See seletab nii mõndagi..Evelin on süütu!! Ime ka et võõraid noori mehi moosib, Toomas ei anna kätte lihtsalt!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Evelin Ilves murdis truudust!
Collapse
X
-
"This video cost a million dollars, man. Evelin Ilves was in it. I was jumping across canyons."Algselt postitas vello99 Vaata postitustSee mees ei näe üldse Kaur Kender välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKes on Kaur Kender?
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Mul on praegu kanda üks raskemaid aegu. Palun andestage, kellele olen haiget teinud.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNonii. Publik väidab, et tuvastas kahtlusaluse. Vincent, mis sul öelda on?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kumma Küprose?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, ütled Eesti eidele, et su nimi on Vincent ja oled automaatselt Prantsusmaalt ja sellega automaatselt südametemurdja. See on umbes sama taktika, kui Cannu räägib Nimeta ees küprose keeles ja väidab, et ta on küproselt.
Kommentaar
-
Vincent: 'And you know what they call a... a... a Quarter Pounder with Cheese in Paris?'Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustVincent on prantsusmaalt pärit südametemurdija?
E. Veelinn: 'They don't call it a Quarter Pounder with cheese?'
Vincent: 'No, they got the metric system. They wouldn't know what the fuck a Quarter Pounder is.
E. Veelinn: Then what do they call it?'
Vincent: 'They call it a Royale with cheese.'
E. Veelinn: such france. le tsmakeout. *wow*
Kommentaar
-
liikuv piltAlgselt postitas Jasper Vaata postitustVincent: 'And you know what they call a... a... a Quarter Pounder with Cheese in Paris?'
E. Veelinn: 'They don't call it a Quarter Pounder with cheese?'
Vincent: 'No, they got the metric system. They wouldn't know what the fuck a Quarter Pounder is.
E. Veelinn: Then what do they call it?'
Vincent: 'They call it a Royale with cheese.'
E. Veelinn: such france. le tsmakeout. *wow*
järgneb see
Kommentaar
-
Kuule-kuule. Komeet vs Nimeta... ne sravni hui s paltsem.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on umbes sama taktika, kui Cannu räägib Nimeta ees küprose keeles ja väidab, et ta on küproselt.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar