Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Korvpalluritel on siis suht suured lootused EMile pääseda. Vaja vaid kahe hulka jõuda ja vastas 3 Euroopa keskmikku. Oleks vaid jalgpallis samad võimalused. Aga paraku on seal vastasteks 2 EMi medalisti ja alles siis tulevad nö keskmikud Belgia, Bosnia ja Armeenia. Ja vaja samuti kahe hulka jõuda. Kolmas koht, mis kossus annab samuti võimaluse, ei anna vutis midagi.
Härrad soovivad ikka õige suurt hinnaalandust, et vuti MM-finaalturniirile pääseda. Ei maksa võrrelda võrreldamatut.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Härrad soovivad ikka õige suurt hinnaalandust, et vuti MM-finaalturniirile pääseda. Ei maksa võrrelda võrreldamatut.
Ei, ma lihtsalt nendin fakti, et pääs kossu või vuti EMile on ikka täiesti erinevas raskusastmes. Samas kossu MMile on isegi lootusetum pääseda, kui vuti MMile. Õigemine vutis on mõlemasse ühtmoodi raske pääseda, kuid kossus on EMile suht lihtne pääseda, aga MMile hoopis peaaegu ilmvõimatu.
Ei, ma lihtsalt nendin fakti, et pääs kossu või vuti EMile on ikka täiesti erinevas raskusastmes. Samas kossu MMile on isegi lootusetum pääseda, kui vuti MMile. Õigemine vutis on mõlemasse ühtmoodi raske pääseda, kuid kossus on EMile suht lihtne pääseda, aga MMile hoopis peaaegu ilmvõimatu.
No ma ei tea muidugi korvist suuremat, aga minu arusaama kohaselt kuulub Eesti seal ka mingisse valitud A-rühma. Sellepärast on neil ka vastaseid vähem.
Vutis tuleb siiski arvestada sõna otseses mõttes kogu Euroopaga ja peksupoisse on minimaalselt.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
krt, see olümpia ja NBA vaatamine on ikka päris parajalt ära hellitanud, Eesti mängu(palju tehnilist praaki, mitmed lollid lahendused, lohakad söödud jne.) on kohati ikka jõle vaadata...siis tuleb aga muidugi mees nimega Kullamäe Gert mängu ja hakkab mingeid hulle kolmeseid panema! Ta on legend, sõbrad!
Kommentaar