"Kita muu oma ka poodi man" olid Tomi viimased sõnad kui 6-ndal augustil Evelinile linnaloa ulatas
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Evelin Ilves murdis truudust!
Collapse
X
-
Kuna meil on Kaja Kallas külalispeatoimetajaks, siis ma pakkusin välja järgneva esiloo kandidaadi:
Äkki K. Kallas võiks teha Evelinile ja teistele kuulsatele naistele nõuanderubriigi, et kuidas käia väljas pidutsemas, et paparatso sind ebasobival hetkel pildile ei saaks.
Kajalt võib küsida ka:
- kuidas mängida avalikkuse ja ajakirjanduse ees kooselu, kui reaalselt enam koos ei elata.
- Kuidas vastata kollase ajakirjanduse küsimusele, et miks teie elukaaslane mööda linna ringi laaberdab ja võõraid naisi tantsutab. Emotsioone, tundeid, mõtteteri.
- Kuidas jõuda arusaamisele, et kõik on selles punktis, kus säutsuda suhte lõpust.
Kommentaar
-
toetan algatust. milf-ameleb-habetunud-võõra-noormehega-challenge massidesse!Algselt postitas cannuman Vaata postitustÄkki see on mingi uus musitarandomnoortmeest challenge ja nüüd annetas mingi lastehaiglale raha. Kahjuks videos ei nomineerinud järgmisi musutajaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkrt peab siis habeme maha ajama, muidu poisipeaga miflid hakkavad ründama.
ja

ja

jne
Kommentaar
-
pakkusid sa jee. diplom üle antud?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuna meil on Kaja Kallas külalispeatoimetajaks, siis ma pakkusin välja järgneva esiloo kandidaadi:
Äkki K. Kallas võiks teha Evelinile ja teistele kuulsatele naistele nõuanderubriigi, et kuidas käia väljas pidutsemas, et paparatso sind ebasobival hetkel pildile ei saaks.
Kajalt võib küsida ka:
- kuidas mängida avalikkuse ja ajakirjanduse ees kooselu, kui reaalselt enam koos ei elata.
- Kuidas vastata kollase ajakirjanduse küsimusele, et miks teie elukaaslane mööda linna ringi laaberdab ja võõraid naisi tantsutab. Emotsioone, tundeid, mõtteteri.
- Kuidas jõuda arusaamisele, et kõik on selles punktis, kus säutsuda suhte lõpust.
Kommentaar
-
Ma edastasin selle pärispeatoimetajale, kes temaga suhtleb.Algselt postitas Jasper Vaata postitustpakkusid sa jee. diplom üle antud?
Kommentaar
-
hahaha.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmackay tüüpi banter:
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Diplomit ei andnud. Aga need aspektid esitasin ka otse Kajale. Esimese punkti peale ütles ta: "MIKS MINA PEAKS SEDA TEADMA!?!?!"Algselt postitas Jasper Vaata postitustpakkusid sa jee. diplom üle antud?
Mina: "No sa pole vahele jäänud."
Kommentaar
-
juba on midagi paremat välja mõeldud:Algselt postitas eika Vaata postitusttoetan algatust. milf-ameleb-habetunud-võõra-noormehega-challenge massidesse!
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar