Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarbija/kliendi kõrge viis ja pikk pai

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kasepats-Pidur
    replied
    Tellisin lapsele väljamaa netipoest (dasbaby.de) autosse turvatooli, hind 110€.
    30 minti hiljem tuli email, et sorri, seda mudelit meil enam pole ja ei tule ka, aga pakume alternatiiviks valida kahe tooli vahel, mis maksavad 160€ ja 176€. Aga kuna on meie viga, et see vale tool endiselt veebipoes üleval oli, siis me teilt lisaraha ei küsi. No mis nii viga.

Meenub, et mõni aasta tagasi sai ühes kohalikus veebipoes (nime ei mäleta enam) sarnases olukorras 2 euri juurde makstud ja enne jumala eest pakki teele ei pandud, kui see mini-ülekanne laekunud oli.

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    Fakt, et me saime Gomorrah 4 hooaja 1. osa juba täna, see tähendab enne Sky kanali nö main kliente ehk itaallasi või ka inglasi - 😍😍😉😉🤗🤗 Love ya Kanal 12

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Hmm, pole küll sinnakanti sattunud, aga pakuks et see tuleb sellest, et tegu üsna uue nähtusega keskuste mõttes. Vana-kooli kaupsides ja muudes keskustes, kus on ammu kestnud ketid, on teenindajad rohkem pean-tööle-minema olekus ja reeglid peale loetud ning tõenäoliselt mingi karmi jälgimise all, täiega pinges oma kehva palga peal. Et oeh, saaks juba ära. Aga vast on baltikas rohkem omade vaib ja tahetakse seal olla ja teada ja pole gestaaposid taha nussimas.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Kui juba neid kiideti siis ütleks ka paar head sõna. Läksin mingi aeg naisega koos sinna uut ülikonda endale vaatama. Klienditeenindaja astus ligi küsis mida otsime. Sai vastatud ning siis vaatas korra mulle peale ning ütles mingid suurused silma järgi ning käis otsimas ning tuli kahe ülikonnaga tagasi mis mõlemad istusid nagu valatult mulle selga. Ostsime siis ära ning tänasime. Kogu see poes käik võttis aega vist 10 minutit millest ca 8 min mina riietusin. Viis pluss.
    +1 sinu ja Reinu kogetule.

Suurepärane teenindus tõesti.
    Olen sealt paar ülikonda, mitu pintsakut ja pea 20 lipsu ostnud aastate jooksul.
    Kui veel üliõpilane olin, siis käisin ühte Baltmani pintsakut vaatamas aga hind oli liiga krõbe (€200+). Ostsin mingid viikarid ja tulin tulema. Järgmine kord vaatasin jälle seda pintsakut, kui särki läksin ostma ja teenindaja astus ligi ning uuris, et mulle see pintsak vist väga meeldib, sest igakord käin seda vaatamas. Ütlesin ausalt, et meeldib tõesti aga eelarve läheks lõhki. Läks vestles juhatajaga ja kui tagasi tuli, siis käskis nädala pärast tagasi tulla. Ei osanud sellest miskit arvata. Tulin nädala ja paari päeva pärast tagasi - metsikud soodusused, tormasin kohe sinna stange juurde, kus varem rippus minu sinine sametine unistus aga pintsakut enam polnud. Äkki astus teeninaja ligi ja kutsus kassa juurde, leti alt võeti kott kus sees oli see sama pintsak hinnaga €75. Kuna olin raha kogunud, siis sain seda endale ka lubada. Nüüd kui on mõni uhkem sündmus (PÖFFi avamine, saatkondade üritused jne.), siis panen just selle velvetist õhtupintsaku selga (muidugi kui dresscode teisiti ei dikteeri).

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Kui juba neid kiideti siis ütleks ka paar head sõna. Läksin mingi aeg naisega koos sinna uut ülikonda endale vaatama. Klienditeenindaja astus ligi küsis mida otsime. Sai vastatud ning siis vaatas korra mulle peale ning ütles mingid suurused silma järgi ning käis otsimas ning tuli kahe ülikonnaga tagasi mis mõlemad istusid nagu valatult mulle selga. Ostsime siis ära ning tänasime. Kogu see poes käik võttis aega vist 10 minutit millest ca 8 min mina riietusin. Viis pluss.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Baltika kvartali Moetänava klienditeenindajad- iga kord kui seal käin, siis väga super teenindus

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Täna helistati Fedexist.
    Pruut tellis endale vist midagi välismaalt. Igatahes polnud pakile kaasa pandud telefoninumbrit. Kodanik kullerfirmast otsis aadressi ja krediidiinfo abiga välja kuidagi minu telefoninumbri, et kas ma saaksin paki tellija telefoni numbri neile öelda.
    Tubli, et viitsitakse ikka vaeva ka näha.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Euronics, tellisin külmiku. Päev hiljem juba külmik kohal ja toodi teisele korrusele lausa. Väga viis!

Leave a comment:

• Parlour
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Sarnane teema on parkimistrahvidega: Citypark, Europark jms ei saa auto registri nr järgi omaniku nime välja nõuda, aga Mupo saab.
    Samuti on juurdepääs Ühisteenustel.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Maanteeamet. Sain kirja, et load aeguvad. Täitsin nentis, et soovin koju ja kaks päeva hiljem olid uued load postkastis. Uus pilt ka ID kaardi pealt võetud.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Sarnane teema on parkimistrahvidega: Citypark, Europark jms ei saa auto registri nr järgi omaniku nime välja nõuda, aga Mupo saab.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Kas sa mitte ei aja segamini sellega, kui 10-12 aastat tagasi leidis vist Riigikohus, et Falck/G4S ei tohi bussijänestele trahvi teha?
    Mul tuli ka see teema meelde.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    see on nüüd mingi korrakaitse üksus või misiganes pask nüüd ta nimi on sest mingi hetk avastati et mupol polnud mingit õigust inimestele trahve tehagi
    Kas sa mitte ei aja segamini sellega, kui 10-12 aastat tagasi leidis vist Riigikohus, et Falck/G4S ei tohi bussijänestele trahvi teha?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    see on nüüd mingi korrakaitse üksus või misiganes pask nüüd ta nimi on sest mingi hetk avastati et mupol polnud mingit õigust inimestele trahve tehagi

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    MUPO kontrollib endiselt pileteid!?
    SEB taga Tartu mnt on ka neil pidevalt mikrobuss, kust trammisõitu monitooritakse.

Leave a comment:

Working...
X