Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Olümpia
Collapse
X
-
Oota, sinu arvates ei tohiks me ühiskondlikult rääkida sellest kuidas üks isa kes oli ka oma laste treeener, oli samal ajal vägivaldne ja on siiani ühiskondlikult manipuleeriv piece of shit?Kommentaar
-
Päriselt ka, EOK president ei kätelnud hõbemedalisti?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sest perekond Sildaru ei tahtnud teda seal laval üldse näha. Lõpuks tehti kompromiss. EOK president käis laval ära, ütles paar sõna, aga hoidis Sildarudega distantsi.
Kommentaar
-
Guardian'ist
Over 100 human rights, sports and scientific groups have criticised the International Olympic Committee’s new gender eligibility guidelines as “a blunt and discriminatory response that is not supported by science and violates international human rights law”.
Maailmas on lihtsalt liiga palju raha igast MTÜ'del.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Mnjah, vahepeal jälle üks kohalik olümpiapööre, kõiksugu imed hakkavad nüüd sündima (esimesena ilmselt US rahade tagasitulek), sh ka purjetamisliidule. A samas oli tunda ka istuva presidendi kõrksust + selle protsesi käivitava ajendi oleks võinud nullida edukamalt, ehk mitte kohe pärast olümpiat hekseldada treenerikutse staatust ja spordiaasta tähti.Kommentaar
-
Seda ülbust/kõrksust ei ole vaja, see ei lahenda ju midagi - ainuüksi sellepärast see tädike ei sobinud sinna. Küll ta sobib mingit kaigast kuskile mujale rohkem vedama. Eesti lastevähesuse ja väheste lastetoetuste teemal jne oli tal palju häid mõtteid ja indu - võiks järgmisena oma panuse nt sinna suunata. Palju suurem missioon millega tegeleda ja kaudselt toetab ka sedasi ta ka Eesti sporti edasi. Ma ei ole mingi vihkaja, aga on päris lihtne aru saada kui mingi kooslus ei toimi.YNWA!Kommentaar
-
-
Aus tõdemus ka see, et iga hinna eest venevastane liin ongi kuivanud kokku + kui vaadata nt tennist/hokit, siis ka "heas läänes" üsna ükskõik, vähemalt ukr tennisistid tuletavad miskit meelde. Teine elav teema muidugi kahevõistluse saatus, otsust võib mõista, aga ega asemele tulevad alad ei kipu olema asisemad, vt nt sünkroonis iluuisk.Kommentaar
-
Mina olen alati vanade ja traditsiooniliste alade säilitamise poolt lümpjakavas, aga tõele au andes kahevõistlus on veidi igav vaadata ja medalid jagavad alati Norra, Saksamaa, Austria. Viimati said soomlased ka midagi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Venelaste osas on suund olnud selge sellest päevast kui Coventry esimesed intervjuud andis. Tema sõna maksab. Lisaks on Trump LA28 aegu endiselt võimul ja küllap saavad venelased seal oma lipud ja hümnid ka.
Kaua kergejõustik venelased eemal hoiab? Pakun, et 2028 enam mitte.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar