320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eika Vaata postitust
    jup. Reform on nagu Manchester United, et nagu meeldib kõigile ja keegi täpselt ei tea miks. Sotsdemmid on Arsenal, kes on nagu alati tipu lähedal, aga lõpuks ikka ei jõua kuhugi. IRL on Liverpool, et kunagi oli nagu äge, aga hetkeks on jäänud alles mingi arusaamatu sitt. Kesk on City ehk kogu see asi on nii mäda, et tervemõistuslik inimene ei saa nende poolt olla, aga mingid inimesed ikka on. Ja siis ülejäänud on mingid QPRid ja muu selline kummaline joga.

Valimisreklaamidest.
    Mulle on kõige häirimamaks kujunenud raadiost tulev Mihkel Raua sotsdem reklaam, kus Obama on ka tegelikult sots, ja põhjamaade heaolu on sots ja teised erakonnad tahavad ka sotsid olla, ja ole cool ja vali originaali. Tra, ära ürita teha noortepärast cooli reklaami. Täislamp.
    Mingid KE NEWS telereklaamid on lihtsalt naljakad.

Kommentaar

Käisin valimas. Valisin Svetlana Ivnitskaja. See pole nali.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
        Pole sittagi kehvem valik kui mõni järjekordne nupulitsuja.
        Corner taken quickly...

Kommentaar

eikale aplaus! kahju et jalgpalli alaselt samat teemat ei aja.

Sa ju pidid loosi tõmbama? See tundub pigem tahtlik kõige imelikuma kandidaadi vamlimine. Muidu jätaks külmaks, aga sellega said suurparteid vähemalt ühe hääle jälle endale.
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

Veel 2-3 kuud tagasi jälestasin Keski, nüüd kaalun EKRE ja nende vahel.
            EKRE puhtalt uute tuulte pärast ning Kesk sellepärast, et minu meelest oleks meie rahvale targem (ei räägi auasjast või "normaalsusest" vms) Venemaaga okeilt või kasvõi neutraalselt läbi saada. Ma muidugi ei elanud nõukaajal ning ei oma sellist viha venelaste vastu (varajases teismeeas oli see lahe ju) nagu siis kasvanud inimesed, kuid hetkel teen parem koostööd nendega kui ajan perse ette läänele ja nende beebi-Euroopale.
            Üsna uhke olen ka enda üle, et ei ole reformi poolt, sest terve elu olen olnud ja perekond on ka enamuses, vaid näen, et üleüldises Eesti elus on muutust vaja. Üks perekonnaliige valib Reformi just sellepärast, et tal on läinud hästi nendega ning tal pole muutust vaja. Mõistan ka teda.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
              eikale aplaus! kahju et jalgpalli alaselt samat teemat ei aja.

Sa ju pidid loosi tõmbama? See tundub pigem tahtlik kõige imelikuma kandidaadi vamlimine. Muidu jätaks külmaks, aga sellega said suurparteid vähemalt ühe hääle jälle endale.
              Valid suurparteid - on halb. Ei vali suurparteid - veel halvem. Üldse ei lähe valima - ka väga paha.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                jup. Reform on nagu Manchester United, et nagu meeldib kõigile ja keegi täpselt ei tea miks. Sotsdemmid on Arsenal, kes on nagu alati tipu lähedal, aga lõpuks ikka ei jõua kuhugi. IRL on Liverpool, et kunagi oli nagu äge, aga hetkeks on jäänud alles mingi arusaamatu sitt. Kesk on City ehk kogu see asi on nii mäda, et tervemõistuslik inimene ei saa nende poolt olla, aga mingid inimesed ikka on. Ja siis ülejäänud on mingid QPRid ja muu selline kummaline joga.
                Well done. Ma küll ütleks, et kesk on Chelski kuna lisaks sellele, et asi on nii mäda, et tervemõistuslik inimene ei saa nende poolt olla, siis ka kogu kupatus püsib vene rahadel.
                "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas Amos Vaata postitust
                  Veel 2-3 kuud tagasi jälestasin Keski, nüüd kaalun EKRE ja nende vahel.
                  EKRE puhtalt uute tuulte pärast ning Kesk sellepärast, et minu meelest oleks meie rahvale targem (ei räägi auasjast või "normaalsusest" vms) Venemaaga okeilt või kasvõi neutraalselt läbi saada. Ma muidugi ei elanud nõukaajal ning ei oma sellist viha venelaste vastu (varajases teismeeas oli see lahe ju) nagu siis kasvanud inimesed, kuid hetkel teen parem koostööd nendega kui ajan perse ette läänele ja nende beebi-Euroopale.
                  Üsna uhke olen ka enda üle, et ei ole reformi poolt, sest terve elu olen olnud ja perekond on ka enamuses, vaid näen, et üleüldises Eesti elus on muutust vaja. Üks perekonnaliige valib Reformi just sellepärast, et tal on läinud hästi nendega ning tal pole muutust vaja. Mõistan ka teda.
                  Sul peab ikka mingi väga karm viha olema. USA utilitaristliku moraaliga on muidugi probleeme, sest eesmärk pühendab selle järgi abinõu, kuid samas on see hetkel ka ainus enamvähem valik. Euroopas (ja ka USA-s) valitseb siiski humanistlik moraal ehk inimene on väärtus, aga mitte tööriist. Venemaal on see seis vastupidi, kuna seal on alati ideoloogia olnud eespool inimeste heaolu. Samamoodi on eelmisel sajandil nafta kaudu raha saanud islam enda äärmustes ääretult ekspansionistlik ja ääretult ebahumaanne. Ehk kui USA ründab kohati islamimaailma, et kaitsta enda heaolu, siis islamiterrorismil pole absoluutselt vahet, et kas tegu on enda või vaenlase inimesega, sest neile on igasugune inimene lihtsalt tööriist ja seda ka alati nii olnud. Ehk, noh, kui sa tõesti pead USA ja Euroopa negatiivseid pooli niivõrd ülekaalukaks, et neid niimoodi vihata, siis ma tunnen sulle siiralt kaasa.
                  Sa tõid näiteks välja Vandenõude teemas juhtumi ühe kongressmeniga, kes näitas võltsitud pilte, et õigustada sõjategevust Venemaa vastu.
                  Ma nüüd joonistan kaks pilti:
                  - USA kongressmen valetab, teda võtab vahele tema enda riigi meedia, blogosfäär paugutab, vend peab suu häbi täis mingit joga ajama.
                  - Venemaal valetab president, meedia on nii tugevalt kontrolli all, et sealt ei võta teda keegi vahele. Blogosfäär on kinni raiutud ja valetaja toetusprotsent on laes.

Kumma sa valiksid?

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                    Tegelikult tahaks kiita ka vahelduseks kedagi. Mees kes suudab nii totakat teemat läbi valimissaate kanda kui traktorid-traktoristiharidus-traktoritöökojad väärib austust.
                    Keegi siin foorumis enne kiitles, et valis vasakpartei?

Muidugi koomiline oli ka iseseisvuspartei idee, et rajame VKG kõrvale põllumaad ja kui kaevuritel tööd ei ole saavad nad põldu harida.

Kas need olid hobipoliitikud?

Kommentaar

Sul peab ikka mingi väga karm viha olema. USA utilitaristliku moraaliga on muidugi probleeme, sest eesmärk pühendab selle järgi abinõu, kuid samas on see hetkel ka ainus enamvähem valik. Euroopas (ja ka USA-s) valitseb siiski humanistlik moraal ehk inimene on väärtus, aga mitte tööriist. Venemaal on see seis vastupidi, kuna seal on alati ideoloogia olnud eespool inimeste heaolu. Samamoodi on eelmisel sajandil nafta kaudu raha saanud islam enda äärmustes ääretult ekspansionistlik ja ääretult ebahumaanne. Ehk kui USA ründab kohati islamimaailma, et kaitsta enda heaolu, siis islamiterrorismil pole absoluutselt vahet, et kas tegu on enda või vaenlase inimesega, sest neile on igasugune inimene lihtsalt tööriist ja seda ka alati nii olnud. Ehk, noh, kui sa tõesti pead USA ja Euroopa negatiivseid pooli niivõrd ülekaalukaks, et neid niimoodi vihata, siis ma tunnen sulle siiralt kaasa.
                      Sa tõid näiteks välja Vandenõude teemas juhtumi ühe kongressmeniga, kes näitas võltsitud pilte, et õigustada sõjategevust Venemaa vastu.
                      Ma nüüd joonistan kaks pilti:
                      - USA kongressmen valetab, teda võtab vahele tema enda riigi meedia, blogosfäär paugutab, vend peab suu häbi täis mingit joga ajama.
                      - Venemaal valetab president, meedia on nii tugevalt kontrolli all, et sealt ei võta teda keegi vahele. Blogosfäär on kinni raiutud ja valetaja toetusprotsent on laes.

Kumma sa valiksid?
                      WTF, selle näite panin mina sinna. Amos ajab väga õiget juttu. Miks loopida oma suure naabri aknaid kividega? Eks ikka lootusese, et külamees üleülejärgmisest külast appi tuleb. Ei see ei ole nii. Suur Ameerika plaksutab käsi kui siin jälle sõjaks läheb, sest siis hakakb nende majandus jälle tõusma (sest saab relvi müüa, saab oma GMO paska müüa, euroopa konkurendid kaotavad tootmises jne) lääneühiskonnas on inimene veel suurem tööloom kui venemaa. Läänemaailma point ongi see et las lollid laenavad ja laenavad ning las nende lapsed ka veel laenavad, et enda (vana)vanemate võlgasid kinni maksta. Ameerikas valetab president täpselt samamoodi. See sõda ISISe vastu on ka nende enda loodud. Saudid, Iisrael relvastav ISISst ameerikast ostetud relvadega.
                      Ei valiks Venemaad küll aga ma valiksin Ameerika veel vähem.

Kommentaar

ja lisaks TYT ei ole mingi meedia ameerikalik meediaväljaanne, see on telegrami sarnane üritus, mis näitab ära selle mida CNN, BBC ja FOX news ei näita või valetab oma rahvale.

Kommentaar

EKRE puhtalt uute tuulte pärast ning Kesk sellepärast, et minu meelest oleks meie rahvale targem (ei räägi auasjast või "normaalsusest" vms) Venemaaga okeilt või kasvõi neutraalselt läbi saada.
                          Issand küll. Nagu see oleneks Eestist või Keskist.

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                            Well done. Ma küll ütleks, et kesk on Chelski kuna lisaks sellele, et asi on nii mäda, et tervemõistuslik inimene ei saa nende poolt olla, siis ka kogu kupatus püsib vene rahadel.
                            Ilus lõpetus Eika postile. Ilus.
                            So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas raudidas Vaata postitust
                              WTF, selle näite panin mina sinna. Amos ajab väga õiget juttu. Miks loopida oma suure naabri aknaid kividega?
                              Too palun üks adekvaatne näide kuidas Eesti on Venemaad "kividega loopinud"? Viimati olid ikka venelased need kes õhupiiri rikuvad...

EDIT: Ja tänapäeva maailmas ei ole sellist asja, et Venemaa ei meeldi ja Ameerika ka mitte. Tuleb valida pool, muidu võtab keegi jõuga sind. Me oleme nii väike, et ei saa neutraalsust lubada endale.
                              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                                Too palun üks adekvaatne näide kuidas Eesti on Venemaad "kividega loopinud"? Viimati olid ikka venelased need kes õhupiiri rikuvad...

EDIT: Ja tänapäeva maailmas ei ole sellist asja, et Venemaa ei meeldi ja Ameerika ka mitte. Tuleb valida pool, muidu võtab keegi jõuga sind. Me oleme nii väike, et ei saa neutraalsust lubada endale.
                                Ntx sanktsioonide suurendamisega on oravad esirinnas, kes karjuvad nagu sead aia vahel, et venkudele tuleb uued sanktsioonid kehtesdada või neid karmistada. Eesti ei ole väike, siin on lihtsalt vähe inimesi. Samamoodi on ka Soomega.

Kommentaar

Working...
                                X