Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino OM

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Torino OM\'

Algselt postitas marcello

Ja ka ühe turistajakirjaniku kolleeg võttis mõni päev tagasi selle turisti jutu ilusti kokku-Paju tegi Vaherile ära!
    samas
    maalehe
    turist-ajakirjanik on ka vahva reisikirjaga maha saanud:

“Ema, ema, kas sa tead, kuhu ma sõidan?” karjus Giuseppe telefoni. Et selle küsimuse võidukat dramaatikat natukegi järele aimata, proovige telefoni hüüda: “Ma võitsin lotoga miljoni!”
    /.../
    “Rohkem kui miljon inimest? Terves riigis?” hüppab tulevane insener istmelt õhku. “Siis on Torino oma 900 000 elanikuga ju suur linn!”
    /.../
    “300 meetrit kõrge? Mägi!?” röögatab ta, otsekui oleksin talle kaelkirjaku asemel konna näidanud. “Mida teie künkal teeks Alberto Tomba?”
    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Häid hetki pakkunud Kristina kohta veel seda,et terve selle nädala oli ta tiimi keskel rääkinud,et kurat,ei taastu ära,jalad on nagu pakud.
      Tagantjärgi arvan nüüd,et teates oleks tulnud suusatada, uisku 5km, vabalt, sõna otseses mõttes.
      Kapten Trumm

Kommentaar

kahju oli kohe et bj2rndalen ei v2itnud aga ikkagi tubli !!!!!!!!!
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Rumeenia,härrased,Rumeenia on riik mida Antal esindab.
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Rumeenia,härrased,Rumeenia on riik mida Antal esindab.
            nuud juhib Rehemaa ja EESTI!
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

di centa võitis, rehemaa 35
              Koondise põhimängija

Kommentaar

vahepeal ju isegi suur suusariik hispaania juhtis aga minu lemmik alzeeriast millegi p2rast katkestas
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Minu jaoks oli kogu olümpia tipphetkeks tänane hokifinaal ja soomlastest on tõsiselt kahju. Tublid poisid ja olid tegelikult parimad aga õnn pöördus kahjuks finaalis nende vastu
                  FCF Forever

Kommentaar

Soomest oli kahju aga õnn pöördus neile finaalis aga võitjate üle kohut ei mõisteta

Kommentaar

Eesti medalitabelis lõpuks 12. kohal...eespool isegi norrast. igati vägev värk raisk

Kommentaar

loodetavasti oli meeste maraton sellisel kujul suurvõistlustel viimast korda kavas.. SAAST

Kommentaar

Algselt postitas runno

loodetavasti oli meeste maraton sellisel kujul suurvõistlustel viimast korda kavas.. SAAST
                          Saast, saast, saast. Et mitte hullemini öelda. Kaks tundi ei ole sisuliselt mitte midagi vaadata. Kahjuks ei muutu midagi kuni järgmise olümpiani. Ikka ühisstardid ja ikka vahelduvad stiilid. Nii et Vancouveris 2010 on ainus puhas klassikasõit 50 ühisstardist. Ma usun, et Veerpalu mõtleb päris mitu korda, enne kui järgmise olümpia veel kavva võtab.

Kokkuvõtteks võib öelda, et minu lemmikutel läks nii ja naa. Rohkesti rõõmu pakkusid lisaks eestlastele Austria suusahüppajad ja mäesuusatajad, ka Kanada hokinaised kaitsesid kenasti tiitlit. Suured pettumused olid brittide medalite jäämine curlingus ja muidugi eelkõige meeste hokiturniir. Kõige hullem jäi aga minu jaoks siingi õnneks tulemata. Tänan rootlasi selle eest. Olümpia suured õnnestujad olidki Rootsi ja Austria, kes astusid suurele kolmikule Saksamaa, Venemaa ja USA kenasti kandadele. Norral läks väga hullusti.
                          Eesti olümpia oli ennekuulmatult vahva. Ehk innustab see meie sportlaste uut põlvkonda ja Pekingis/Vancouveris kohtume kuldmedalitega jälle.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

...ja muidugi Kanada. Kuidas saan ma Kanada unustada. Milline vägev olümpia järgmistelt korraldajatelt!
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Aga mulle ühisstart meeldis. Aint distants peaks oleks lühem - näiteks 15 km, siis oleks paugutamist rohkem.

50 km jaoks oli see tõesti veidi igav.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

yhed imelised olympiam2ngud eesti jaoks l2bi .kes tegelt oleks uskunud et tuleb 3kulda!!t2nud selliste m2ngude eest k2igile eesti koondislastele!!!!!!!!

Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X