320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olümpia
Collapse
X
-
Algselt postitas allars Vaata postitustEem, vaatasid sa skeidi kvalifikatsioone ja finaale, et nii ütled? Mina meeste sõite vaatasin. Mingist hängimisest pole juttugi. Korralik pumpamine nii füüsiliselt ja ka tehniliselt. Väga raske ala, mis nõuab sportlikus mõttes korralikku mitmekülgsust. sobib ideaalselt olümpiale.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustVaatasin finaale. Ikkka üsna jama, eriti see skoorimissüsteem. Jäägu x-mängudele.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustVaatasin finaale. Ikkka üsna jama, eriti see skoorimissüsteem. Jäägu x-mängudele.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustJama? Wtf mees? Sa ilmselt ei suuda ennast professionaalse rulatajaga samastada, et aru saada, kui palju see nõuab, et sellisele tasemele jõuda. 15-20 aastat tagasi üritasin iga aasta ära vaadata nii X mängud kui ka Gravity Gamesid. Viimast minu teada enam ei toimu. Tol korral Eestis ei räägitud nendest võistlustest midagi, kuid läbi mõne taevakanali oli võimalik jälgida. Olen kohapeal ära vaadanud kõik Simple Sessonid vahemikus 2001-2010 ning pärast seda olen jälginud enamasti interneti vahendusel. Olen tegelenud kunagi mõned aastad ise BMX-iga, mistõttu saan omast kogemusest väita, et sellisele tasemele jõuda nii rulatamises kui ka BMX-is, nagu on olümpial olevad sportlased, nõuab meeletut tööd juba lapsest saadik pluss ka korralikult talenti ja julgust ning rauast mune. Need tegelased väärivad kahtlemata võimalust olümpiamedalile võistleda.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustSee jutt pühendumisest ja tööst kehtib iga eluala kohta, kus tahad tippu jõuda. Olümpiaspordina on rula täielik jama.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustSul pole ühtegi reaalset argumenti. Lihtsalt lahmid nagu jobu Pahv. Õnneks maailm siiski muutub ja uued modernsemad alad pääsevad järjest rohkem suurema avalikkuse ette. Sa võid muidugi hobuste dresseerimist edasi vaadata.
Kommentaar
-
ma alati mõtlen kommentaatorite puhul, et dafakk kas te nagu vaatate teistsugust ekraani? Pikalt räägiti, kuidas hooaja edetabeliliider Ross jäi 400m teises jooksus napilt neljandaks ja kuidas tal toss täiesti väljas. 3x näidati kordust, kuidas Ross failis ise. Selgelt oli jooksust ja viimase 5m sammudest näha, et arvas ennast olnud juba edasi pääsenud, tõstis seal näpu püsti juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustma alati mõtlen kommentaatorite puhul, et dafakk kas te nagu vaatate teistsugust ekraani? Pikalt räägiti, kuidas hooaja edetabeliliider Ross jäi 400m teises jooksus napilt neljandaks ja kuidas tal toss täiesti väljas. 3x näidati kordust, kuidas Ross failis ise. Selgelt oli jooksust ja viimase 5m sammudest näha, et arvas ennast olnud juba edasi pääsenud, tõstis seal näpu püsti juba.
Ma muidugi päeval ka kirjutasin juba, et kanal2 ja kommentaatorid on ikka väga lappes omadega. Üks soust ajab teist taga ja lihtsalt give it back to Etv.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar