Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

vabariiklased

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu humble opinioni kohaselt ajab törts marru, et kõik poliitikud, kes tahavad oma osariigist väljastpooltki reppi koguda, peavad hakkama usklikeks ja toetama jaburaid piibellike ja iganenud arusaamu, et gain'ida paduusklike ajupestud kristlaste hääli....näiteks kasvõi B-boy Obama, kes ei olnud noorena usklik, vaid "leidis" usu juhuslikult poliitikukarjääri alguses.
    Praegusest valikust imponeerib mulle ka Paul, ent üldiselt laseks mustal valges jätkata.

see vana, ent sellegipoolest classy:

Kommentaar

Noh kuna must valges pole midagi eriti nagu ära teinud siis võiks pigem proovida midagi uut.
      Algselt postitas Iceman
      Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
        Noh kuna must valges pole midagi eriti nagu ära teinud siis võiks pigem proovida midagi uut.
        Noh, "ajalehepoisist miljonäriks" USA muutmine euroopalikuks sotsiaalseks heaoluriigiks on ikka päris suure maalritöö mõõtu tegemine.
        Et vältda nüüd mitmeid poste pro-Obama ja versus-Obama, siis lisan juurde aroonia.
        "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
          Mida Obama üldse teinud oma selle 4 aasta jooksul? Peale Bin-ladeni tapmise ja Iraagi vabastamise ofc
          Ma arvasin et sa oled üks loll inimeseloom, aga peale selle posti lugemist ma isegi ei oska enam defineerida sinua vaimset seisundit...Sa jagad maailmas toimuvast sama palju kui keskmine Arsenali fänn jalgpallist... Iraagi vabastamine ja Bin laadeni tapmine...b*tch please , mis su ajul viga on? Las ma pakun, sa tellid koju Õhtulehte ja käid palju delfis? Reporter? Mis su uudisteallkikaks tänapäeval üldse on?
          Mine nüüd palun häbene kuskil ja hari ennast...KÕVASTI HARI
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
              Ma arvasin et sa oled üks loll inimeseloom, aga peale selle posti lugemist ma isegi ei oska enam defineerida sinua vaimset seisundit...Sa jagad maailmas toimuvast sama palju kui keskmine Arsenali fänn jalgpallist... Iraagi vabastamine ja Bin laadeni tapmine...b*tch please , mis su ajul viga on? Las ma pakun, sa tellid koju Õhtulehte ja käid palju delfis? Reporter? Mis su uudisteallkikaks tänapäeval üldse on?
              Mine nüüd palun häbene kuskil ja hari ennast...KÕVASTI HARI
              No minule pole kuti tegevusest küll rohkem meelde jäänud, kui vägede väljatoomine eelmise aasta lõpus + Bin Ladeni tapmine.
              Tervishoiu reformi pole vist nagu läbi viidud, majandus on jätkuvalt langusteel jne.
              Algselt postitas Iceman
              Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Bachmann, Huntsman, Perry off the race praeguseks.

Kommentaar

Tulevane USA president teada

Kommentaar

kõige värskemat seisu peale Põhja-Carolinat räägivad lahti asjatundjad Kuku raadio välismääraja viimases saates

aga Texas Walker e. Chuck Norris toetas 4 aastat tagasi Mick Huckabeed, suuremat tulu sellest tookord ei tõusnud

Kommentaar

Head lugemist Ron Pauli ja vabariiklaste kohta.

Kommentaar

5 nädala pärast on valimised. Eile toimus esimene debatt. Kes otsib see leiab salvestise.

Siin aga lühikokkuvõtte millest räägiti ja kui tõene jutt oli.

Kas ma mäletan valesti et üldine valimiste või vabariiklased vs demokraadid teema peaks ka olemas olema.

Üks tore sait ka kust saab teada kas see, mida poliitikud võidavad on ka tõsi.

Kommentaar

Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Vabariiklaste tsirkus on juba pikemalt käinud nig aeg teema ülesse kaevata selle vahva looga. Moded võiks teema pealkirjast aasta äkki ära võtta.

Kommentaar

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                                trump pole kindlasti lollim kui sina

Kommentaar

Working...
                                X