Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Keda valiksid kui valimised homme toimuks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Eestis peaks selgelt klassiühiskond välja arenema, siis võiks neid astmeid ja asju päevakorrale tuua. Veel on vara.
    meil on juba ühiskonnas EL-i suurimad käärid sissetulekutes.
    alati kui ma kuulen/loen sellist väidet nagu et meil peaks klassiühiskond kõigepealt välja arenema, tekib küsimus et kuidas sa hindad millal meil on piisavalt klassiühiskond ja millal mitte, millised on need mõõdikud sellisel juhul. pigem on see lause välja öeldud selleks et jumala pärast mitte neid makse siia riiki tuua.
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Krt ma arvan, et käärid on selles, et Eestis on maksude laekumine teiste värskete riikidega võrreldes ikka siga-hea. Et nuh - elame ja areneme. Mõnel on palju raha, mõni on isegi jõukas, kuid see aeg selle saavutamiseks, elamiseks, kohanemiseks...on olnud üsna tilluke. Elame ikka ehk enda elu?
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        meil on juba ühiskonnas EL-i suurimad käärid sissetulekutes.
        alati kui ma kuulen/loen sellist väidet nagu et meil peaks klassiühiskond kõigepealt välja arenema, tekib küsimus et kuidas sa hindad millal meil on piisavalt klassiühiskond ja millal mitte, millised on need mõõdikud sellisel juhul. pigem on see lause välja öeldud selleks et jumala pärast mitte neid makse siia riiki tuua.
        Eestis on ikkagi selgelt suurem osa ühiskonda koondunud sinna keskmise poole. Käärid on suured ainult tipu ja põhja sissetulekute vahel. Meil ei ole palgatöötajaid, kes saaks kordades rohkem palka nagu Lääne-Euroopas arstid, insenerid, advokaadid jne, kelle peal peaks astmelisust rakendama. Seega see praegune astmeline tulumaks, mis sel aastal rakendati on kõige optimaalsem ja õigem lahendus, mille pealt edasi minna.
        Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Mina ütleks, et praegune astmeline tulumaks on selline mis nussib just keskklassi. Kui me tahame (loe: Lorenzo tahab) maksustada riigi jõukamat osa, siis oleks pidanud maksustamise piir 2500-4000€ vahel või isegi kõrgemal, mitte 1200-2000. Kui loetakse jõukaks juba seda, kes vaevalt Eesti keskmist palka saab, siis see on vale.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
            Mina ütleks, et praegune astmeline tulumaks on selline mis nussib just keskklassi. Kui me tahame (loe: Lorenzo tahab) maksustada riigi jõukamat osa, siis oleks pidanud maksustamise piir 2500-4000€ vahel või isegi kõrgemal, mitte 1200-2000. Kui loetakse jõukaks juba seda, kes vaevalt Eesti keskmist palka saab, siis see on vale.
            + 1
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

No nii ja naa. Minu bruto on sinna 2k kanti ja mul jäi suu lahti kui nägin mingit tabelit, et olen sissetulekult Eesti top 10% sees. Ehk siis peaks nagu jõukas olema. Et selles mõttes on nagu õige seltskond küll keda maksustada aga ega sellest seda ülejäänut seltskonda üleval ei pea ja "süsteemile" tuleb ikkagi peale maksta.

EDIT: ja ega mul kahju ka pole sellest 35st vms eurost, mida ma rohkem maksan (tööandja kompenseeris ka kohe ja rohkemgi nii et ei tundnud mingit vahet vms)
              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

sellega ei tahaks nõustuda, et min.palka ja keskmist palka peaks sama %-ga maksustama. küll aga oleks pidanud rohkem astmeid tegema, hetkel on see müstiline 2100 hambus kõigil.
                aga kuidas maksustada jõukaid on paras pähkel. ses suhtes nõustun et astmeline tulumaks lööb eelkõige keskklassi. samas kõik sõltub millised astmed panna milliste %-ga.
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                  sellega ei tahaks nõustuda, et min.palka ja keskmist palka peaks sama %-ga maksustama. küll aga oleks pidanud rohkem astmeid tegema, hetkel on see müstiline 2100 hambus kõigil.
                  aga kuidas maksustada jõukaid on paras pähkel. ses suhtes nõustun et astmeline tulumaks lööb eelkõige keskklassi. samas kõik sõltub millised astmed panna milliste %-ga.
                  Ma ei saa aru, et kas sa ei saa aru, et minpalka ei maksustata üldse? 0%

Kommentaar

Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
                    Ma ei saa aru, et kas sa ei saa aru, et minpalka ei maksustata üldse? 0%
                    tunnistan, et siin õhtul on mõte läinud lappama selle esimese lausega.
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Paljud keskklassi kuuluvad on väikeettevõtjad.
                      Kui mingil 2-10 töölisega firma omanikul on vaja osta pojale uus iPhone ja tütrele uus mac. Mis te arvate, kui levinud on Eestis see, et Paps ostab need firmasse ja jagab lapsukestele laiali?
                      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
                        Paljud keskklassi kuuluvad on väikeettevõtjad.
                        Kui mingil 2-10 töölisega firma omanikul on vaja osta pojale uus iPhone ja tütrele uus mac. Mis te arvate, kui levinud on Eestis see, et Paps ostab need firmasse ja jagab lapsukestele laiali?
                        Väga levinud, sest teatud käibe ja korraliku raamatupidamise juures on sul võimalus ju tulumaksu raha tagasi saada. Eesti riik elada ei lase, siis tulebki skeemitada.

Kommentaar

Eestis on muide 120000 ettevõtet, kus on vähem kui 10 inimest tööl. Täisealisi inimesi peaks olema 780000 ringis. Kogu see maksuteema kehtib ju ainult palgatöötajate kohta. Ma võin eksida, aga minu arusaamise järgi on see "jõukam" elanikkond palgatasemelt üpris kesine ja pigem tuleb kogu tulu siis OÜtamise või siis dividendide või muul moel. Tore, et mainitakse siin mõnda 20000 euroga tegelast, aga neid on Eestis käputäis. Mõnede suurte ettevõtete juhid enamvähem.
                          Mida suuremad maksud ja mida keerulisem maksusüsteem, seda rohkem kepitakse tavainimesi, kes ei viitsi maksupettustega tegeleda. Ehk siis see reaalne jõukam seltskond elab endiselt toredalt. Mingi kinnisvaramagnaat saab ilusasti kõik oma 10 korterit eri OÜde omandusse anda ja hui see kinnisvaramaks teda kotib.
                          Samas mingi pensionar häkkab oma suvila pealt plekkima.

Aga üldjoontes võib sotsid põlema panna, viimase paari aasta arengus olen enda pealt näinud, et see idiootsus millega see seltskond tegeleb lõppeb varem või hiljem mingi radikaalse seltskonna võimule pääsemisega.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                            Eestis on muide 120000 ettevõtet, kus on vähem kui 10 inimest tööl. Täisealisi inimesi peaks olema 780000 ringis. Kogu see maksuteema kehtib ju ainult palgatöötajate kohta. Ma võin eksida, aga minu arusaamise järgi on see "jõukam" elanikkond palgatasemelt üpris kesine ja pigem tuleb kogu tulu siis OÜtamise või siis dividendide või muul moel. Tore, et mainitakse siin mõnda 20000 euroga tegelast, aga neid on Eestis käputäis. Mõnede suurte ettevõtete juhid enamvähem.
                            Mida suuremad maksud ja mida keerulisem maksusüsteem, seda rohkem kepitakse tavainimesi, kes ei viitsi maksupettustega tegeleda. Ehk siis see reaalne jõukam seltskond elab endiselt toredalt. Mingi kinnisvaramagnaat saab ilusasti kõik oma 10 korterit eri OÜde omandusse anda ja hui see kinnisvaramaks teda kotib.
                            Samas mingi pensionar häkkab oma suvila pealt plekkima.

Aga üldjoontes võib sotsid põlema panna, viimase paari aasta arengus olen enda pealt näinud, et see idiootsus millega see seltskond tegeleb lõppeb varem või hiljem mingi radikaalse seltskonna võimule pääsemisega.
                            üldiselt kinnisvaramaks on üks lihtsamalt rakendatav, kinnisvara sa üldjuhul ei peida kuhugi ära ka. see et skeemitamine on võimalik on ikkagi puuduva seaduseloome probleem.

kusjuures meenub nagu et vist oli preili Simson see kes lubas suure suuga kunagi et toiduainete käibemaksu tuleks kaubagrupiti diferentseerida. huvitav mis sellest lubadusest saanud on?
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Fc.
                              Miks oli seda nüüd vaja.

Mõtted ei ole nagu väga valed. Kohati ühtivad minu vaadetega. Aga krt kuidas sa võtad tõsiselt edaspidi depatti inimõiguste üle kui ühel pool on pm kloun. Ivan Orav. Väga groteskne. Ma nagu ootasin sellelt erakonnalt natukene asjalikumat käitumist.
                              https://lounaeestlane.ee/eesti-geide...tus-sotsidega/ Üsna, noh, naljakas uudis.

Kommentaar

Hea töö Andrus Mustik! Nüüd Mart Sanderil veel vaja liituda.

Kommentaar

Working...
                                X