Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Evelin Ilves murdis truudust!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

"Kita muu oma ka poodi man" olid Tomi viimased sõnad kui 6-ndal augustil Evelinile linnaloa ulatas
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kuna meil on Kaja Kallas külalispeatoimetajaks, siis ma pakkusin välja järgneva esiloo kandidaadi:

Äkki K. Kallas võiks teha Evelinile ja teistele kuulsatele naistele nõuanderubriigi, et kuidas käia väljas pidutsemas, et paparatso sind ebasobival hetkel pildile ei saaks.
      Kajalt võib küsida ka:
      - kuidas mängida avalikkuse ja ajakirjanduse ees kooselu, kui reaalselt enam koos ei elata.
      - Kuidas vastata kollase ajakirjanduse küsimusele, et miks teie elukaaslane mööda linna ringi laaberdab ja võõraid naisi tantsutab. Emotsioone, tundeid, mõtteteri.
      - Kuidas jõuda arusaamisele, et kõik on selles punktis, kus säutsuda suhte lõpust.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
        Äkki see on mingi uus musitarandomnoortmeest challenge ja nüüd annetas mingi lastehaiglale raha. Kahjuks videos ei nomineerinud järgmisi musutajaid.
        toetan algatust. milf-ameleb-habetunud-võõra-noormehega-challenge massidesse!

Kommentaar

krt peab siis habeme maha ajama, muidu poisipeaga miflid hakkavad ründama.

Kommentaar

Tervitustega Toomasele Kadriorgu.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
              krt peab siis habeme maha ajama, muidu poisipeaga miflid hakkavad ründama.

ja

ja

jne

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                Kuna meil on Kaja Kallas külalispeatoimetajaks, siis ma pakkusin välja järgneva esiloo kandidaadi:

Äkki K. Kallas võiks teha Evelinile ja teistele kuulsatele naistele nõuanderubriigi, et kuidas käia väljas pidutsemas, et paparatso sind ebasobival hetkel pildile ei saaks.
                Kajalt võib küsida ka:
                - kuidas mängida avalikkuse ja ajakirjanduse ees kooselu, kui reaalselt enam koos ei elata.
                - Kuidas vastata kollase ajakirjanduse küsimusele, et miks teie elukaaslane mööda linna ringi laaberdab ja võõraid naisi tantsutab. Emotsioone, tundeid, mõtteteri.
                - Kuidas jõuda arusaamisele, et kõik on selles punktis, kus säutsuda suhte lõpust.
                pakkusid sa jee. diplom üle antud?
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Mackay tüüpi banter:

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    Ma edastasin selle pärispeatoimetajale, kes temaga suhtleb.

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                      mackay tüüpi banter:
                      hahaha.
                      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                      Algselt postitas taku*
                      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Mis te arvate, kas on lootust Evelini ka kohata?

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                          Diplomit ei andnud. Aga need aspektid esitasin ka otse Kajale. Esimese punkti peale ütles ta: "MIKS MINA PEAKS SEDA TEADMA!?!?!"
                          Mina: "No sa pole vahele jäänud."

Kommentaar

President Toomas Hendrik Ilvese abikaasa Evelin Ilves avaldas Facebookis täna pärastlõunal vabanduse inimeste ees, kellel ta on haiget teinud. «Mul on praegu kanda üks raskemaid aegu. Palun andestage, kellele olen haiget teinud,» seisab proua Ilvese lakoonilises teates.,

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                              toetan algatust. milf-ameleb-habetunud-võõra-noormehega-challenge massidesse!
                              juba on midagi paremat välja mõeldud:

I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X