Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Delfi võib igapäev ekre mustamislugusid üles laadida aga, kui valitsus kavatseb selliseid "spetsialiste" sisse tooma hakata on "kuri kohalik natsipartei" varsti riigipiruka juures.
    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas raudidas Vaata postitust
      jama miks ? kas artikkel oli täis valesid ?
      Et, me peaks finlandiseeruma või midagi taolist? Olema vait ja madalam kui muru? Fakte teadmata rääkima, et sanktsioonid ei mõju? Eriti kurvastav on väide, et Venemaa suudab end ise ära toita ja katta. Samasugune võhik kui välisminister. Ja mis prowa Rosimanusesse puutub, siis mina teda ei valinud ja mida ta suust välja ajab mind ei huvita.
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Tänase päeva puhul päris teemasse video siia
        Algselt postitas Iceman
        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

"Minu arvates on asi selgemast selgem: me ei saa mitte mingil juhul lasta Eestisse suuremal hulgal pagulasi kui siiani. Kui Eesti suurendab sisserände kvooti veelgi ning meie naaberriigi olukord ei parane, olen varsti nõus pakkuma öömaja kabuhirmus rootslasele, kes moslemite poolt riigist välja aetakse."

Huvitav on muidugi see, et viimasel ajal nii palju taolisi arvamusi lehes avaldatakse. Miks?

Kommentaar

Huvitav on muidugi see, et viimasel ajal nii palju taolisi arvamusi lehes avaldatakse. Miks?
            Sest erinevaslt EPList avaldab PM vähemalt vahel tasakaaluks multikultijurale ka terve mõistuse häält.

Kommentaar

Hetkel saaks minu hääle kahtlemata EKRE! Reform keerab selle riigi ikka nii sitaauku kui üldse võimalik!
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budu Vaata postitust
                Hetkel saaks minu hääle kahtlemata EKRE! Reform keerab selle riigi ikka nii sitaauku kui üldse võimalik!
                Nii huvi pärast küsin, et mida head see EKRE siis korda saadaks? kas on mingit alust neilt midagi head oodata? Kui suured sloganid kõrvale jätta. Ei ole nemadki mingid imetegijad. See, et nad praegu valitsusse ei saanud tuli neile ainult kasuks, muidu oleksid ennast korralikult täis teinud, sest poleks suutnud pudrumägesid kokku tassida.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas shefield
                  Lisaksin siia juurde ühe niii armsa arvamus loo.
                  http://arvamus.postimees.ee/3177351/...si-vastu-votma
                  See on küll lahe lugu..

Kommentaar

http://epl.delfi.ee/news/arvamus/mid...re?id=71382311 Seal lõpus on ka üks päris lahe lause.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                      http://epl.delfi.ee/news/arvamus/mid...re?id=71382311 Seal lõpus on ka üks päris lahe lause.
                      "Täismahus lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta päevapilet." See vä?

edit: Ei tea mida silmas pead aga viimased kaks lõiku on sellised, et ega midagi uuenduslikku ta ei ütle. Ok, tuumapommi bluffi pole vist tõesti keegi pakkunud, kuid seda oleks üpris raske teostada.
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                        "Täismahus lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta päevapilet." See vä?

edit: Ei tea mida silmas pead aga viimased kaks lõiku on sellised, et ega midagi uuenduslikku ta ei ütle. Ok, tuumapommi bluffi pole vist tõesti keegi pakkunud, kuid seda oleks üpris raske teostada.
                        Rahvuslus, kõvakäelisus ja militarism istuvad ainult kasina intellektiga inimesepoegadele.

Kommentaar

Rahvuslus, kõvakäelisus ja militarism istuvad ainult kasina intellektiga inimesepoegadele.
                          Lugesin hommikul huviga. Tsiteeritud lause on vägagi pihta.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Hmm. Ma loen ennast militaar huviliseks ja olen ka uhke selle üle, et olen eestlane. Kas see teeb must kasina intellektiga inimesepoja?

PS! Isegi kui olen madalalaubaline, ei ole siiski EKRE valija
                            Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Tra, see on karm. Karm, kuidas näiteks feisbuk on selle loo peale plahvatanud. Vaest tüdrukut tambitakse armutult nagu meeltesegaduses koraanipõletaja-naist Kabuli turul. Ei ole palju puudu, et marus liberastidejõuk teda üheskoos põletama tormaks. Ja täitsa tuntud nimed sealhulgas. Õudne.
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
                                Hmm. Ma loen ennast militaar huviliseks ja olen ka uhke selle üle, et olen eestlane. Kas see teeb must kasina intellektiga inimesepoja?

PS! Isegi kui olen madalalaubaline, ei ole siiski EKRE valija
                                Militaarhuvi pole militarism. Militarism on siiski teatud ideoloogia riigi juhtimisel.

Kommentaar

Working...
                                X