Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino OM

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Torino OM\'

Rehemaa kaotus oli jah,umbes 30sek. liiast.Priit oleks ehk suutnud kauem vastu pidada ja liidritele lähemal olla.Selleks oleks ta pidanud 15km. vahele jätma,kindlalt.Aga see on tagantjärgi tarkus,peatreenerilt natuke imelik otsus,teades,et ta Naruskit soosib tavaliselt.

Natuke spekuleerides võib öelda,et õnnestunud avavahetuse puhul ei oleks Eestil medal püüdmatus kauguses,sest Jack suudab pundis sõites enamat kui üksi võideldes, nagu ka Kokk, rääkimata Veerpalust.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Aga miks ei võiks proovida umbes nii: Mae-Veerpalu-Kokk-Saarepuu?
      Klassikavahetuste järel oleks kindlalt pildis, Kokk suudaks grupis püsida ja Saarepuu võib kah heal päeval midagi korda saata, lisaks oleks ta finišisirgel tugev. Ega ees väga palju meeskondi alles poleks, 6 või nii.
      Või olen ma midagi maha maganud ja see on juba proovitud?

Kommentaar

rääkides veel Rehemaast, kas ta polnud ka siin just aasta lõpus nagu tõbine? aga noh eks treeneri otsus kes sõidab kes mitte. aga seda miku varianti võiks küll järgmisel mk-etapil eesti meeskond proovida
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku

Aga miks ei võiks proovida umbes nii: Mae-Veerpalu-Kokk-Saarepuu?
          Klassikavahetuste järel oleks kindlalt pildis, Kokk suudaks grupis püsida ja Saarepuu võib kah heal päeval midagi korda saata, lisaks oleks ta finišisirgel tugev. Ega ees väga palju meeskondi alles poleks, 6 või nii.
          Või olen ma midagi maha maganud ja see on juba proovitud?
          Saarepuu on sprinter. Ta ei kesta hetkel 10km pingelist sõitu ja ei hakka arvatavasti kunagi kestma, sest ta keskendub sprindile. Sellist asja nagu Veerpalu ja Mae klassikavahetustes nägime juba ammu, 2001 aasta MM-il. Eesti oli jah kaks esimest vahetust eesotsas, aga siis toimus suur vajumine. Igatahes on Veerpalu kaotusest alustajana kasulikum kui grupis sõitjana, sest ega eest ära ju ei saa.

Kommentaar

Ma ei saa aru, et mida te tahate. Läbi ajaloo kõrgeim koht tiitlivõistlustel, vist ka kõige väiksem kaotus pärast esimest vahetust ning nüüd suurelt materdama. Iga kord ei saagi kulda võita ju.

Kommentaar

Algselt postitas KJK

Algselt postitas päkapikk

Algselt postitas KJK

Algselt postitas budulojus

yks kysimus et mida teeb olympial aivar rehemaa,nagu pyhap2eva suusataja.pole veel kunagi nii n2rvi l2inud suustamise p2rast aga t2na ikka see rehemaa s2it oli ju katastroof.miks ei v2inud narusk s2ita ja arvan et oleks mitu korda paremini hakkama saanud.miks peavad m2ned turistid olympiale p22sema kui nad ei suuda mitte sittagi.krt isegi kanadalane suutis endast k2ik anda.veerpalu tegi j2lle suurep2rase s2idu.kahjuks ise eesti keelseid kommentaare ei kuule aga keegi v2iks intervjuu rehemaaga edasi anda,mis oli selle klouni vabandus.rehemaa k2ige h2dam eesti suusataja
              Olen täiesti nõus.Rehemaa nii hale rikkus eesti teatesõidu ära. Kokk uus tuleviku lootus
              ma ei mõista,üks sitt sõit ja tambitakse Rehemaa maa sisse.Üks hea sõit ja kohe on Kokk tulevikulootus.Mitu inimest siis Rehemaad tulevikulootuseks nimetasid,kui ta paar hooaega tagasi häid sõite tegi?Ja mitu inimest nimetasid tulevikulootuseks Kokka,kui ta MK-lt mingi 65. koha tõi?Ühe sõidu järgi saab tõesti selliseid järeldusi teha........tulevikulootus-šmulevikulootus.........Kokk ja Rehemaa on sama aasta väljalasked.....vott teile lootuseid.
              Seda küll, aga närvi ajas ta sõit, oleks võind ikka paremini sõita
              Oleks oleks oleks. Alati oleks võinud paremini sõita. Aga kas sa siis tead kindlalt, et Rehemaa võimed oleks võimaldanud paremat sõitu? Tema oli hetkel meestest 4. number ja sõitis selle koha välja. See on üldse esimene kord kui mitte ükski Eesti meeskonna liige ei saa minutiga vahetuse parimalt. 4 aastat tagasi kaotas Olle ligi sama paljuga, aga kas siis möliseti tema kallal? Ei. Aasmäe kaotas ligi kolm ja pool minti, tema kallal sai vigiseda. Nüüd vigisetakse mehe kallal kes kaotas kaks ja pool minti vähem. Tasemetõus on ju märgatav.

