Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarbija/kliendi kõrge viis ja pikk pai

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    hääküll. Olen ka mõelnud ühe õuna tellida, aga pole viitsinud lolli mängida.

Varasemalt oli tasuta kojuveo piir 40eur ja umbes sinna kanti ka tellimused jäid. Ei tea kas selles tekkinud harjumus või mis, aga endiselt jäävad tellimused sinna kanti, isegi kui iga ostu tasuta koju toovad.

Igaljuhul kõrge 5 coopile. Tegelikult 5-. Ma ei tea kas see on Omnivaga lepingu lõpetamisest või lihtsalt teenuse kasutajate lisandumisest, aga keerulisem on mõnikord isegi järgmise päeva sisse delivery aega saada.

Leave a comment:

• Sihvakas murukarikas
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    vaata transpordigraafikut, näed millal on vabad ajad
    Marduk naljatles (vist) selle üle, et ka olematud tellimused toovad tasuta ära. nii et pöidlad pihku, iga hetk võivad tulla!

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    vaata transpordigraafikut, näed millal on vabad ajad

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Vaatasin siin, et kiidetakse Coopi ja nii. Noh otsustasin nende e-poodi tsekata, sest ilm väljas on teadagi liiga lumine suusatamiseks. Hakkas selline asi silma:

Ma küll ei tellinud neilt midagi, aga mul on mure, kas nad jõuavad ikka täna mulle selle kauba kohale toimetatud?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    'kin ell... peab auto muretsema

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma loodan nüüd, et ma mingit viie milkust arvet ei saa kelle iganes käest. Võib olla on oht saada ka suurem - pole mul õrna aimugi, mitmesse riiki ja silmapaari ette see foorum jõuab.
    Nii. Siis. Lumi. Kukub. Kerge miinus. Auto. Lumine ja jääs. Vaja puhastada. Mõnus toimetamine - saab keha soojaks ja tuju ka... nüüd tekkis jäku isu. Liverpool kaotas ka ja naps on hea ning keegi peab seda riiki ülal ka pidama.
    Nii. Siis. Tekkis vajadus auto puhastamiseks osta hari. Poes. Kohe karjub silma valge-oranž plastikust ja silikoonist huinjaa. Kukal ütleb pikema ilata, et see mingi Fiskars. Täpselt nii. Tip-top. Hind? Ropp. Naeran ja saadan mõtetes asja pikalt ning soovin sama saatust, mida lahkelt ka Manu toetajatele jagan - Mourinho pisaraid.
    Vaatan ja näpin isendeid teisi. Hindan. Juba tekib vastikuse tunne - nahhui, saan ju vana harjaga ka tegelikult hakkama ning pole vaja kohe peale kaotust end mingite ostudega ravima hakata. Juba tunnen enda üle uhkust, kuid siis võtan selle valge-oranži plastikust ja silikoonist huinjaa enda hellade käte vahele. "Kas sa teada? Sul on nii head käed!" Fakk. Armastus. Teisest pilgust ja esimesest puutest. Nuh, umbes nagu nokuga.
    Silitan. Mudin. Vaatan hinda, mis on lähedal 15-ne kullile...selle eest ei saa mõnes kohas kahte tekiila pitsigi! Mõistlik argument. Müüdud.
    Käisin parklas auto mingi kaks ja pool korda selle valge-oranži plastikust ja silikoonist huinjaaga üle, sest lund sadas ja kaiff oli puhastada. Tibimagnet. Järgmine kord tõmban kummi kohe noku otsa - oht on, et joostakse jalust.

Leave a comment:

• risto
    replied
    Coopile viiekas. Kutt nägi, et naaber hoiab lifti pikemalt kinni ja ei viitsinud oodata ning lippas 3 kotti käes 7ndale.
    Samas, ega teisi pole proovinud ka...

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    coopile võib h5 visata küll.

Olen umbes 100x tellinud. Selle aja jooksul on olnud 1 positiivne ja 1 negatiivne vahejuhtum.

1) korra oli 3 asja puudu kotist mis saatelehe järgi pidid olemas olema. Sellele tähelepanu juhtides kanti raha pikema jututa tagasi.
    2) Korra oli nii, et saatelehe oli kirjas, et mu valitud toodet ei olnud, kuigi kotist selle ikkagi leidsin. Andsin samuti teada, et sain kauba, mille eest ma pole tasunud (10eur umbes) ja küsisin kuidas saan selle eest maksata. Öeldi et pole hullu Simmo, kaup on tasuta sulle ja kena päeva.
    See teeb kokku 99 positiivset juhtumit.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kes tahab proovida väiksemate kogustega seda toidukauba kojuveo teenust, siis Coopis on novembri lõpuni kõik kojutoomised tasuta.

Seda endiselt ainult Tallinnas ja selle ümbruses muidugi.
    Coop on terve selle perioodi toonud toitu tasuta kohale. Eriti viimase nädala jooksul kõvasti välja aidanud, kui kõik pereliikmed kodus siruli viiruste käest. High-five.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Stok
    Said kellegi teise paki endale? :P Ausus on muidugi kiiduväärt.
    Ei. Coop helistab, kui neil pole kaupa mida tellisid. Vabandavad või pakuvad asendust. Helistati, öeldi et kaupa x pole. Ülesin et pole viga ja võtke siis tellimusest maha. Lõpuks ikka kuller tõi selle kohale, aga saatelehel seda polnud.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    kui nad kahtlustavad, et klient on olümpiavõitja, siis nad ei plõksi. tõenäoliselt arvasid, et cänner on Erki Nool.

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Jep, Coopile viskan omalt poolt ka propsi. Ainsana on konkurentidest kogemusi Selveriga, kus mitmel korral on tuimalt kohe-kohe saabuva kōlblik kuni tähtajaga mant pakitud

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    coopile võib h5 visata küll.

Olen umbes 100x tellinud. Selle aja jooksul on olnud 1 positiivne ja 1 negatiivne vahejuhtum.

1) korra oli 3 asja puudu kotist mis saatelehe järgi pidid olemas olema. Sellele tähelepanu juhtides kanti raha pikema jututa tagasi.
    2) Korra oli nii, et saatelehe oli kirjas, et mu valitud toodet ei olnud, kuigi kotist selle ikkagi leidsin. Andsin samuti teada, et sain kauba, mille eest ma pole tasunud (10eur umbes) ja küsisin kuidas saan selle eest maksata. Öeldi et pole hullu Simmo, kaup on tasuta sulle ja kena päeva.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kes tahab proovida väiksemate kogustega seda toidukauba kojuveo teenust, siis Coopis on novembri lõpuni kõik kojutoomised tasuta.

Seda endiselt ainult Tallinnas ja selle ümbruses muidugi.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Just nii.
    Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
    Said siis tasuta kokkuvõttes need klapid või?

Leave a comment:

Working...
X