Algselt postitas Peeter I
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas ma võin shampad ja viinad külma panna või veel keegi julgeb kahelda selles,et minu lemmikmeeskonna sõitja maailmameistriks tuleb???Pidu saab siis korralik olema ja loodan selleks ajaks eestis tagasi olla.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustElagu maailma pikaajalisem BROWN GP FÄNN !!!11! eleven
Tofoa sa ei pea alati midagi vastu plõksima.Saan sinu kibestumisest aru kuna Ferraridel ei lähe hästiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Sauberile tehti üks null
Aga mul on ka Brawnide üle siiralt hea meel, kuigi Barrichello ega ka Button ei kuulu just mu lemmikute hulka. Loodetavasti saab tiitli endale vanameister ja paneb lõpuks tunked varna ja teeb noortele ruumi (näiteks Bruno Sennale).
Kaldun arvama ,et järgmine hooaeg Brawnidel enam nii kerge olema ei saa, kuna reeglid väga ei muutu ja teised suured eesotsas McLareni ja Ferrariga tulevad järgi.
Räikkönen mainis juba 3 etappi tagasi ,et selle aasta autot enam ei arendata ja keskendutakse juba uuele hooajale aga samas jätkatakse poodumil, seega 5+ töö viimastel etappidel. Ka tiim ise pole enam lollusi teinud nagu hooaja algul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSauberile tehti üks null
Aga mul on ka Brawnide üle siiralt hea meel, kuigi Barrichello ega ka Button ei kuulu just mu lemmikute hulka. Loodetavasti saab tiitli endale vanameister ja paneb lõpuks tunked varna ja teeb noortele ruumi (näiteks Bruno Sennale).
Kaldun arvama ,et järgmine hooaeg Brawnidel enam nii kerge olema ei saa, kuna reeglid väga ei muutu ja teised suured eesotsas McLareni ja Ferrariga tulevad järgi.
Räikkönen mainis juba 3 etappi tagasi ,et selle aasta autot enam ei arendata ja keskendutakse juba uuele hooajale aga samas jätkatakse poodumil, seega 5+ töö viimastel etappidel. Ka tiim ise pole enam lollusi teinud nagu hooaja algul.
aga kui lugeda seda uudist siis saan mina sellest nii aru ,et kui sauber kuskilt leiab omale mootoritarnija siis nad saavad jätkata vormel ühes,aga siis ju uuel hooajal 14 meeskonda kuigi ise nad panid piiriks 13 meeskonda,ise loodan Sauberi jätkamist.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEi, nad saavad koha, kui keegi loobub neist 13nest.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSul võib isegi õigus olla. Ma olin vaid seda ETV uudist lugenud.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Qadbak Sauber on siis BMW Sauber uus nimi ja omanik.http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/...to-stay-in-f1/Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustflavio tuli kapist väljaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar