Algselt postitas Amos
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitustNii sobivam vist.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustNo, vaata ennast. 2 kuuga jõudsid EKRE ja keskerakonnani. Mina sinu asemel otsiks kiiremas korras abi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustKui hakkasin selliseid asju uurima (ammu enne Telegramme ja jama) siis kõik on läinud sellises suunas nagu arvasin ja nagu paljud "vandenõud" ka mainivad.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Ei hakka sinu palve peale kohe kindlasti aega raiskama ning mässama asjade kokkupanekuga, et vastuseks saada "kas sa oled loll/usud ka seda paska?".
Important article first published by Global Research on March 14, 2014, in the immediate wake of EuroMaidan. Provides a broad understanding of the history of the Ukraine crisis. *** Today, the dangers of military escalation are beyond description. What is now happening in Ukraine has serious geopolitical implications. It could lead us into a World …
Nagu siin ka mainib, et Putin on pühakust kaugel, kuid USA veel rohkemgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustEi hakka sinu palve peale kohe kindlasti aega raiskama ning mässama asjade kokkupanekuga, et vastuseks saada "kas sa oled loll/usud ka seda paska?".
Important article first published by Global Research on March 14, 2014, in the immediate wake of EuroMaidan. Provides a broad understanding of the history of the Ukraine crisis. *** Today, the dangers of military escalation are beyond description. What is now happening in Ukraine has serious geopolitical implications. It could lead us into a World …
Nagu siin ka mainib, et Putin on pühakust kaugel, kuid USA veel rohkemgi.
Kui sa näitad mulle mingit allikat, mis väitis enne mingit sündmust, et selline asi juhtub, siis on ju asi tõestatud.
Kuna sa väidad, et ma niikuinii vastan sulle "kas sa oled/usud ka seda paska?", siis mul on tunne, et kõik ikkagi taandub jälle sellele, mida keegi uskuda tahab. Ehk sul pole selliseid materjale mulle ette näidata.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitust...
Milline reklaam kõige ägedam on?
miks peaks ühe Eesti NSV aegse muumia - Indrek Toome - ENSV MN esimehe - tema esimene asetäitja, ENSV Riikliku Plaanikomitee juhi pilt kuidagi kedagi erutama - peale paadunud gerontofiilide muidugi.
ja - tänan, ei, ma ei soovi hakata kopli trammi reisisaatjaks.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Tegelikut mu soov on ju vägagi lihtne. Ma sooviks, et kõik need sajad sõbrad, kes viimase 7 aasta jooksul siit välismaale tööle põgenenud on, koju tagasi tulla saaks. Ma ei taha et järgmise 5 aasta jooksul veel 100-200 lähedast sõpra vähemaks jääb. Tore oleks kui sõbrad saaks koju tööle tagais tulla. Saaks koos tihedamini aega veeta ja elu oleks lill. Kahjuks aga jätkuvalt rahavas valib reffi ja saadab mu sõpru ära. Miks te seda teete? Ma ei usu et te südamest nii halvad inimesed olete! Miks ma ei või oma sõpradega pubis koos istuda ja rõõmu tunda elust? Miks ma pean nendega kord kuus skype vahendusel ühenduses olema? On see normaalne? Andke mu sõbrad tagasi! Nende emad tahavad ka neid tihedamini näha. Õed ja vennad ka. Olge nii head ja tehke ükskord see õige tegu. Sitemal juhul saate 4 aasta pärast oma reffe uuesti valida ja ma luban et ma valin siis ka kui midagi paremaks vahepeal läinud pole.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustTegelikut mu soov on ju vägagi lihtne. Ma sooviks, et kõik need sajad sõbrad, kes viimase 7 aasta jooksul siit välismaale tööle põgenenud on, koju tagasi tulla saaks. Ma ei taha et järgmise 5 aasta jooksul veel 100-200 lähedast sõpra vähemaks jääb. Tore oleks kui sõbrad saaks koju tööle tagais tulla. Saaks koos tihedamini aega veeta ja elu oleks lill. Kahjuks aga jätkuvalt rahavas valib reffi ja saadab mu sõpru ära. Miks te seda teete? Ma ei usu et te südamest nii halvad inimesed olete! Miks ma ei või oma sõpradega pubis koos istuda ja rõõmu tunda elust? Miks ma pean nendega kord kuus skype vahendusel ühenduses olema? On see normaalne? Andke mu sõbrad tagasi! Nende emad tahavad ka neid tihedamini näha. Õed ja vennad ka. Olge nii head ja tehke ükskord see õige tegu. Sitemal juhul saate 4 aasta pärast oma reffe uuesti valida ja ma luban et ma valin siis ka kui midagi paremaks vahepeal läinud pole.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustTegelikut mu soov on ju vägagi lihtne. Ma sooviks, et kõik need sajad sõbrad, kes viimase 7 aasta jooksul siit välismaale tööle põgenenud on, koju tagasi tulla saaks. Ma ei taha et järgmise 5 aasta jooksul veel 100-200 lähedast sõpra vähemaks jääb. Tore oleks kui sõbrad saaks koju tööle tagais tulla. Saaks koos tihedamini aega veeta ja elu oleks lill. Kahjuks aga jätkuvalt rahavas valib reffi ja saadab mu sõpru ära. Miks te seda teete? Ma ei usu et te südamest nii halvad inimesed olete! Miks ma ei või oma sõpradega pubis koos istuda ja rõõmu tunda elust? Miks ma pean nendega kord kuus skype vahendusel ühenduses olema? On see normaalne? Andke mu sõbrad tagasi! Nende emad tahavad ka neid tihedamini näha. Õed ja vennad ka. Olge nii head ja tehke ükskord see õige tegu. Sitemal juhul saate 4 aasta pärast oma reffe uuesti valida ja ma luban et ma valin siis ka kui midagi paremaks vahepeal läinud pole.
1 kord kuus skypega ühendus
--------------------
kuus ca 30 päeva see teeb siis iga jumala päev 6-7 lähedase sõbraga südamest südamesse vestlemist.... no ma eeldan et alla paari tunni ühe tõsiselt lähedase sõbra peale ei kulu ega ju?
see teeb siis puhtalt skype's suhtlemise peale ca 12-14h ööpäevas.
magad ka ilmselt 8 tundi, sööd, pesed jne ka... lisaks võtad foorumis sõna.... ega midagi rohkemat pingeline ajakava ilmselt ei võimaldagi.
selleks et sa saaks ise ka tööd teha ja eesti riigile makse maksta - võibolla kaaluksid lähedaste sõprade arvu kärpimist
aga no vaadates teatud kreeklaste valimistulemusi sa kärpimisega vist nõus ei ole.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar