Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
*Thumbs up* Hamiltonile võitluslikuse eest. Üks boksipeatus ja hea kiirusega auto tõid Brawnidele võidu, muidu oli McLaren siiski täna kiirem ja ka eile, kui vaadata, mis koha sai raskema McLareniga eilses kvalifikatsioonis.
Ära tasub märkida, et kiirem ring läks Sutili nimele ja Räikkönen kaotas kiirema ringi arvestuses vaid mõnekümne tuhandikuga. Stabiilset kiirust siiski Ferraril täna polnud... eriti oldi raskustes kõva rehviseguga sõites.
Nüüd tuleb loota, et Barrichello Buttonist ise mööda ei lähe Kalev Kruus pani ka ülekande alguses hästi " ...ja sõidetud on 11 ringi ja..KÄRBES SURI ÄRA!" lol
Hamilton ei võitle see hooaeg põhimõtteliselt mitte millegi eest seega miks mitte riskida? Vaevalt McLareni meeskondlik kolmas koht teda väga rahuldaks.
Hamilton ei võitle see hooaeg põhimõtteliselt mitte millegi eest seega miks mitte riskida? Vaevalt McLareni meeskondlik kolmas koht teda väga rahuldaks.
Auto puru. 0 punkti asemel oleks ikka parem, kui oleks mõni punkt. Viimane ring jne.
Ja seda ütlen mina, kel oli trios panustatud Räikköneni poodiumikoha peale.
Auto puru. 0 punkti asemel oleks ikka parem, kui oleks mõni punkt. Viimane ring jne.
Ja seda ütlen mina, kel oli trios panustatud Räikköneni poodiumikoha peale.
No meeskondade arvestuses oleks need 6 punkti McLarenile väga vajalikud olnud aga eks mees ise teadis millega riskis.
Aga mis mulle vist kõige rohkem ei meeldi on see,et viimasel ajal seostatakse Brawni ja Mercedes liitu kus viimane omandaks meeskonnast 75 prossu.Krt parem olla väike team kui mersu käpaalune,las see rõõm jääda McLarenile.See muidu tähendaks seda ,et keegi kahest peab lahkuma kuna mersu lemmik on Rosberg
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Selge see, et Hamiltoni tegu oli väga loll. Ja ma väga kahtlen, et Mclarenil konstruktorite arvestuse kolmandast kohast poogen on. Brawnidelt laitmatu sõit ning seega läks täpselt nii nagu pidigi minema.
Kas ma võin shampad ja viinad külma panna või veel keegi julgeb kahelda selles,et minu lemmikmeeskonna sõitja maailmameistriks tuleb???Pidu saab siis korralik olema ja loodan selleks ajaks eestis tagasi olla.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar