mida ma tegema pean, et kanali nimi Elioni dTV's vahetus? Ootama?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMida-mida? Mõttetu? Kanalit, mis näitab "Saved by the belli" ei tohi sõimata mõttetuks!Okei, sellest ei tea ma midagi.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
arvestades, kellega tegu, siis igaks juhuks - budukas, sa uudiste taustaks oleval graafikal ja kanali tunnuslogol ikka teed ju pmtslt vahet...?
hetkel seda teist ekraanil pole, aga enne rippus küll nii paremal üleval kui olla sai. sellest ka küsimus. et mis mõttes plönn ja mitte nurgas?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustvähemalt on meeskonnad pooled vahetanud aga ikka pilt seisab!!!kelle või mille ma pean õhku laskma et mängu näha??????
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustvõta vähem sõna savisaare ja ko aadressil ja küll siis sulle telepilti normaalselt näitama hakatakse.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Gaa Vaata postitustJalka sel nädalal
17.03 (T) 21:15 Trans - Flora
21.03 (L) 14:45 Portsmouth - Everton
21.03 (L) 17:00 Tulevik - Levadia
22.03 (P) 18:00 Liverpool - Aston Villa20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustportsmouth evertoni asemel tundub olevat, üllatus üllatus. korvpalli kordus...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar