Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kalev spordilt enam tükk aega arvatavsti mänge ei näe
Jurtsenko loll lasi ETV-st jalga, varsti saab sealt vabaks, mis siis tegema hakkab? Läheb TV3 motokrossi saateid tegema? Kui neid seal juhuslikult tehakse? jee
Ja ma tuletaks härradele meelde, et Eestis on spordikanal nimega Viasat Baltic. Kel janu, sel jalad. Eks see vähe ebanormaalne olukord oligi, et pea tasuta tippsporti nägi.
Ja ma tuletaks härradele meelde, et Eestis on spordikanal nimega Viasat Baltic. Kel janu, sel jalad. Eks see vähe ebanormaalne olukord oligi, et pea tasuta tippsporti nägi.
minuteada viasatis premieri ei näidata? bundesliga ja ligue1 on küll jah ... ja kas carling cup vist ka. champions league ka ofc.
Viasat teeks nüüd muidugi kavalalt kui õigused endale napsaks, saaks hulga inimesi vast juurde, kes kuradile sõrme annaksid Bundesliga asemele neil varsti ongi midagi muud vaja.
Kahju sellest, et kui Kruuda jamad ka kodumaiste mängude näitamist segama hakkavad.
Viasat teeks nüüd muidugi kavalalt kui õigused endale napsaks, saaks hulga inimesi vast juurde, kes kuradile sõrme annaksid Bundesliga asemele neil varsti ongi midagi muud vaja.
Kahju sellest, et kui Kruuda jamad ka kodumaiste mängude näitamist segama hakkavad.
Viasat on tore alternatiiv, paraku pea pooltele eestlastele nähtamatu.
Paljudes kortermajades pole alternatiivi Elionile ja Starmanile.
Nendes aga Viasati koha peal pimedus.
On väheseid kortermaju, kus satipann võimalik üles riputada.
ma ei mõista, miks viasat prantsuse liigat näitab.... idiootsus. parem serie a või la liga.. kalev spordist on muidugi kahju. ilmselt pankrott
Väga lihtne põhjus. Viasatil puuduvad nende liigade näitamiseks õigused. Skandinaavias on kaks suurt pay tv operaatorit- viasat ja canal digital ning kõigi suuremate liigade ülekandeõigused on nende kahe vahel ära jagatud.
Canal Digital kui rikkam ja mõjuvõimsam tegija omab õigusi nii Premieri, Serie A ja La Liga osas. Lisaks veel sellest hooajast eredivisie. Ülejäänud -Ligue 1, Bundesliga, Championship ning CL siis Viasati käes. Kuna lepingud on reeglina pikaajalised- ca 3-4 aastat ja minu mäletamist mööda neid eelmisel aastal just pikendati.
Ainus võimalus on kui mõni Eesti kanal, sõltumatu viasati kontsernist ostab nt. La Liga või Serie A õigused, kuid vaadates täna toimunut Kalev Spordiga võib sellise unistuse küll lootusetult maha matta ja kel huvi kõigi suuremate liigade vastu peavad investeerima satitehnikasse või siis leppima arvutistriimidega. Valikud on enda teha.
Kommentaar