Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarbija/kliendi kõrge viis ja pikk pai

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Swedbanki ja SEBi kodulaenu nõustamine. Väga proffesionaalsed ja igati abivalmid. Uskumatult positiivne kogemus.

Nordea- si*t kuubis, sellist suhtumist ei oleks osanud isegi suurimas õudusunenäos näha. Pettumus on isegi hästi öeldud. Kohati jäi mulje, et nad ei tahagi omale uusi kliente saada.
    Isiklik kaheaastane kogemus selline: Swed-pai, Nordei pai, Seb-wtf.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Swedbanki ja SEBi kodulaenu nõustamine. Väga proffesionaalsed ja igati abivalmid. Uskumatult positiivne kogemus.

Nordea- si*t kuubis, sellist suhtumist ei oleks osanud isegi suurimas õudusunenäos näha. Pettumus on isegi hästi öeldud. Kohati jäi mulje, et nad ei tahagi omale uusi kliente saada.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Tallinna Kaubamaja vanakooli teeninduskultuuriga töötajad.
    Alati nägamiskauguses, aga mitte kunagi pealetükkivad. Abivalmis, asjatundlikud, viisakad. Kui soovitud asi otsas, lubavad uurida ja helistavad järgmine päev lubatud ajal tagasi.
    Proovikabiinides on kingalusikad!! väga mõistlik lüke.
    Üldse kujunenud lemparpoeks.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Aga mitme € võrra vaesemaks jäid?
    Hind jäi ka mõistlikuse piiridesse. 54 euri oli vist kokku.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Marduk Vaata postitust
    Einoh thänk juu veri muts. Neljapäeval helistades sain aja esmaspäeva hommikuks. 2 pilku suhu ja konstateeriti fakti milleks ma juba valmis olin- jään veel 25% jagu lollimaks. Vähem kui poole tunniga oli kogu asi aetud. Kolmapäeval tehti veel 5 min ülevaatus, kas kõik on korras ja paranemine on nii nagu olema peab. Oli. Julgen ka soovitada teda nüüd.
    Aga mitme € võrra vaesemaks jäid?

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Kiidaks Aasta Autot. (Tartu Skoda ja Audi esindus). Läksin kolmapäeva päeval sinna ning reedeks hommikuks oli tellitud varuosa käes. Teenindus oli viisakas ja ei tehtud mingit nägu, et jupi väärtus oli kõigest 0.80 senti. Võrdluseks forssis sama hind aga ooteag nädal+.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitas Markko Vaata postitust
    Maxilla ja dr Kenk
    Einoh thänk juu veri muts. Neljapäeval helistades sain aja esmaspäeva hommikuks. 2 pilku suhu ja konstateeriti fakti milleks ma juba valmis olin- jään veel 25% jagu lollimaks. Vähem kui poole tunniga oli kogu asi aetud. Kolmapäeval tehti veel 5 min ülevaatus, kas kõik on korras ja paranemine on nii nagu olema peab. Oli. Julgen ka soovitada teda nüüd.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Kuna mu praegune hambaarst on kas ära surd, ära kolinud, telefoni ära kaotanud või on midagi veel hirmsamat juhtunud siis loeks hea meelega kes millist hambaarsti (asutust) kiidab. Soovitatavalt Tallinnas. Ja sellist kes enne tuimestab, ootab kuni see mõjuma hakkab ja alles siis tegutseb. Tänud ette.
    Ise käin Dentafixis ja dr Kuslapuu juures mõnda aega, võib päris rahule jääda.

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Kuna mu praegune hambaarst on kas ära surd, ära kolinud, telefoni ära kaotanud või on midagi veel hirmsamat juhtunud siis loeks hea meelega kes millist hambaarsti (asutust) kiidab. Soovitatavalt Tallinnas. Ja sellist kes enne tuimestab, ootab kuni see mõjuma hakkab ja alles siis tegutseb. Tänud ette.
    Maxilla ja dr Kenk

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Mu lapsed käivad ka pärast Tartusse kolimist Viru Hambakliinikus Karin Karindi (vist) juures.

Leave a comment:

• Marduk
    replied

Leave a comment:

• skint
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Ise lasin kevadel uue köögi paigaldada, ainult positiivne kogemus (http://www.primemoobel.ee/). Põhimõtteliselt siis 1-mehe firma, kes siis aegajalt kasutab teiste abi näiteks transpordi jms. Lasime 3-4 erineval firmal mõõtude järgi projekti teha ja siis lõpuks korrigeerisime seda ja lasime pakkumisi teha. Prime oli vaieldamatult kõige soodsam, mis kõige parem, ta oli ka päris aktiivne ise ja soovitas nii mõnegi hea detaili, mis endal poleks pähe tulnud. Valisime tema, ta ostsis materialid ja lõikas parajaks, umbes kuu aega läks sellega + siis 1 nädal paigaldust (läks põhimõtteliselt 1 päev üle tähtaja, sest klaasid kappide jaoks jõudsid päev hiljem (reede õhtu)). Ettemaksuga oli 50-50, summa läks umbes 2000 ringi + tehnika, köök pole kindlasti ka kõige väiksem.
    Peale selle, et ta paigaldas köögi viis ta ka elektri teise nurka ning kõik ühendused (elekter + kanalisatsioon) ka hinna sees. Ainult väga head soovitused minu poolt.
    Tänud! Ja samad sõnad, väga viis pluss kogemus selle firmaga, kui kunagi veel sellist teenust peaks vajama, eelistaks seda iga kell Arensitele ja Mööblimasinatele ja Idematele. Soovitan.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Algselt postitas Ingmar Vaata postitust
    Uskuge või mitte, aga kiidaks Tartu Ülikooli erakorralise meditsiini osakonda. Koheselt võeti vastu ning 12min hiljem oli jalg juba kipsis.
    Kliinikumi.

Leave a comment:

• Ingmar
    replied
    Uskuge või mitte, aga kiidaks Tartu Ülikooli erakorralise meditsiini osakonda. Koheselt võeti vastu ning 12min hiljem oli jalg juba kipsis.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    on24.ee

Korteri renoveerimise käigus tellisin neilt söögilaua ja toolide komplekti, diivani, esikukapi, diivanilaua ja telekalaua.
    Muidugi see, mis kvaliteediga asjad üldiselt on, ei oska öelda. Esikukapp oli übersitt, muud asjad päris hea kvaliteediga. Aga see oleneb jällegi koostööpartneritest.

Mida ma nende puhul kiidan on suhtumist kleintidesse. Olid paaril korral detailid puudu, aga e-maile ei ignoreeritud, vastati tavaliselt maksimum 3 tunni jooksul ja alati lahendati probleeme kliendile sobivalt. Üldiselt tõid nende kullerid asju ka õigeagselt. Igal juhul ei tekitanud selle ettevõttega suhtlemine vähimatki stressi.

Leave a comment:

Working...
X