Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tarbija/kliendi kõrge viis ja pikk pai

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Hei, ütle palun koht kust saaks norm hinda ja teenust
    Ise lasin kevadel uue köögi paigaldada, ainult positiivne kogemus (http://www.primemoobel.ee/). Põhimõtteliselt siis 1-mehe firma, kes siis aegajalt kasutab teiste abi näiteks transpordi jms. Lasime 3-4 erineval firmal mõõtude järgi projekti teha ja siis lõpuks korrigeerisime seda ja lasime pakkumisi teha. Prime oli vaieldamatult kõige soodsam, mis kõige parem, ta oli ka päris aktiivne ise ja soovitas nii mõnegi hea detaili, mis endal poleks pähe tulnud. Valisime tema, ta ostsis materialid ja lõikas parajaks, umbes kuu aega läks sellega + siis 1 nädal paigaldust (läks põhimõtteliselt 1 päev üle tähtaja, sest klaasid kappide jaoks jõudsid päev hiljem (reede õhtu)). Ettemaksuga oli 50-50, summa läks umbes 2000 ringi + tehnika, köök pole kindlasti ka kõige väiksem.
    Peale selle, et ta paigaldas köögi viis ta ka elektri teise nurka ning kõik ühendused (elekter + kanalisatsioon) ka hinna sees. Ainult väga head soovitused minu poolt.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Juhkentali Rimi eile õhtul peale tööpäeva. Ei mina märganud riiulist võttes, et hapukoore pakk on vigane ja muist kraami üritab sealt välja trügida. Müüja kassas, aga märkas seda ja sõnagi lausumata käis ära ja asendas katkise paki uuega. Ilmselt oleks koju jõudes terve kilekott olnud ühtlaselt koorene ja vandumist oleks palju olnud. Nii, et pikk pai ja kõrge viis sellele naisterahvale seal kassas. Tänasin teda ka eile. Ühtlasi vabandan kõikide nende ees, kes minu taga järjekorras olid ning palun neil mõista, et probleem polnud minus vaid vigases pakendis.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Raha pole väärtus.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Bet365

Mingi päev eelmisel nädalal üritasin raha kanda kontole ja errorit nagu ei tulnud. Süsteem ütles et OK ja varsti peaks raha kontole jõudma. Kuna alati oli 1-2sec jooksul see toimunud siis küsisin Help-ist (chat), et mis nuss on. Sealt vastu, et nemad omalt poolt ei näe tehingut, siis ma võin pangast uurida. Kuna mul SEB kontolt sittagi maha ei läinud, siis tegin järgmine päev uue kande ja kõik toimis ja jätsin asja olla.

Nüüd siis mitu päeva hijem tuleb kõne UK numbrit ja tädi teatab et on bet365-st ja uuris et ega mul jumala eest see raha kaduma ei läinud eeelmisel nädala.

Ehk siis Üks näide kus kliendist ja tema probleemidest ka huvitutakse. Eesti shaakalid tülitavad ainult siis kui arve saadavad või uut asja tahavad pähe määrida.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
    Paar pudelit veini sees jälle?
    Nõup. Mulle meenus, kuidas Ice kunagi Hessis tööl käis, aga sealt maruruttu lahti lasti.

Leave a comment:

• jyriöö
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Lasti lahti jälle?
    Paar pudelit veini sees jälle?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Oo vedas, mul eelmine aasta ajasin Hessis joogi ümber ja vastu ei tuldud.
    Lasti lahti jälle?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Dormeo või siis Top Shop. Tekkisid probleemid madratsiga ning olid nõus kohe välja vahetama. Ei pidanudki kuidagi tõestama hakkama, et see ja too on vigane. Kuna toda mudelit aga enam ei toodeta, saime vähe vingema variandi, mille hind oli üle 100 euro kallim (seda hinnavahet ei pidanud kinni maksma). Aitäh.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kiitus McDonaldsile!

Klient ajab joogi ümber aga ikka saad uue joogi - ja seda ilma küsimata
    Oo vedas, mul eelmine aasta ajasin Hessis joogi ümber ja vastu ei tuldud.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Minu kõrge viis ELS kullerile Tartus, nime ega bussi nr märki kahjuks ei näinud.
    Igastahes helistas kord tema mulle, ei saanud mina vastu võtta, helistasin tagasi, ei võtnud tema vastu ja nii 3-4 korda. Kui lõpuks kõnelda saime, oli nõus mulle paki hiljem ära tooma ning minu üllatuseks tõi lausa ukse taha. Väga viisakas ja mõnus!
    Oleks infot kulleri kohta, saadaks kiituse ka firmale.. aga ilma faktideta pole suurt mõtet, seega las jääda ELS kulleri maine vähemalt internetis/foorumis ühe postituse võrra paremaks!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kiitus McDonaldsile!

Klient ajab joogi ümber aga ikka saad uue joogi - ja seda ilma küsimata

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Sa pead Rakveres ütlema, et sa tunned Kilkisid. Siis on su tagala kindlustatud.
    Vanasti pidi Murakaid mainima.

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Kas tavaliselt ei saa klubides trahvi selle eest, et garderoobinumbri ära kaotad? Illusioonis sain täna oma jope kenasti kätte nii, et kirjeldasin seda, olgugi et pidin veidi ootama. Lisatasu maksma ei pidanud, kõrge viis.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    minu intervallid oli 7 aastat ja siis kaks kuud ja rohkem pole käinud (jep, iga kord = kaks korda), sest viimasel korral oli nägu 2 päeva paistes ja ilgelt valus. mis on muidugi miinus, mida algses soovituses unustasin lisada.

ps1. kui vihjad koplile ja mollisaamisele, siis pole saanud.
    ps2. ainsa korrana elus olen vastu vahtimist saanud Rakveres. tundub kohtlane linn.
    Vanasti öeldi, et loll saab ka kirikus peksa. Ära võta isiklikult, vanarahva tarkus lihtsalt.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    ps2. ainsa korrana elus olen vastu vahtimist saanud Rakveres. tundub kohtlane linn.
    Sa pead Rakveres ütlema, et sa tunned Kilkisid. Siis on su tagala kindlustatud.

Leave a comment:

Working...
X