Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kalev Spordi klassika: Pane suu kinni!

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
      Kalev Spordi klassika: Pane suu kinni!
      Treeneritele ei saa ju punast kaarti näidata

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
        Treeneritele ei saa ju punast kaarti näidata
        Miks ei saa?
        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust
          Miks ei saa?
          Treeneritele (vist oli ka muule personalile a la meedikud ja kompanii) pingil kaarte ei näidata, saadetakse lihtsalt riietusruumi või tribüünile, kohtunike koolitusel räägiti.

Kommentaar

Kohtunik võib isegi pallipoisid minema saata kui tahab. Ühesõnaga ükskõik kelle väljaku äärest.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
              Kohtunik võib isegi pallipoisid minema saata kui tahab. Ühesõnaga ükskõik kelle väljaku äärest.
              Jah, saata küll, aga mitte punast kaarti näidata

Kommentaar

Praegu peaks mingi mäng käima vist?
                20 LEGEND

Kommentaar

Tahaks teada, et on millalgil Jalgrattasaadet ka oodata, kus peaks EMV kriteeriumi kokkuvõte olema?

Kommentaar

Spordisuunitlusega uudiste- ja meelelahutuskanalit Kalev Sport jälgib päevas 3,1 protsenti kõigist televaatajatest ehk 40 000 inimest, päeva keskmine vaatamisaja osakaal on 0,3 protsenti.

Kommentaar

Jube tore oleks teada millised plaanid Kalev Spordil on uueks Euroopa jalgpallihooajaks? Kas mingit välismaa värki ka ikka näeb?

Kommentaar

Kas keegi veel siin Eesti meistriliigat kah striimimas on?

Kommentaar

Algselt postitas van der Sarjas Vaata postitust
                          Jube tore oleks teada millised plaanid Kalev Spordil on uueks Euroopa jalgpallihooajaks? Kas mingit välismaa värki ka ikka näeb?
                          Inglismaa on kindlalt

Kommentaar

Ma ei tea kas keegi Kalev spordiga seotud inimestest või nende sõpradest loeb siin neid kommentaare, aga ma tahaks väga teada, mis nende kuradi kellaaegadega seal on. Kui telekavas on kirjas, et saade hakkab sellel kellaajal, siis hakaku ka raisk. Ma saan veel aru kui mõni saade hilineb kuna mingil põhjusel eelmine läks üle, aga 15 minutit varem kui kirjas, no lõpetage ära. Ei olnud võimalus Flora-Transi laup. otse vaadata. Tahtsin kordust vaadata pühap. Panin siis mõned minutid varem Kalevile, juba esimene värav löödud ja mingi 8 minti mängitud. Sain siis kaubale, et keegi lindistab teisip. Tuli välja, et see ka oli varem hakanud kui pidi. Ma saan aru küll, et kordussaated, aga näidaku mingeid kuradi uudiseid või vahelõike või midagi kui aega üle jääb. Enne las jääb hiljaks kui varem. Suht närvi ajab tegelikult.

Kommentaar

Algselt postitas Mädavagla Vaata postitust
                              Ma ei tea kas keegi Kalev spordiga seotud inimestest või nende sõpradest loeb siin neid kommentaare, aga ma tahaks väga teada, mis nende kuradi kellaaegadega seal on. Kui telekavas on kirjas, et saade hakkab sellel kellaajal, siis hakaku ka raisk. Ma saan veel aru kui mõni saade hilineb kuna mingil põhjusel eelmine läks üle, aga 15 minutit varem kui kirjas, no lõpetage ära. Ei olnud võimalus Flora-Transi laup. otse vaadata. Tahtsin kordust vaadata pühap. Panin siis mõned minutid varem Kalevile, juba esimene värav löödud ja mingi 8 minti mängitud. Sain siis kaubale, et keegi lindistab teisip. Tuli välja, et see ka oli varem hakanud kui pidi. Ma saan aru küll, et kordussaated, aga näidaku mingeid kuradi uudiseid või vahelõike või midagi kui aega üle jääb. Enne las jääb hiljaks kui varem. Suht närvi ajab tegelikult.
                              Miks ta närvi ei aja, kui mitmekordse üritamise järel ilusat avakolli ikkagi ei näe. Parem, kui sisse poleks läinudki.

Kommentaar

..eilses Jalgpalliajaloo saates räägiti lõuna-ameerika tegijatest v.a Brasiilia ja seal väideti vähemalt paar korda et Uruguay on 6 kordne maailmameister!!! Et nagu OM-võit oli ka maailmameitri tiitel? (tean ülihästi et enne 30.a. MM-e ei peetud aga siiski need olümpia võidud ja MM tiitlid kokkuliita ???!!!) Mingit mäda aeti seal veel aga see ei jäänud meelde enam...
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X