Kalev Spordi klassika: Pane suu kinni!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKalev Spordi klassika: Pane suu kinni!
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustTreeneritele ei saa ju punast kaarti näidataHello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustMiks ei saa?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKohtunik võib isegi pallipoisid minema saata kui tahab. Ühesõnaga ükskõik kelle väljaku äärest.
Kommentaar
-
Algselt postitas van der Sarjas Vaata postitustJube tore oleks teada millised plaanid Kalev Spordil on uueks Euroopa jalgpallihooajaks? Kas mingit välismaa värki ka ikka näeb?
Kommentaar
-
Ma ei tea kas keegi Kalev spordiga seotud inimestest või nende sõpradest loeb siin neid kommentaare, aga ma tahaks väga teada, mis nende kuradi kellaaegadega seal on. Kui telekavas on kirjas, et saade hakkab sellel kellaajal, siis hakaku ka raisk. Ma saan veel aru kui mõni saade hilineb kuna mingil põhjusel eelmine läks üle, aga 15 minutit varem kui kirjas, no lõpetage ära. Ei olnud võimalus Flora-Transi laup. otse vaadata. Tahtsin kordust vaadata pühap. Panin siis mõned minutid varem Kalevile, juba esimene värav löödud ja mingi 8 minti mängitud. Sain siis kaubale, et keegi lindistab teisip. Tuli välja, et see ka oli varem hakanud kui pidi. Ma saan aru küll, et kordussaated, aga näidaku mingeid kuradi uudiseid või vahelõike või midagi kui aega üle jääb. Enne las jääb hiljaks kui varem. Suht närvi ajab tegelikult.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mädavagla Vaata postitustMa ei tea kas keegi Kalev spordiga seotud inimestest või nende sõpradest loeb siin neid kommentaare, aga ma tahaks väga teada, mis nende kuradi kellaaegadega seal on. Kui telekavas on kirjas, et saade hakkab sellel kellaajal, siis hakaku ka raisk. Ma saan veel aru kui mõni saade hilineb kuna mingil põhjusel eelmine läks üle, aga 15 minutit varem kui kirjas, no lõpetage ära. Ei olnud võimalus Flora-Transi laup. otse vaadata. Tahtsin kordust vaadata pühap. Panin siis mõned minutid varem Kalevile, juba esimene värav löödud ja mingi 8 minti mängitud. Sain siis kaubale, et keegi lindistab teisip. Tuli välja, et see ka oli varem hakanud kui pidi. Ma saan aru küll, et kordussaated, aga näidaku mingeid kuradi uudiseid või vahelõike või midagi kui aega üle jääb. Enne las jääb hiljaks kui varem. Suht närvi ajab tegelikult.
Kommentaar
-
..eilses Jalgpalliajaloo saates räägiti lõuna-ameerika tegijatest v.a Brasiilia ja seal väideti vähemalt paar korda et Uruguay on 6 kordne maailmameister!!! Et nagu OM-võit oli ka maailmameitri tiitel? (tean ülihästi et enne 30.a. MM-e ei peetud aga siiski need olümpia võidud ja MM tiitlid kokkuliita ???!!!) Mingit mäda aeti seal veel aga see ei jäänud meelde enam...RummaBastards!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar