Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mädavagla Vaata postitust
    Kellegil Jurtšenko või mõne muu asjapulga maili aadressi pole? Ok uue nimega pole programm veel alustanud, aga kui selline ajukepp kavaga jätkub ka nö uues kanalis siis käigu p****e. Pidev jama käib kogu aeg. Mul praegu siuke kopp ees et vähe pole. Flora Levadia mängu ei õnnestunud otseülekandes näha. Eile kavas kirjas polnud, et Flora Levadia mängu õhtul kordab. Kuulsin et öösel oli ikkagi näidanud. Täna siis kavajärgselt sätin ennast kell 18.00 kordust vaatama. Ülla ülla karikafinaali kordus üldse. Nahhui seda kava siis üldse edastatakse või üles pannakse kui sellest kinni ei peeta. Ühesõnaga tahaks kellegilt seal Kalev spordis aru pärida. On kellegil kontakte???????????????

Kommentaar

see kava probleem jah tõsine,krt mitu korda võib seda igavat superkarikat näidata?võiks juba oma programmi korda saada
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Jalka sel nädalal

17.03 (T) 21:15 Trans - Flora
        21.03 (L) 14:45 Portsmouth - Everton
        21.03 (L) 17:00 Tulevik - Levadia
        22.03 (P) 18:00 Liverpool - Aston Villa

Kommentaar

Super valik!

Eriti Liverpool - Aston Villa
          U-21 on minu elu mõte!

Kommentaar

Mis toimub ?! (flora-trans) See,et mängu kohta muudeti vist telepilti paremaks siiski ei tee ..
            >>

Kommentaar

Hakkab pihta:s

Kommentaar

Põnev mäng on täna.
                "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

kalev sport käi persse

Kommentaar

Algselt postitas Mädavagla Vaata postitust
                    kalev sport käi persse
                    Terve telekanal kohe sinna, kitsaks läheb

Kommentaar

krt mehed juba ligemale pool tundi keskringis passinud,keegi võiks avavile ka anda ehk siis läheb mänguks.

krt ma saan aru et tõesti inglismaa nii kaugel et pildiga jamad aga kui ei suudeta kodus ka pilti toota siis ju asi täitsa persses.

võib olla ei jõutud kogu ülekande tehnikat kalevi hallist ära tuua?
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Kuuldavasti on mingeid kanaleid pidi Kalev Sport täiesti nähtav kuid enamusele siiski mitte....
                        All pool flora - trans LIVE http://www.fcflora.ee/index.php?lang...153f04037c8423
                        NARVA JK TRANS - TALLINNA FC FLORA 1:1 HETKESEIS
                        >>

Kommentaar

krt kas peaks starmanisse helistama või milles on probe?
                          Ott Järvela

Kommentaar

Ma ei tea. Mul on kõik korras. Ehk on probleem Starmanis.

Kommentaar

Tgltka mõnel mehel pilt ees?

Kommentaar

Endal on küll . Aga mis teenusepakkuja sul on? Ehk asi selles. Endal on mul DigiTV ja pole isegi hakkima hakanud.

Kommentaar

Working...
                                X