Kommentaar

selle virisemise õigustuseks polegi midagi muud öelda kui et nõudmised on vahepeal kasvanud, sest oleme ju nüüd suusatamise suurriik

aga loomulikult retsept meestele!
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas dannar

Ma ei saa aru, et mida te tahate. Läbi ajaloo kõrgeim koht tiitlivõistlustel, vist ka kõige väiksem kaotus pärast esimest vahetust ning nüüd suurelt materdama. Iga kord ei saagi kulda võita ju.
                  k6rgeim koht OMil, MMil oldi 7.
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

8. koht on aus saavutus, alla pooleteistmiljonise elanikkonnaga riigi puhul on utoopiline lähetada teadet sõitma 4 absoluutset maailmaklassi tasemel sõidumeest

Kommentaar

Ei ole küll miskit pidi Austria või Austria suusatajate fänn, aga see, mismoodi neid eile öösel koheldi, väärib küll hukkamõistu, või siis vähemalt tähelepanu.

Selge see, et dopingukütid peavad olema nahhaalsed, aga kuskil on piir. Kui ikka tullakse ööl enne olümpiastarti sind kontrollima, siis on see liig ja sportlaste sooritusvõimele hävitav, nagu täna oli näha.

Selliseid asju tuleb kuidagi teisiti teha. See, et sa oled dopingukütt, ei tähenda, et sul on kõik lubatud. Tegu oli ROK-i suurima bläkiga sellel olümpial.

Ja kui irooniliseks minna, siis olümpial statistilises mõttes ju vahet pole, kas jääd ringiga maha või diskvalifitseeritakse sind keelatud stuffi pärast.

Kommentaar

Mõnus! Magad rahulikku und, keskendud järgnevale alale, siis käib uksekell! Juhhei, minuteid hiljem oled kuskil meditsiinikeskuses ja annad proove. Tagasi tulles avastad, et oh näe! Kõik asjad on läbi vaadatud! Milline magus uni küll pärast võis tulla!

Kommentaar

Tuleb välja, et tshehhide treener sai ka teates mõnusa kalaga maha.

Ja austerlaste koha pealt niipalju, et ühelt poolt läks muidugi dopinguküttide käitumine selgelt üle piiri, aga teisalt... no ma olen surmkindel, et KÕIK Austria koondise inimesed teadsid - see Salt Lake\'is vahele jäänud vend ei tohi meeskonna juures olla. Mida ta üldse seal Torinos tegi, tekib mul küsimus, nad oleks pidanud ise pika kaikaga eemale peksma teist. Kuigi jah, keset ööd kaela sadamine on idiootsus - me räägime sportlastest, mitte tapjatest või vägistajatest, kellel tuleb une pealt käed raudu lüüa, et leekima ei paneks .
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Meie vapper mäesuusataja Oprja startis vahetult enne Senegali esindajat ja jäi finishis liider Bourque\'ile ainult 25 sekki. Tema sõitu ennast paraku suurt ei näidatud, aga tundus, et mees jäi ise rahule. Lisaks kuldmedalivõitjatele saadetakse jätkuvalt Eestit esindama ka olümpiaturiste.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

no vähemalt jäid mehel mõlemad lauad kuni finišini alla seekord, mitte nagu meie eelmisel \"mäesuusatajal\"...
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

ausalt oeldes minu arust suht ebavordsed tingimused voistlejatel. lihtsalt huviparast tahaks naha mis aja oleks meie mees siis saanud kui oleks startinud 30-40 kohta eespool? arvata on et ka tema kukkus viimasel loigul.

aga paris turist ka ju ei saa oelda- 82 startija hulgas ikkagi koht 50 hulgas loodetavasti teises soidus parandab
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X