Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olümpia
Collapse
X
-
Eks ta üks järjekordne näine kuradi pussy-liberastide mõjust ole! Ei lastud meeste kombel tõelist võitjat selgitada. Varsti mehed lihtsalt hüppavad heegeldamise kõrvale, tulemusi ei mõõdeta ja lõpuks saavad kõik kuldmedali, kuna on ju kõik sõbrakesed ja ikkagi väga tublid. See itaalia hüppaja ka, raisk, tähistas nagu mingi eit, kes on 16. sünnipäevaks roosa bemmi saanud!
-
Ma olen su esimese lõigupoolega suht nõus. Olümpiavõitjaid saab olla igal alal üks mitte mingi kuradi lepatriinu lasteaia spordipäev, et jee kõik on võitjad anname šhokolaadimedaleid. Siis mingid ROKID ja IAAFID tulevad halama ja seletama koguaeg, et populaarsus pidurdub ja vaatajanumbrid käivad alla ning me ei suuda tõusvate aladega konkureerida. Kurat täna oli võimalus kõrgushüpe ümberhüppamistega viimseni põnevaks teha, aga selleasemel situti keset põrandat.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEks ta üks järjekordne näine kuradi pussy-liberastide mõjust ole! Ei lastud meeste kombel tõelist võitjat selgitada. Varsti mehed lihtsalt hüppavad heegeldamise kõrvale, tulemusi ei mõõdeta ja lõpuks saavad kõik kuldmedali, kuna on ju kõik sõbrakesed ja ikkagi väga tublid. See itaalia hüppaja ka, raisk, tähistas nagu mingi eit, kes on 16. sünnipäevaks roosa bemmi saanud!
Kommentaar
-
LoooolAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEks ta üks järjekordne näine kuradi pussy-liberastide mõjust ole! Ei lastud meeste kombel tõelist võitjat selgitada. Varsti mehed lihtsalt hüppavad heegeldamise kõrvale, tulemusi ei mõõdeta ja lõpuks saavad kõik kuldmedali, kuna on ju kõik sõbrakesed ja ikkagi väga tublid. See itaalia hüppaja ka, raisk, tähistas nagu mingi eit, kes on 16. sünnipäevaks roosa bemmi saanud!
Kommentaar
-
Alguses mängiti Katari hümni, siis Itaalia oma.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHümne mängitakse samaaegselt?
Kommentaar
-
Miks vabaduse väljakul katust peakohal ei ole täpselt seal kohas kus mina ükskord seisin? Oleksin kuivaks jäänud...Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMiks kettaheite ringis katust pole peakohal? Hoiaks suurema vihma ära ju?
Kommentaar
-
Bussikas on ju.Algselt postitas lenc Vaata postitustMiks vabaduse väljakul katust peakohal ei ole täpselt seal kohas kus mina ükskord seisin? Oleksin kuivaks jäänud...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar