Huvitav, T.Lepp ju intervjus ütles, et kanal hakkab olema kodaniku-, spordi jne suunitlusel kanal. Kuid siiamaani on tooni andnud enamjaolt sport ja paar saadet nagu pealinnapilt ja tallinna laul 2009.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitustHuvitav, T.Lepp ju intervjus ütles, et kanal hakkab olema kodaniku-, spordi jne suunitlusel kanal. Kuid siiamaani on tooni andnud enamjaolt sport ja paar saadet nagu pealinnapilt ja tallinna laul 2009.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitustTV14 kava nüüd nähtav ka kava.ee'st
16:55
Jalgpall. JK Tallinna Kalev-Tallinna FC Levadia. OtseülekanneFCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitustVäga huvitav:
Kuigi mäng on Sillamäe Kalev - FC Levadia
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas ainult minu telekal puudub hääl?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustTV14 võiks mänge näidata, kus osalevad erinevad klubid... Narva Transi osalusel on tulemas juba teine või kolmas mäng. Transi vastu pole mul midagi, aga lihtsalt ära tüütab kui peab 3 nädalat järjest Transi mängu vaatama.
Kommentaar
-
Kuule Kasparov, miks teil nii on, et kui te vaid vahetuse välja hõikate, et on oodata, siis koheselt kaob kell ekraanilt? Sama lugu on ka iga muu fakti kohta, mida oleks vaja minutilise täpsusega jäädvustada, värav, hoiatus... Kas see on minu kiusamiseks, kuna soovin reaaalaja minuteid selle kella järgi paika panna? Või milles asi on? Tegelt olen ka ETV puhul sarnast asja täheldanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar