Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

vabariiklased

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas gd77 Vaata postitust
    Huvitav, et enne kui Trumpi solvama hakata oli vaja, ei kutsunud mitte keegi seda saadet reality showks ning tegemist ei olegi ju reality showga. Tegemist oli game showga.
    imdb.com - The Apprentice (2006-) Game-Show, Reality-TV

Primetime Emmy Awards - The Apprentice :
    • Outstanding Picture Editing for Reality Programming
    • Outstanding Reality-Competition Program

People's Choice Awards: Favorite Reality Show - Competition

ehk siis kokkuvõttes : tomato-tomato

Kommentaar

Passlik uuesti Comedy Centrali Donaldi röstimine välja kaevata.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
          Passlik uuesti Comedy Centrali Donaldi röstimine välja kaevata.
          2011 White House Correspondents dinner oli parem.

jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
            USA presidendivalimiste kõige veidram osa on, et nagu oleks ikka monarhia ja võimul võib olla kas Kennedy, Bush, Clinton vms. Juba on jutt, et Obama naine järgmiseks. Nagu tõesti...
            See siiski ei peaks vähendama selle fakti väärtust, et proua näol oli tegemist kahtlemata kõige paremini ametisse astumiseks valmis presidendikandidaadiga mingis päris pikas ajahorisondis. Ja no seltsimees äravalitu jällegi ... Ehk veresegamise aspekt esialgu ülemäära ei lohuta.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
              See siiski ei peaks vähendama selle fakti väärtust, et proua näol oli tegemist kahtlemata kõige paremini ametisse astumiseks valmis presidendikandidaadiga mingis päris pikas ajahorisondis. Ja no seltsimees äravalitu jällegi ... Ehk veresegamise aspekt esialgu ülemäära ei lohuta.
              Mille poolest see Clinton nii sobiv oli ? Sündinud lontrus? Oli eelnevalt tõestanud enda ebapädevust välisministrina ?

Kommentaar

Algselt postitas malagar Vaata postitust
                Mille poolest see Clinton nii sobiv oli ? Sündinud lontrus? Oli eelnevalt tõestanud enda ebapädevust välisministrina ?
                Ta tundis biiti ehk oleks jätkanud sarnast joont. Kui sa ütled, et presidendina ei saa Trump suurt midagi teha, sest aparaat on suur, siis miks oleks pidanud Clinton enda "ebapädevusega" midagi hullemat suutma?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Ta tundis biiti ehk oleks jätkanud sarnast joont. Kui sa ütled, et presidendina ei saa Trump suurt midagi teha, sest aparaat on suur, siis miks oleks pidanud Clinton enda "ebapädevusega" midagi hullemat suutma?
                  Sarnane joon üldjoontes oleks jätkunud mõlemaga. Selles nagu point ongi, et see et proua biiti tundis ei tee teda pädevamaks, kuna üldiselt aparaat mühiseb üldisel kursil edasi ja president seda üksi ei pööra. Küsimus on pigem selles, et kumb üritaks rohkem hullemaks ( loe sõjakamaks) kurssi kallutada ja ma olen seda meelt, et seda teinuks Clinton. Kes on suurem lojus esiteks ja teiseks totaalselt kinni makstud erinevate jõudude poolt ja kolmandaks üllataval kombel palju sõjakam kuju kui Trump.

Kommentaar

Vaadates neid nimesid, keda spekuleeritakse administratsiooni, ei kehti enam aktsioom masinast, mis töötab samadel tuuridel edasi. Eestis on see jah nii, USA aga keeratakse igasuguste faktide ja teaduse eitajate poolt tagurpidi. Aga no prognoosima ju enam ei peaks, need ei lähe teatavasti täppi. Eks me siis näe.

Kommentaar

Sanders oleks ilmselt samuti Trumpile kaotanud ja õigusega. Valikud olid kõik hullud. Paadunud sotsialist USA presidendiks oleks ka paras pauk olnud. Viimane muidugi mu isiklik seisukoht. Ma olen absoluutselt igasuguste sotsialistide vastu. Aga noh Trump oleks kampaanias Sandersi suguse vaikse venna elusalt söönud.
                      See et sa 'igasuguste sotsialistide' vastu oled, on sinu viga Sanders on pika puuga parem kandidaat, kui kaks hüpikut, kes eilseni meie ees esinesid, kui natukenegi süveneda. Seal on põhjuseid palju, alaku need keskkonna hoidmisest või inimeste hoidmisest ja lõppegu nad sisepoliitika ja majanduse kainemaks tegemisega.
                      Ja see, et sa ütled, et Sanders on 'vaikne vennike', näitab, et oled paraku veel üks, kelle kallal meedia kampaania töötas. Sanders pole kaugeltki vaikne vennike, vaid meedia portreeris ta selleks... õigemini tema üldsegi mitte kajastamisega.
                      ★★★★★★

Kommentaar

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                        See et sa 'igasuguste sotsialistide' vastu oled, on sinu viga Sanders on pika puuga parem kandidaat, kui kaks hüpikut, kes eilseni meie ees esinesid, kui natukenegi süveneda. Seal on põhjuseid palju, alaku need keskkonna hoidmisest või inimeste hoidmisest ja lõppegu nad sisepoliitika ja majanduse kainemaks tegemisega.
                        Ja see, et sa ütled, et Sanders on 'vaikne vennike', näitab, et oled paraku veel üks, kelle kallal meedia kampaania töötas. Sanders pole kaugeltki vaikne vennike, vaid meedia portreeris ta selleks... õigemini tema üldsegi mitte kajastamisega.
                        Kuule ma nõustun, et ta on inimesena parem kui Trump ja clinton ja ka seda, et ta kampaania kenasti maha vaikiti. Võibolla vaikne vennike oli liialdus aga noh Trumpile oleks ta möla ajamises ikka alla jäänud. Lisaks oli ta programm sotsialistile tüüpiline olematute varade ringi jagamine.

Muidu ma just jäin mõtlema, et kurat kui vanad mullad kõik 3 on. Selles vanuses peaks andke andeks pensil olema mitte riiki juhtima. Ma arvan et võiks olla vanuse ülempiir miski 65 või siis 70 peal selliste ametite jaoks. Välistaks natuke igasugu dinosauruseid ja selline 40-65 oleks paras vanus ka.

Kommentaar

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                          Sotsialismi aeg USAs tuleb. Aga natukese aja pärast ning Bernie selleks ajaks ilmselt läinud.
                          Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
                            Sotsialismi aeg USAs tuleb. Aga natukese aja pärast ning Bernie selleks ajaks ilmselt läinud.
                            'tea kas tulebki, ahneim vorm kapitalismist on selle riigi üdini läbi söövitanud
                            ★★★★★★

Kommentaar

Kuule ma nõustun, et ta on inimesena parem kui Trump ja clinton ja ka seda, et ta kampaania kenasti maha vaikiti. Võibolla vaikne vennike oli liialdus aga noh Trumpile oleks ta möla ajamises ikka alla jäänud. Lisaks oli ta programm sotsialistile tüüpiline olematute varade ringi jagamine.

Muidu ma just jäin mõtlema, et kurat kui vanad mullad kõik 3 on. Selles vanuses peaks andke andeks pensil olema mitte riiki juhtima. Ma arvan et võiks olla vanuse ülempiir miski 65 või siis 70 peal selliste ametite jaoks. Välistaks natuke igasugu dinosauruseid ja selline 40-65 oleks paras vanus ka.
                              70 pole enam see vanus, mis ta oli 20 aastat tagasi. Seega vitaalne sellises vanuses inimene võib paljutki ära teha.

Kommentaar

Okei, kui isegi hetkel kongress ära blokib, siis tulevastel valimistel võib saada rohkem Trumpi suguseid "paugutajaid" võimule, sest mida rohkem tühja lubad, seda kergemini kaugemale saad. Ja see on ju tee vaid hukatusse. Ajaloo spiraalid ja värki.
                                Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Working...
                                X