Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tarbija/kliendi kõrge viis ja pikk pai
Collapse
X
-
Mul näiteks Maxxima 2min kaugusel kodust, aga käin Selveris, mis on 10-15min kaugusel. Mahhima ainult kui häda pärast ruttu piima vaja vms. Muidu ikka ei viitsi jamada selles segaduses
Leave a comment:
-
Mina käin päris tihti Maximas, see jääb mul teelt töö->kodu ette ja vajaliku leiva hommikuks saab lätte. usun, et ma pole ainuke.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust... miks keegi üldse sellises poes (suvel) käib, kus külmkappe pole. Vähemalt mitte selliseid, kuskohast jooke oleks võimalik osta.
Leave a comment:
-
... miks keegi üldse sellises poes (suvel) käib, kus külmkappe pole. Vähemalt mitte selliseid, kuskohast jooke oleks võimalik osta.Algselt postitas difender Vaata postitustKäisin juhuslikult Maxima poes ja mind huvitab, ...
Leave a comment:
-
Ikka ennast kiitisAlgselt postitas ericbana Vaata postitustMiks kõik pidevalt valesse teemasse postitavad? Või keda sa siin kiitsid?
http://foorum.soccernet.ee/showthrea...88#post1754188
Leave a comment:
-
Miks kõik pidevalt valesse teemasse postitavad? Või keda sa siin kiitsid?Algselt postitas difender Vaata postitustKäisin juhuslikult Maxima poes ja mind huvitab, kas seal valitseb alati selline korralagedus. Riiulid tühjad. Eriti joogiriiulid. Pole siis inimesi kes neid täidaks. Ise töötasin Pelgulinna CoMarketis ja minul oli alati riiulid jooke täis. Ehk siis mis oli postituse mõte. Inimesed võiksid oma tööd südamega teha!
Leave a comment:
-
Käisin juhuslikult Maxima poes ja mind huvitab, kas seal valitseb alati selline korralagedus. Riiulid tühjad. Eriti joogiriiulid. Pole siis inimesi kes neid täidaks. Ise töötasin Pelgulinna CoMarketis ja minul oli alati riiulid jooke täis. Ehk siis mis oli postituse mõte. Inimesed võiksid oma tööd südamega teha!
Leave a comment:
-
Hüvasti, Starman ZuumTV sitt telepilt ja ekspresskiirusel "täituv" interneti mahupiirang. Tere tulemast, Telia MinuTV ja mahupiiranguta internet. Kudos, Viljandi Telia überšeff teenindajanna! 21. sajand jõudis lõppude lõpuks Viljandist 10 kilomeetri kaugusele külakesse.
Leave a comment:
-
vales teemasAlgselt postitas cbulls13Laidan Apollo e-poodi. Eesti-sisene tarne 7-14 tööpäeva (k.a. kui kasutad Omniva/Smarpost teenust). Hetkeseisuga 9. päev.
Leave a comment:
-
Kiidan tublisid hiinlasi ja Aliexpressi. Sai tellitud veidi nänni ja kõik kraam tuli nii umbes 1,5 nädalaga kohale.
Leave a comment:
-
eCoop kah. Ehk siis tarbijate ühistu, ehk siis konsumid, maksimarketid jms
Leave a comment:
-
Mahhima ka.Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKas keegi veel peale Selveri analoogset teenust pakub?
Leave a comment:
-
Maxima. Samuti alates 40st tasutaAlgselt postitas maamesilane Vaata postitustKas keegi veel peale Selveri analoogset teenust pakub?
Prismas vist sai komplekteerida ja ise järgi minna, aga see vist oli mingi kindla kaupluse põhine?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: