Algselt postitas KalevSport
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas KalevSport Vaata postitust4.voor
13.09 (L) 14:45 Liverpool - Manchester United
15.09 (E) 22:00 Tottenham - Aston VillaSupplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustHooaja ühe põnevaima mängu ajal suudavad ikka midagi metsa keerata. Oli, et hakkab 15.45.. Kella 16.00-ni oli hoopis eilne Sunderland - Middlesbrough ja mis nüüd?
Hakkas, 3minutist jäime ilmaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
loll küsimus aga äkki keegi vastab. hetkel Kalev spordilt Everton-Pool, ning mina näen oma Elioni lahendusega mingit übermõtetut player-cam'i. kas ma teen midagi valesti või nii ongi. heli mul hetkel pole, võibolla oleksin saanud sealt vastuse.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustloll küsimus aga äkki keegi vastab. hetkel Kalev spordilt Everton-Pool, ning mina näen oma Elioni lahendusega mingit übermõtetut player-cam'i. kas ma teen midagi valesti või nii ongi. heli mul hetkel pole, võibolla oleksin saanud sealt vastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKõik on korras, see on lihtsalt Kalev Sport oma tuntud headuses.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar