Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
A no kui juba kõik on valetanud, siis on see tõesti okei!
EKRE ja muud aatemehed ei peaks siis nagu "puhtamad" või "väärikamad" olema? Sellest enne valimisi polnud juttu?olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Anonüümselt võib igaüks asju välja mõelda. Ma ei väida, et nii oli, aga see ON võimalik - miks mitte ära kasutada seda, et teda on tembeldatud pätiks ja vargaks, aga nähti, et inimestele see ei mõju - pauh paneme ikka vana hea naiste ajude nussimise sisse, see mis igaühel ikka harja punaseks ajab. Enne kui nimesi ega kuupäevi neil väidetel taga ei ole on need täiesti mõttetud ning alusetud süüdistused millega terve inimene ei vaevaks oma pead.
Ainult EKREfoob võtab ilma nimeta väiteid nende suunas tõsiselt.Kommentaar
-
Just, sellest tulenevalt on ka see telefoni jama taunitav. Peale "ausa eesti mehe" kuvandi ju neil muid lubadusi polnudki.Kommentaar
-
Kahjuks on meil ministreidki, kes hiljuti lausa kohtukulli ees või siis äärmisel juhul uurijatele sulaselget valet on väitnud. Seega on kummaline see nõiajaht Madissonile, kes ilmselt paras suller olnud on, kui nüüd ausalt arvata.Kommentaar
-
Aga oskad Sa öelda, et miks näiteks Taavi Rõivase kohta pole mingeid selliseid väiteid siis teele saadetud? Kui see nii lihtne on. Pole ka just kuigi populaarne kuju hetkel.Anonüümselt võib igaüks asju välja mõelda. Ma ei väida, et nii oli, aga see ON võimalik - miks mitte ära kasutada seda, et teda on tembeldatud pätiks ja vargaks, aga nähti, et inimestele see ei mõju - pauh paneme ikka vana hea naiste ajude nussimise sisse, see mis igaühel ikka harja punaseks ajab. Enne kui nimesi ega kuupäevi neil väidetel taga ei ole on need täiesti mõttetud ning alusetud süüdistused millega terve inimene ei vaevaks oma pead.
Ainult EKREfoob võtab ilma nimeta väiteid nende suunas tõsiselt.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Üks asi on peaministri kohta anonüümselt midagi väita, teine asi kollanokast riigikogulase.
Kui ma ütlen, et ma nägin kuidas Taavi Rõivas tänava peal ajakirjaniku perse saatis või seda tegi Madison siis kumba väidet sa rohkem usud? Muidugi Madisoni oma.
Reformierakonnal on meedia pool liiga käpas lihtsalt.
edit: ja selle all mõtlesin PR-tegelasi mitte meedia omamist vms.Kommentaar
-
Üks asi on peaministri kohta anonüümselt midagi väita, teine asi kollanokast riigikogulase.
Kui ma ütlen, et ma nägin kuidas Taavi Rõivas tänava peal ajakirjaniku perse saatis või seda tegi Madison siis kumba väidet sa rohkem usud? Muidugi Madisoni oma.
E:Sa artiklit lugesid üldse millest praegune postituste tulv alguse sai?
Kommentaar
-
Ilmselgelt mõistetav, et see teema ka väga ei toida, küll leiavad kolmanda jama ka. Selle varjus on seni riigi rahadega sahkerdada kuni EKRE pildis on.Anonüümselt võib igaüks asju välja mõelda. Ma ei väida, et nii oli, aga see ON võimalik - miks mitte ära kasutada seda, et teda on tembeldatud pätiks ja vargaks, aga nähti, et inimestele see ei mõju - pauh paneme ikka vana hea naiste ajude nussimise sisse, see mis igaühel ikka harja punaseks ajab. Enne kui nimesi ega kuupäevi neil väidetel taga ei ole on need täiesti mõttetud ning alusetud süüdistused millega terve inimene ei vaevaks oma pead.
Ainult EKREfoob võtab ilma nimeta väiteid nende suunas tõsiselt.Kommentaar
-
a kes kontrollib reformi?
Või on siiski tegemist case-ga et väiksedsulidvõllassuuredsulidtõllas? Et noh nii labaste asjadega siiski endast lugupidavad inimesed ei tegelegi.Üks asi on peaministri kohta anonüümselt midagi väita, teine asi kollanokast riigikogulase.
edit: ja selle all mõtlesin PR-tegelasi mitte meedia omamist vms.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar