koguaeg näitas ühte meest
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas lock Vaata postitustMart Mardisalu oleks väga hea kommentaator
Äääää.....mmmmm.....äääää.....mmmmm.....Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKui kellelgi oleks salvestus pildi normaliseeriumise hetkest, siis oleks väga tore, kui seda jagada. pliispliispliis
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSeda paraku ei ole, küll on aga pakkuda Järvela pärl tänasest Hollandi mängust: http://www.youtube.com/watch?v=6GeEvXWYKz4
polnud midagi erilist ju...
Kommentaar
-
Algselt postitas Pealik Vaata postitustKas tänast Lazio-Inter karikamängu kah näidatakse? Kava seda küll ei kajasta ,kuid peale Newcastle-Chelsea mängu Järvela nagu mainis küll, et on kavas...
Kommentaar
-
Kes tooks homse telemängu neti teel minuni?? Lootus on üsna väike, sest viimasel ajal pole keegi seda enam teinud. Samas pidi lootus viimasena surema.
Ehk siis üleskutse väljaspool Tallinnat elavatele jalgpallihuvilistele, kes ise ka mängule ei jõua: pange see mäng netti üles, saavad välismaal viibivad meistriliiga jälgijad ka asjast osa.
Kommentaar
-
Algselt postitas riho Vaata postitustP 17:00 - Jalgpall. Barclay inglise meistriliiga Otseülekanne. Vaheajal Spordiuudised
Keegi teab kumba mängu Kalev Sport homme näitab?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar