Delfi võib igapäev ekre mustamislugusid üles laadida aga, kui valitsus kavatseb selliseid "spetsialiste" sisse tooma hakata on "kuri kohalik natsipartei" varsti riigipiruka juures.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitustjama miks ? kas artikkel oli täis valesid ?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
"Minu arvates on asi selgemast selgem: me ei saa mitte mingil juhul lasta Eestisse suuremal hulgal pagulasi kui siiani. Kui Eesti suurendab sisserände kvooti veelgi ning meie naaberriigi olukord ei parane, olen varsti nõus pakkuma öömaja kabuhirmus rootslasele, kes moslemite poolt riigist välja aetakse."
Huvitav on muidugi see, et viimasel ajal nii palju taolisi arvamusi lehes avaldatakse. Miks?
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustHetkel saaks minu hääle kahtlemata EKRE! Reform keerab selle riigi ikka nii sitaauku kui üldse võimalik!BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldLisaksin siia juurde ühe niii armsa arvamus loo.
http://arvamus.postimees.ee/3177351/...si-vastu-votma
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttp://epl.delfi.ee/news/arvamus/mid...re?id=71382311 Seal lõpus on ka üks päris lahe lause.
edit: Ei tea mida silmas pead aga viimased kaks lõiku on sellised, et ega midagi uuenduslikku ta ei ütle. Ok, tuumapommi bluffi pole vist tõesti keegi pakkunud, kuid seda oleks üpris raske teostada.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitust"Täismahus lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta päevapilet." See vä?
edit: Ei tea mida silmas pead aga viimased kaks lõiku on sellised, et ega midagi uuenduslikku ta ei ütle. Ok, tuumapommi bluffi pole vist tõesti keegi pakkunud, kuid seda oleks üpris raske teostada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustRahvuslus, kõvakäelisus ja militarism istuvad ainult kasina intellektiga inimesepoegadele.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustRahvuslus, kõvakäelisus ja militarism istuvad ainult kasina intellektiga inimesepoegadele.
PS! Isegi kui olen madalalaubaline, ei ole siiski EKRE valijaLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustHmm. Ma loen ennast militaar huviliseks ja olen ka uhke selle üle, et olen eestlane. Kas see teeb must kasina intellektiga inimesepoja?
PS! Isegi kui olen madalalaubaline, ei ole siiski EKRE valija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar