See kutt oli TV3e uudistes ka, seal jäi mulje, et teeb nagu mõnusalt irooniat. Aga noh, vähemalt ei karda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Keda valiksid kui valimised homme toimuks?
Collapse
X
-
Valijakompass jätab mulle nagu viimasel ajal tavaks kolm varianti: sotsid, kesk või rohelised. Viimastest ma tean kahjuks isiklikult liiga palju, keskmised on välistatud, nii et jääb ainult üks. Vabaerakond oli üllatavalt kaugel maas - ilmselt on nende programm vana kampsuni Herkeli ja mitte vabade liberaalide nägu.
Veidi ootamatu oli see, et EKRE protsent oli mul IRL-ist kõrgem.Aga olematud protsendid mõlemal.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ka minu puhul oli eeldatav kattuvus enne küsimustiku täitmist ette teada, sest suures plaanis erakondade seisukohad teada. Tulemuseks IRL 83% ja sotsid ja kesk seal 50% juures.
Ref oli mul 2. kohal, aga neid ma kindlasti ei vali, sest paraku on seal ladvikus võimu haaranud, kas lihtsalt broilerid, kelle kõik liigutused lähtuvad sellest, kuidas see reitingutele mõjub või siis lihtsalt kuritegelikud inimesed.
Selge on see, et ka IRL on siin viimastel aastatel ämbrit kolistanud, aga hetkel tõsiseltvõetavat alternatiivi neile enda jaoks ei näe.
Kommentaar
-
Nonii, dr. Vassiljevi arust tuleks naisi steriliseerima hakata https://soundcloud.com/urmet-kook/vassiljev
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitusthttp://poliitika.postimees.ee/306773...neti-koosseisu päris haritud inimesed enamus seal.
Valijakompass andis esimeseks rohelised, teiseks ekre ja siis vabaerakonna. Viimased olid irl ja reform. Ühesõnaga kõik kattub ja kiidan testi heaks!
e: ja kas teema algataja või keegi mode saaks teema küsitluse ära nullida, et saaks vähe tõesema ja parema pildi sellest mida soccerneti kasutajad ennem valimisi mõtlevad. Praegu on mõned hääled pea kolm aastat vanad, niiet päris pilt peaks teistsugune olema. Kui nullimine pole vimalik, siis oleks soovituslik algatada uus teema. Aitäh tähelepanu eest.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Huvitav, maailmavaade tundub olevat Vabaerakonna ja reformartega samas augus, samas küsimustele vastates tuli esimeseks hoopis EKRE, mis on üllatav, aga no samas ei olnud küsimuste hulgas ka EKRE kõige nõmedamad valimislubadused.
Aga enda jaoks on juba üpris kindel, et valikus saavadki olla ainult reformarid või vabaerakond, ja viimase valik sõltub eelkõige sellest kui reaalseks pean valimiste ajaks nende riigikokku pääsemise.
Kahju et IRL kooseluseadusega ja sellele järgneva keskerakondliku kampaaniaga oma maine minu silmes täiesti sinna kohta saatsid, varasemalt olen ikka nende poolt valinud.
Kommentaar
-
Tundub, et olen liialt pehmeid hinnanguid andnud, et kompass korralikult suunda näitaks. Uuesti ei viitsi ka teha.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustValijakompass andis esimeseks rohelised, teiseks ekre ja siis vabaerakonna. Viimased olid irl ja reform. Ühesõnaga kõik kattub ja kiidan testi heaks!
Vastupidiselt LeeRomerole jään ma ikkagi ilmselt nende juurde, sest teistest jääb üle minu jaoks ainult Reform ja neid ma ei vali liigse äärmuslikuse pärast (kuigi nad on viimasel ajal keskele liikunud).BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Kompassi pingerea esikohaks üllatuslikult Reform, mille siiski välistaksin. Teist ja kolmandat kohta jagasid võrdsete tulemustega IRL ja Vabaerakond. Neist veidi maha jäi Konservatiivne Rahvaerakond, keda ka hea meelega oma valikusse ei paneks, ja juba suurema protsendiga jäid maha Rohelised. Viimase koha saavutasid Sotsid ja Kesk.
Ilmavaateliselt üsna adekvaatne tulemus.# 21 - El Flaco
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustnali-naljaks aga minu kaks esimest olid EKRE ja IRL."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Samal ajal Kreekas on toimunud korralikud valimised, kus kõigi üllatuseks on võidu võtnud EU vastane Syriza. Paistab et rahvas on ikkagi ärkamas ja rahva eest seisvatel erakondadel on siiski võimalus valmised võita! Loodetavasti on ka eestlasest saanud mõtlev inimene.
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustSamal ajal Kreekas on toimunud korralikud valimised, kus kõigi üllatuseks on võidu võtnud EU vastane Syriza. Paistab et rahvas on ikkagi ärkamas ja rahva eest seisvatel erakondadel on siiski võimalus valmised võita! Loodetavasti on ka eestlasest saanud mõtlev inimene.
http://www.theguardian.com/world/201...wing-syriza-euBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustNii huvi pärast, count, sa oled EU vastane?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMina muidugi erilist mõtlemisvõimet seal ei näe, kui võidab erakond mille valimislubadused on rajatud lootusele, et vanad võlad unustatakse ja antakse kohe uued peale.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar