Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    telekas ka. ja arvuti. no ja ega see mööbel ka mängu hakka näitama, seega tee kõik tühjaks.
    nii teha ja ise järgi karata, budukas. peaks saama pildi klaarimaks küll.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Irwe juhtum tõesti. Mul nii Starman kui Elioni digitv. Starmani kaabli pilt seisab paigal, Elioni pilt on ilus ja puhas nagu alati.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
        Irwe juhtum tõesti. Mul nii Starman kui Elioni digitv. Starmani kaabli pilt seisab paigal, Elioni pilt on ilus ja puhas nagu alati.
        mul jookseb nii elioni kui ka starmani boksist nagu kulda...
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Elioni Digi Tv-ga oli tõesti kõik korras

Aga noh, starmani klientidele ütleks siis nii palju, et lugege starmani reklaami!

" MILJON PÕHJUST KODUS OLLA "
          U-21 on minu elu mõte!

Kommentaar

flora - trans kordus peaks kõigile nähtav olema , vähemalt minul on võimalik seda praegu jälgida
            >>

Kommentaar

Nüüd asi ametlik.KalevSpordist saab TV4 ja lähiajal võetakse uus nimi kasutusele.http://www.postimees.ee/?id=95762
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

asi on kiirelt käinud ja juba on nimi muudetud ja uus eetrigraafika ka kasutusel.muutke ka siis teema nimi ära ja loodame et vana nime kadumisega jäid ka ülekande apsakad maha.
                igatahes soovin TV4 tegijatele edu!!!
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Kurat! Mis kanali ma nüüd nupu nr 4 alla panen? Neljas või TV4 ?
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                    Neljas kaob ära varsti, aga otsusta ise.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                      Neljas on vapsjee mõttetu ju. Vähemalt sama mõttetu, kui 11 ja 7. TV4!
                      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                      Algselt postitas taku*
                      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

mis kysimus see selline on?! pane nelonen kui valida ei suuda

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                          Neljas on vapsjee mõttetu ju. Vähemalt sama mõttetu, kui 11 ja 7. TV4!
                          Mida-mida? Mõttetu? Kanalit, mis näitab "Saved by the belli" ei tohi sõimata mõttetuks!

Kommentaar

neljas näitas ju ninjasõdalast,tv4 oleks võinud neljada eetrigraafika üle võtta,hetkel ekraani nurgas olev tv4 graafika suht mage ja miks ei ole see nurka pandud
                            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                              tv4 oleks võinud neljada eetrigraafika üle võtta,hetkel ekraani nurgas olev tv4 graafika suht mage ja miks ei ole see nurka pandud
                              otsusta ära
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                                otsusta ära
                                no on veel ruumi nurga poole liikuda või sulle meeldib see vaimusünnitis??
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X