Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Olümpia
Collapse
X
-
Eesti laskesuusatamist ei esinda vaid naised, meestest on täitsa korralikke sõidumehi vaikselt peale tulemas ja ma ei näe küll erilist põhjust, et Siimer, Kehva või Kulbin püssi nurka peaks viskama, aga eks palju muidugi ka EOK-s kinni.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
-
Tõenäoliselt see tüüp, kes finaalis kukkus renni serva peale ja oleks kaitsmeteta ratastoolis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
No laskesuusk tuli suht ju pärast suusatamise ära langemist aseainena. Vaadatav ja kaasahaarav ala, vaatajanumbrid taga. Et miks käntseldama peaks? Mis puudutab neid tehnilisi edu toonud alasid, siis neist võistlsutest suurem osa kuskil väga ebasoodsas ajavööndis ei toimu? Paljud eestist viitsiks mingit Aspeni sõitu vaadata mingi vastu reedet öösel kell kolm? Kuus inimest?Algselt postitas Wingback Vaata postitustSellest laskesuusatamise hype'ist, kus kunagi mingeid tulemusi ei tule Eestile, võiks lõpuks nüüd üle saada. Eestile on tulemusi toonud palju tehnilisemad alad nagu kahevõistlus ja trikisport ja isegi iluuisutamine, mis on vägagi tehniline ala! Fakt.
A see Kläääbo. Sorry, aga see pole ju reaalne, et üks vend võidab olenemata stiilsit või distantsist, mis on a la 1,5 km - 50 km kõik sõidud? On tõesti konkurents nii sitt?
Et no trekisõitja ei võida ju maanteesõitu. Ujuja ei võida 50 m sprinti ja 10 KM, Usain Bolt ei võida maratoni jnejnejne. Neid näiteid võikski tooma jääda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar