ma tahaks valida küll. Aga ma ei taha et igasugu lollid saaks valida.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aasta parimad sportlased
Collapse
X
-
Algselt postitas Super Mario Vaata postitustAga kas sina inimesena ei tahaks presidenti valida? OK see läheb juba liiga OT-ks
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustma tahaks valida küll. Aga ma ei taha et igasugu lollid saaks valida.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEi, sest siis saaks teised ka valida ja Presidendiks saaks Peeter Võsa.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustnaiste arvestuses võitis rahvahääletuse ju Kanepi. a Aljand muidugi tegi oma ära siis kui hääletus juba käis.
oma argumendid tõin juba ära.
zaz, piltidest - lihtsalt et võrdlus oleks emotsionaalsem ja kütaks pinget
veelkord Osolini twitteri postitus, mis ilmestab valimisi hästihttp://twitter.com/#!/osokas/status/155596993207607296
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustHästi tehtud, jobud.
Kuld < hõbe.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKõik oli korras ja eetiline, et Kirt võitis. Tänak ja Järveoja on siiski meeskond.
Kommentaar
-
Kuld < hõbe.
hõbe+pronks < pronks.
Jobud rahva hulgas tõestiMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Kuld < hõbe.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustSinu loogikast lähtudes said ta 2017 selle tiitli siis ju ebaõiglaselt.
hõbe+pronks < pronks.
Jobud rahva hulgas tõesti
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustTeemantliiga võit ka. Hooaja kokkuvõttes oli Kirt selgelt parim odaviskaja maailmas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKui juba ta sinna arvestusse pandi, siis ei saa siin mingit küsimust olla. Ja vaheta nüüd rollid ära, Järveoja rooli ja Ott kaarti lugema. Kas siis oleks tulemus sama? Loeb on muide Prantsusmaal 2x aasta meessportlase auhinna võitnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAasta sportlase kriteeriumid on igas riigis erinevad seega seal ei saa kindlasti lähtuda mõne teise riigi valikus, aga Tänak ei ole sinna arvestusse pandud läbi konsensuse vaid teatud gurpi läbisurutud asi. Kui Tänakut tahetakse nomineerida aasta sportlasena, siis palun väga, aga siis tuleks meeskonna trofee vabaks teha. Siiamaani on igalpool pushitud Tänakut ja Järveoja kui meeskonda ning selle karika nad ka ilma igasuguse kõhkluseta said.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar