Algselt postitas Devil

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

F1 karussell

Collapse

X
- 

eriluba kihutamiseks, ron dennis isiklikult andis??Algselt postitas Devil Vaata postitustnoh, Hamiltonil vähemalt olid load enne kinni pidamist
.
 muidugi nüüd meenus, mclarenil ju rahaliselt raskem nüüd ja peavad testimiseks teisi mooduseid kasutama.

AILTON
Kommentaar
 - 

lihtsurelikul nagu mina ei ole võimalik isegi maailmaparandamise peale mõeldaAlgselt postitas Devil Vaata postitust:noh ta lootis, et neeger sõidab end surnuks, aga krdi politsei segas vahele.
sul on täna maailmaparandamistuju?

AILTON
Kommentaar
 - 

õige küll, ma olen Manchester Unitedi nimelise koguduse prohvet, ühes käes pall ja suus kaikumas viis Come On You RedsAlgselt postitas Devil Vaata postitustsa pole ju lihtsurelik, sa oled manu fänn.AILTON
Kommentaar
 - 

Kurat jah, pika ootamise peale ikkagi vaid 4 mees. Aga asi seegi.Algselt postitas Shaq Vaata postitustArr, Asmerist sai BMW 4sõitja, Klein sai 3daks sõitjaks....
Miks?
http://en.f1-live.com/f1/en/headline...02131829.shtml
Kommentaar
 - 

No ma ei tea, minu meelest ikkagi positiivne tulemus. Oleks võidud ka lihtsalt ust näidata. Tegelikult loogiline, et BMW ajas viimase hetkeni taga F1 kogemustega meest (eks sellest ka see jorutamine). "We wanted a third driver with Formula One racing experience," explained BMW Motorsport Director Mario Theissen, "as well as an up-and-coming young driver for us to train up to Formula One level." - lause teine pool näitab ju ära, et ka Asmeriga seoses on neil pikemad plaanid. Küllap saadetakse lihtsalt aastaks kuskile madalamasse sarja kätt soojana hoidma.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

.
Kommentaar