320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Urkabaarid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #46
    Soomlased on välja andnud väga tänuväärse dokumendi: http://www.apollo.ee/baarimiehen-tallinna.html.

    Hetkel päevakajaline teejuht, 10 aasta pärast juba nostalgiast nõrisev rõõmuraamat. Boonus üks on soome keele harjutamine ja boonus kaks on lugeda kangelaslinn Tallinnast, tema joogiaukudest ja ka õllepruulimise ajaloost Eestis välismaalase silmade läbi. Boonus kolm, et seal on sees mitu urgast, millest ma midagi ei teadnud. Näiteks Botška bussijaama juures ja Romero Jakobsoni tänavas.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

    Kommentaar


      #47
      Update seoses Kohtla-Järve jalkapubiga Penalti. Sattusin mööda kõndima, kui uks lahti oli. Esimesed ja ainsad kolm asja, mis silma jäid olid suur kiri SOVETSKI SOJUZ, venemaa lipp ja barca logo. Nüüd on kindel, et ainult kui suurema karjaga satub liikuma, võib Tartust oma turuchelski särgi kaasa võtta ja mängu vaatama minna. Õlu on odav, ma eeldan.
      Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

      Kommentaar


        #48
        Uku baar vist peaks Pärnakatele kella helisema panema. Tõsine urgas.
        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

        Kommentaar


          #49
          Sel nädalavahetusel õnnestus lõpuks ära käia Sitsi Keldrimäe baaris. See on muidu soodsas kohas, Koplis kohe Sitsi tänava alguses ja mitte kaugel Vestast, aga pannakse juba kell 21 kinni, nii et oma käik tuleb hästi ajastada.

          Tegu on väga omapärase kohaga. Rajatud, nagu nimi vihjab, keldrisse, kaovad eesruumist madalad käigud kuhugi taamal olevasse pimedusse. Ilmselt on seal keldriboksid kohandatud istumiskohtadeks. Kuna taga eriti elu ei paistnud olevat, jäime tiksuma eesruumi, leti äärde. Sai mekkida vaadi-Palmset, hinnaga (vist) kaks euri kann. Tegu on igati eestimeelse kohaga (nii omanik kui baarimees eestlased), kus käib kõrgklassi klientuur. Meie sealviibides moodustas seltskonna kaks väliseestlast kohaliku saatjaga, vanem ülikonnas Ukraina härrasmees, kes tulnud Tallinna kellegi matustele ja üks diplomaatilise korpuse esindaja.

          Loomulikult segas selle ontliku rahva olemist ka kaks dressides venelast, kes jõid oma kaasavõetud pudelist viina ja püüdsid vähemalt tund aega järjest teiste baarikülastajatega norida tüli erinevatel põhjustel, nagu nt 'ma näen sind esimest korda', 'sa ei joo minuga kokku, sest ma olen venelane' ja 'miks sa mulle suitsu ei osta'. Peale pikka lärmamist kadusid koos oma viinaga uusi füüsilisi kontakte otsima. Omanik aga ütles kell 9, et kui tahate veel ühed kannud teha, võin baari kauem lahti hoida. Tahtsime.
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

          Kommentaar


            #50
            Kurat. fitti, sul on päris ohtlik hobi.
            Ise sattusin ka hiljuti ühes baaris kokku selliste" noh mis mees sa oled ? normaalne mees? kokku lööme vä ? " tegelastega, kes paraku olid eestlased. Vaatasid kella ja lubasid tunni aja pärast segi peksta baari jne. Seda muidugi ei juhtunud aga üldiselt selline kaader kellega tuleb nööri mööda kõndida. Jamadest päästis ilmselt neiu kohalolek ja minu oskus( pean end siin kiitma) igasuguse kontingendiga napsule sattudes ühist teemat leida. Üldiselt aga on sellised jurakad vastik kogemus, eriti veel võõras baaris olles.
            Niiet jaksu, kodanik fitti.
            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

            Kommentaar


              #51
              Mina sõitsid reede öösel vastu laupäeva tööasjus Kopli tänavat mööda ja tuleb tunnistada, et merekooli juures paikneva baari ja Sirbi kohviku ees dressides seltskonda silmates küll ei teki erilist tahtmist seisma jääda ja uurida, et kuidas õlu maitseb.
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

              Kommentaar


                #52
                Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                Kurat. fitti, sul on päris ohtlik hobi.
                Noh, ega ohtlik ei pruugi tingimata olla ju ainult Kopli baarides, ka viisakas kesklinna salongis võid sattuda koogi otsa.

                Järgneva loo rääkis mulle üks mu hea tuttav, nimetame teda härra N-iks. Härra N on juhtumisi mõnes ringkonnas pisut tuntud ja aegajalt tuleb ette, et teda tuntakse ära. Üldiselt pole ju sellest viga, kuulsuse meeldiv koorem, aga kord sõbraga Kukus sündsasti aega veetes satuti kokku kellegi noorsandiga, nimetame teda Tujurikkujaks, kes härra N-i isikust või tema loomingust, või, mine tea - soengust - mõnel põhjusel palju ei pidanud ja pidas vajalikuks muutuda agressiivseks, tehes ettepaneku, et ta lööb nüüd härra N nina sisse. Peale mõningast nügimist otsustati Tujurikkuja nõudmistele järgi anda ja minna välja arveid klaarima.

                Kes teab, kuidas see nüüd seal täpselt juhtus, aga väljas, kesk anusaagimlikku bravuuritsemist, sai Tujurikkuja härra N-i sõbra käest ühel hetkel kerge kõrvakiilu ja kukkus kokku nagu tühi kott. Härra N ja tema sõber kuulasid - hingab! Aga pilt täitsa taskus. Peale kerget nõutust otsustati Tujurikkuja tõsta istukile seina najale, et küll värske õhk avitab, ja läksid ise alla Kukusse õhtut jätkama. Kui vastu hommikut lokaalist lahkuti, polnud Tujurikkujast seina ääres enam märga plekkigi.

                Suur oli härra N-i üllatus, kui päev või kaks hiljem leidis ta oma ukse tagant kriminaalpolitseinikud, kes palusid tal lahkesti kaasa tulla andma ütlusi tänavaröövi osas, mille ta olla sooritanud. Nimelt selgus, et sel ajal kui Tujurikkuja seina najal ööbikuid kuulas, tegi keegi hea inimene ta taskud tühjaks. Ja kui Tujurikkuja teadvusele tuli ja selle avastas, pani ta kiirelt kaks ja kaks kokku ja tormas politseisse - teate, see härra N, see lõi mu nina viltu ja röövis paljaks!

                Kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb röövimist, pole muidugi kuigi lõbus. Pole nüüd härra N-i mõnda aega enam näinud, mine tea, võib-olla pandigi lõpuks istuma.

                Et selline õpetlik lugu, mille moraal on, et kõige ohutum on juua kaks õlut kodus Aktuaalse kõrvale ja siiis minna magama.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

                Kommentaar


                  #53
                  Jürgen või?
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

                  Kommentaar


                    #54
                    Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Jürgen või?
                    Kõlab nagu Marek.
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                    Kommentaar


                      #55
                      rahvas rahvas, pole küll täpselt urkabaar, aga äkki keegi oskab valgustada? tartus vanemuise 21a (pmst ut raamatukogu taga) olevat olnud mingi trahter nimega labürint, praegu on uueks nimeks club80 (??). google ei anna kummagi nime kohta eriti mingisugust kasulikku infot. tartus olen juba ikka mõne aasta elanud, aga seda labürindi nimegi pole varem kuulnud. mis kohaga tegemist on?

                      Kommentaar


                        #56
                        Labürit (uut nime ei tea) on Tartule omaselt väike baar. Tean et seda külastavad Riigiteaduste tudengid ning seal käib koos ka Rahvusvaheliste suhete Ring. Tartule omaselt tüüpiline keldribaar. Urkabaariks ma seda ei liigitaks.

                        Kommentaar


                          #57
                          Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                          Uku baar vist peaks Pärnakatele kella helisema panema. Tõsine urgas.
                          Uku baar??? Olemas on küll Uku kohvik, aga selle näol on tegemist Pärnu ühe legendaarseima kohaga ja urkast jääb asi küll väga kaugele.

                          Kommentaar


                            #58
                            Mis te arvate poisid, kui teeks veits pulli kah?!? Red Bulli!
                            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                            "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                            "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                            Kommentaar


                              #59
                              Algselt postitas zelee Vaata postitust
                              Labürit (uut nime ei tea) on Tartule omaselt väike baar. Tean et seda külastavad Riigiteaduste tudengid ning seal käib koos ka Rahvusvaheliste suhete Ring. Tartule omaselt tüüpiline keldribaar. Urkabaariks ma seda ei liigitaks.
                              Labürint on legend. võib-olla isegi suurem, kui legend ise. KT.
                              "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                              Kommentaar


                                #60
                                Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                                Labürint on legend. võib-olla isegi suurem, kui legend ise. KT.
                                Kas Sina oledki KT?
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X