkemat, mis näitaks kahe meeskonna vahet.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Nagu näiteks ka kõikide veerandite võit?
Ehk ulume ära ja läheme edasi. Alustuseks sobib alati üks korralik keretäis. Kahju, et seda sai ka Läti, sest nüüd on ka nemad järgmine mäng rohkem kohal.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kullamäe jutt, et selline kaitsemängija on halb matchup või nad nii suuremad on vabanduste otsimine. Enesekindluse ja pinge all mängimise taha jääb see asi ikka. Muidugi oli üsna piinlik näha airballe ja korvi alt mööda viskeid. Läti nüüd veel motiveeritum meie vastu ning ei imestaks, kui tuleb sarnane pakk.Fino alla fine FORZA JUVEKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar