Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino OM

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Torino OM\'

Algselt postitas Jaan

Ei viitsi üksikasjalikult läbi lugeda sama artiklit enam, aga meelde jäid
    1. Enne Koltšini tulekut polnud Eesti suusatamist (loo pealkiri, muideks)
    2. Kristina ja Katrin on venelased

Kusjuures räägib endale ise vastu... 1973. tuli Koltšin Eestisse ja tema teene oli ka Rutt Rehemaa karjäär...
    pmst ta seda vist ikka otse ei ütle, et Kristina, Katrin venelased on, aga muidu jah jutt selline...noh jah
    Y R A

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
      Ma pole viimaste uudistega väga kursis, aga tuleb ju ilma Kristinatagi kuidagiviisi 4 kokku. Suija, Sirge, Mannima, Pormeister. Või on kellelgi neist nii suuri muresid, et ei saa startida?
      Jajah, vabandage mu paanitsemine...Pormeister on pundis jah, aga tema ei ole seni suutnud tavadistantsidel(isegi EMV) millegi erilisega silma paista. Sprint on tema leib. Tulevane leib siis maybe. Aga loodame pairmat ja et Kr.Sm. peab vajalikuks sõita ka 4x5km teates.

KeskReformierakond on lolliks läinud. Mida vanainimesed nüüd õtlevad, kui nende raha mujale kanditakse?

Kommentaar

Algselt postitas Tembu

Ma pole viimaste uudistega väga kursis, aga tuleb ju ilma Kristinatagi kuidagiviisi 4 kokku. Suija, Sirge, Mannima, Pormeister. Või on kellelgi neist nii suuri muresid, et ei saa startida?
        Jajah, vabandage mu paanitsemine...Pormeister on pundis jah, aga tema ei ole seni suutnud tavadistantsidel(isegi EMV) millegi erilisega silma paista. Sprint on tema leib. Tulevane leib siis maybe. Aga loodame pairmat ja et Kr.Sm. peab vajalikuks sõita ka 4x5km teates.

KeskReformierakond on lolliks läinud. Mida vanainimesed nüüd õtlevad, kui nende raha mujale kanditakse?
        Villu vastab vagagi moistlikult. aga see meie naistetiim on ausalt oeldes ikka vaga kesine kui nuud Kristina otsustaks vahele seda jatta. pole kull spetsialist, aga kas nadal pole piisav aeg taastumiseks? nende lootustandvate noortega, kes moned pealegi veel sprindispetsid, jaame kull ule 10 minuti taha. see on karm reaalsus. ja ma saan aru, et olumpia mote on ka osavott iseenesest ning neile noortele on vaja seda kogemust. loodetavasti siiski laheb koik hasti ja pean oma sonu sooma

ahjaa, nagu selgub, premeerib lati valitsus veel heldemalt-nende pronksiomanik saab veidi rohkem kui isegi meie kullaomanikud
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas kyps

Endal õnnestus seda otsesaates kuulata. Päris tore siiski

Ahjaa, keegi võiks siia riputada eestlaste megahiti \"Lumi on libe\". Kuulaks seda täna suurimal heameelel

äki sa ei pea paljuks edastada selle vanaheme täiendusi, mida ta seal pärast seletama hakkas? huvitav oleks teada, et mida veel öelda oli siis kah....

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

Algselt postitas Tembu

Villu vastab vagagi moistlikult. aga see meie naistetiim on ausalt oeldes ikka vaga kesine kui nuud Kristina otsustaks vahele seda jatta. pole kull spetsialist, aga kas nadal pole piisav aeg taastumiseks? nende lootustandvate noortega, kes moned pealegi veel sprindispetsid, jaame kull ule 10 minuti taha. see on karm reaalsus. ja ma saan aru, et olumpia mote on ka osavott iseenesest ning neile noortele on vaja seda kogemust. loodetavasti siiski laheb koik hasti ja pean oma sonu sooma

ahjaa, nagu selgub, premeerib lati valitsus veel heldemalt-nende pronksiomanik saab veidi rohkem kui isegi meie kullaomanikud
            Ma ei uskunud, et kunagi tuleb selline päev kui ma Villu Reiljaniga nõus olen, aga näed saabus.
            Y R A

Kommentaar

Algselt postitas v6hiv66ras

Algselt postitas dreyd
              naiste kross oli ikka täielik thriller, kahju kohe jänkitarist, temale võis maitsta küll esialgu hõbe nendel mängudel kõige kibedamalt.
              Suurem kahju kanadalannast, kes üsna valusalt rajalt välja põrutas ja medical personali poolt ära toimetati. Usatar läks liigvara õhku täis, kindlasti jääb see eelviimase hüppe trikk teda tükiks ajaks kummitama. Samas tore tõdeda, et ka üks kohalik leidi sel alal kõrgeid sihte seab, nagu ta intervjuus hiljem väitis.
              Mind hakkas lausa huvitama, et kas kanadalannal ikka kõik luud-kondid terveks jäid. Jäid küll - viidi haiglasse, aga midagi hullu ei tuvastatud, väike põrutus. Kusjuures meie kommentaatorid ajasid sokki - Rickter oli ikkagi see, kes esimesena lainetes kägara pani ja keset rada selili maandus, rajalt päris välja hange lennanud kanadalanna sõitis lõpuni ja sai pronksi. Aga noh, anname andeks. Kiire ala ka, jõuad sa seal mingeid numbreid veel näha.
              Ja Jacobellis väitis ise, et ei läinud showd tegema, vaid tal olevat olnud igas sõidus eelviimase hüppega probleeme. Kullavõitja poolt kerge muigega antud kommentaar selle peale oli stiilis \"no minu jaoks täna küll sellest kergemat kohta rajal ei olnud\"
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas kyps

Ahjaa, keegi võiks siia riputada eestlaste megahiti \"Lumi on libe\". Kuulaks seda täna suurimal heameelel
                aga palun, pilt on küll väike ja ei ole sünkroonis:P , kuid kuulata kannatab siiski

Kommentaar

Tavaliselt ma suusasõidust ei vesta. Seekord teeks siiski erandi. Asi läheb lausa ideaalselt. Kui veel neljaski kuld tuleks, kas siis Eestist saaks parim murdmaariik olümpial? Toliku pisar ja eestikeelne aitähh tegid temastki sümpaatse venku.

Kommentaar

Üpris fantastiline lugu täna naiste hokis. Neli aastat tagasi üllatas Rootsi sellega, et jättis soomlased pronksist ilma. Kanada ja USA olid tookord siiski mäekõrguselt üle ja täpselt sama võis oodata ka Torinos. Aga rootslased said hakkama tõelise imega - karistusvisete järel on nemad finaalis! VV Kim Martin ja otsustavate väravate autor Maria Rooth esinesid lausa vaimustavalt.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Aga rootslased said hakkama tõelise imega - karistusvisete järel on nemad finaalis! VV Kim Martin ja otsustavate väravate autor Maria Rooth esinesid lausa vaimustavalt.
                      Need kiibitsejad, kes puhusid P-Ameerika ülemvõimust ja naiste hoki igavusest, said nüüd litriga korralikult vastu kuppu.

Kommentaar

njaa, norrakatel on ikka vaga palju moelda nuud ja kuenzeli uskumatu taastumine
                        pean ka oma sonu sooma, sest kaotasime hoopis poole vahem kui kartsin. huvitav, kui kristina oleks ka soitnud, kas siis oleksime suutelised olnud viimast kohta valtima?
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

krdi kahju et venemaa teates2idu v2itis,kynzel oleks v2inud ikka varem ahkata spurtima ja v2it oleks olemas olnud.aga norrale ikka v2ga valusad m2ngud ei tahe need medalid kuidagi tulema hakata
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo
                            njaa, norrakatel on ikka vaga palju moelda nuud
                            Mis siin ikka mõelda. Kui sa ikka sellise metsiku palavikuga kümme päeva haigevoodis lebad, siis ei suuda küll paaripäevase vahega mäestikus pingutada. Täiesti arusaadav ju. Taktikaline viga ehk Norralt Björgen lõppu jätta, avavahetuses oleks ta ehk pisut paremini vastu pidanud ja Stiera ankruna siis olnud.
                            Venemaa naised aga maksid Soolajärve eest täiega kätte. Me ülejäänud oleme õnneks Lazutinad ja Danilovad unustanud, aga Vene suusajuhid kindlasti mitte. Kindlasti pühendatakse see kuld neile.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

veerpalul olla ka haigusepisik kylge hakanud ja polevat veel kindel kas teates2idust osa v2tab
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Laskesuusk oli maksimumpositiivne!

Kommentaar

Working...
                                X