Ma ei vaidle vastu ei uute jõudude vajadusele ega kartellierakondade kriitikale, aga ma ei saa kuidagi olla nõus sellega, et valima peaks sõnaotseses mõttes pooletoobiseid, kelle lubadused on sellised mille puhul iga mõtlev inimene saab aru, et need ei ole lihtsalt võimalikud. See näitab, et nad isegi ei ürita mõistlikke, harituid inimesi panna ennast valima, sest see programm peletab nad eos eemale. Muidugi üldjuhul on nende ütlused meedias seda juba ammu teinud.
Ka ise valin niiöelda väikeparteid. Mina valin Vabaerakonda. Kas nad sisse saavad või mitte on omaette teema, aga vähemalt on neil mõistlik programm ja mõistliku jutuga inimesed. Põhilised asjad millele soovitakse keskenduda on riigireform, võimu detsentraliseerimine ja rohkem kohalikule tasandile viimine. Lisaks soovitakse lõpetada erakondade meeletu toetamine riigieelarvest.
Ka ise valin niiöelda väikeparteid. Mina valin Vabaerakonda. Kas nad sisse saavad või mitte on omaette teema, aga vähemalt on neil mõistlik programm ja mõistliku jutuga inimesed. Põhilised asjad millele soovitakse keskenduda on riigireform, võimu detsentraliseerimine ja rohkem kohalikule tasandile viimine. Lisaks soovitakse lõpetada erakondade meeletu toetamine riigieelarvest.

Kommentaar